BeNZiN Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Peti : ha ráérek akkor benne vagyok, majd megbeszéljük a részleteket, de nem ér addig kivenni a katalizátort meg ilyeneket :D Laci : Az enyém nincs megpiszkálva.. tényleg nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Akkor összegezzük már Benzin, hogy mit is tud elvileg a kocsid... :roll: LE, gyári gyorsulási adat...meg ilyemsi... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Na szép és velem ki jön... :roll: Háát ha beülhetek melléd :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Nekem gyári és van katim. Semmi tuning még a légszűrő is eredeti! Képzeljétek egyik ismerősöm mondta,hogy van eladó újpesten egy turós FASTRA sötét-kkk-ék. :lol: Ha kikapok akkor egy üveg Cola a tied! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Celica nem már nem emlékszem milyen évjárat, meg motor, de ilyenek vannak: http://katalogus.hasznaltauto.hu/index.php...57&submit=ugras , http://www.celica.net/2000%2B.asp stb. gondolom.. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Antival is mehetek mint utas. Biztos jót izgulnék :lol: Egyébként multhéten kintvolt egy srác ezüst turbós astra coupéval (fóti talin beszéltünk is) meg pénteken is na vele kéne menni Antinak. Megnézném mit tud a tuning van. Mi a Calival kaptunk egy-másfél autót. Srác elmondása szerint nincs semmi tuning a kocsijában és 190ló. (Fóton én is szemügyre vettem a motorteret és nem láttam tuningra utaló bontás nyomot) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Nekem gyári és van katim. Semmi tuning még a légszűrő is eredeti! Képzeljétek egyik ismerősöm mondta,hogy van eladó újpesten egy turós FASTRA sötét-kkk-ék. :lol: Ha kikapok akkor egy üveg Cola a tied! :wink: Hmm.. nem is taliztam vele.. mennyibe mérik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Laci4-nek meg nem megy rosszul a gépe csak már megszokta ! Szerintem.......ugye Laci? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Újpesten belül merre található az az Astra? Csak a tudományos kiváncsiság hajt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Laci4-nek meg nem megy rosszul a gépe csak már megszokta ! Szerintem.......ugye Laci? :lol: Háát az tutkó, hogy megszoktam, (bár a tegnapi bms sztori kira volt) :twisted: meg az is hogy nem megy rosszúl, de sajna az is, hogy ment ez jobban is.. (lásd videókat az oldaladon :wink: a kis suhanást.. amikor pl 3ban is vissza kellett még vennem 8) ) Az a alull lomhaság ne lenne.. :evil: De lehet lassan megoldódik IQ nak hála... Meg megyek mindjárt veszek pro-tec csodalöttyöt is.. aztán üanyag szűrő + olaj csere... Elvileg az kitakarítja az injektorokat ha esetleg dzsuvás lenne...+ szívó szelepeket is takríja... http://www.pro-tec.hu/flc.htm#termek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Na meglestem az adatokat... Izginek ígérkezik... :wink: Nekem még 2 hét kb a teljes végkifejletig... :wink: akkor leszek elviekben valahol 200 paci körül, de ezt sokan cáfolják... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Protec ? Ejjjj.....ilyen zagyvaságokat ne locsolj bele szerintem. :lol: Cseréld ki a szűrőket és kész. Anno Sciroccoval megszívtam........tuti tisztitó folyadék..........pár hónap----> AC csere............ Most cserélsz oljajat is? Milyen lesz benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Protec ? Ejjjj.....ilyen zagyvaságokat ne locsolj bele szerintem. :D Cseréld ki a szűrőket és kész. Anno Sciroccoval megszívtam........tuti tisztitó folyadék..........pár hónap----> AC csere............ Most cserélsz oljajat is? Milyen lesz benne? Még nem cserélem az olajat, de záros határidőn belül akarom(a hónapban) Valszeg mint a tiedben.. (valvo 5w40) Pro-tec sokak kipróbálták már, és semmi negatív tapasztalat. (a leírás szerint Opel is ajánlja :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Miért 5 W-s olajat tesztek bele??? Az túl híg... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Majdnem elfelejtettem hogy milyen kuplung szettet érdemes venni GSI-be(csapágy ,szerk. tárcsa)? Gondolom a gyári bazi drága......bár az utángyártott sem lehete ócsó. Ki mit mond mit érdemes venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 A hidrótőke miatt rakom bele mert ha már picit szutykos az olaj félek nehogy eltömítsen valami olajfuratot a kosz.........meg hidegben is sokkal gyorsabban felkapja az olajat. :lol: Lehet,hogy hígabb de gyorsabban eljut ahova kell. Persze lehet faxság ezt csak én gondolom és lehet hibádzik az elméletem. (Picit hangosabb a motor az tény :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 nekem nagyon bejött a valvo 10w40...sokkal csendesebb lett a moci kuplung esetében szvsz csakis gyári cuccost tegyél bele. én kb fél éve cseréltem és nem gyárit raktak be és most szívok vele, mert szar (persze azis közrejátszik, hogy nekem csak csapágyat és tárcsát cseréltek, pedig mondtam hogy dobják ki az egészet....úgyhogy azt ajánlom hogy csere az egész és akkor tuti) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Kess: a gyári az milyen árban lehet? sacc.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Majdnem elfelejtettem hogy milyen kuplung szettet érdemes venni GSI-be(csapágy ,szerk. tárcsa)? Gondolom a gyári bazi drága......bár az utángyártott sem lehete ócsó. Ki mit mond mit érdemes venni? én most nézem a SACHS-ot.....a készlet 71290 huf :? kess neked mit raktak bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Én komplett Sachs cumót tettem bele, elvileg az egyik legjobb... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Kess: a gyári az milyen árban lehet? sacc.... HÍVD FEL A CSERGŐT ÉS MEGTUDOD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 És kérdezd meg mennyi lenne, ha klubtag lennél... :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Én komplett Sachs cumót tettem bele, elvileg az egyik legjobb... :roll: igen az jó!!! a gyári ára is vmi horrror :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Mélykék, Anti : :smt019 :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Hát ez van... a különbségből erősen pár év tagsági is kijönne... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts