Albert Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Ma én is dudáltam egyszer (ez már a harmadik mióta megvan a GSi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 érdekes, h pont ez a téma:) Nem jellemző, de tegnap hazafelé FÉLTEM a sok hülye között! Keresztbe, össze-vissza erőszakoskodnak, beállnak a kereszteződés kellős közepébe ... soxor már csak nevetek ezen a rengeteg barmon. Rossz előérzetem támadt a mostanság lehetséges közlekedéssel kapcsolatban. Hallgattam a megérzésre és inkább be is raktam a garázsba! Semmi kedvem még1x kifaragni ezeket a sárvédő íveket. Nem kis meló volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Ma én is dudáltam egyszer (ez már a harmadik mióta megvan a GSi) Nekem mostanában jó edzésben van a duda, rájöttem hogy máshogy nem lehet észrevetetni magam azokkal, akik abszolút nem figyelnek semmire, mintha csak ők lennének az úton... én csak azt nem értem, hogy az ilyenek hogy jutnak el A-ból B-be baleset nélkül... látszik sok előzékeny és tapasztalt autós is van az úton, különben nem sikerülne nekik. :( Egyébként pont ezen tapasztalatokból kiindulva elkezdtem szemezni, milyen lehetőségek vannak valami jó extra hangos dudára ;) MÁV kürt sajnos nem lehetséges, elfoglalná a légkompresszor az omi csomagtartóját :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Nem is hülyeség amit mondasz. Van egy gáztartályom (még a Rekordból), azt be a csomitartóba. Garázsban kompresszorról feltölteni, IFA-ról a nagymama riogatót betenni a motortérbe, és go! :( Aztán ha már nyúlik a hangja, akkor újra irány a kompresszor. Csabinak meg jobbulást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 IFA-ról a nagymama riogatót betenni a motortérbe Annál hatásosabb kellene :( Kamionkürtöt nézegettem, de mindegyik 24V-os ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Annál hatásosabb kellene ;) Kamionkürtöt nézegettem, de mindegyik 24V-os :) Én beraktam egy légkürtöt, de az csak 12V-os gagyi, és inkább röhögőgörcs kerülgeti azt akire rádudálok olyan hangja van. Mondjuk Morzsához illik is, de nem lenne rossz, valami ijesztőbb megoldás :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Tolatok le a 2x2 sávot elválasztó fűről, de pont nem tudok mert szuzukis mammer ott áll. Van előtte 2 és fél méter hely, látja hogy jönnék, rámnéz, majd bambán vissza előre, megint rám, megint előre, de nem mozdul pedig csak 30cm-t kellett volna előrébb mennie. Már rég lesz@rom az ilyeneket, ezen is jót röhögtem, majd legurultam amikor elment. Egy perccel később értem oda ahova akartam menni kitérdekel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Én beraktam egy légkürtöt, de az csak 12V-os gagyi, és inkább röhögőgörcs kerülgeti azt akire rádudálok olyan hangja van. Mondjuk Morzsához illik is, de nem lenne rossz, valami ijesztőbb megoldás :( Detto a GTE-ben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Én beraktam egy légkürtöt, de az csak 12V-os gagyi, és inkább röhögőgörcs kerülgeti azt akire rádudálok olyan hangja van. Mondjuk Morzsához illik is, de nem lenne rossz, valami ijesztőbb megoldás :( A Cali kürtje jó megoldás lenne néked.Sztem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 ....de nem lenne rossz, valami ijesztőbb megoldás :(.... 1 kép Futó Gabiról, ahogy csajozik ? :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Kaptam szülinapomra egy notebookot, így a kórházbol tudok netezni egy picit... Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, nagyon sokan hívtak és sms-t is küldtek, nagyon jól esett.. :oops: Sajnos a fejemet valószínű hogy plasztikázi kell majd, de a lényeg hogy megmaradtam, ellenben a gsi az nem.. :( ;) http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_20d...b3350d66f9b.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_5ae...53534fc9d5a.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_d96...8efeed30cf2.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_de8...38d7ed305e4.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_5ff...e007608e6a7.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_7c0...17d852741a5.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_a2e...b865247e2c5.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Uhh ez kemény... hát ez elég csúnya lett!! :( Mielöbbi jobbulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Kaptam szülinapomra egy notebookot, így a kórházbol tudok netezni egy picit... Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, nagyon sokan hívtak és sms-t is küldtek, nagyon jól esett.. :oops: Sajnos a fejemet valószínű hogy plasztikázi kell majd, de a lényeg hogy megmaradtam, ellenben a gsi az nem.. :( ;) A lényeg, hogy te rendben vagy ill. kisebb sérülésekkel ki tudtál szálni a gépből.Utóbbira meg majd csak kitaláltok v.mi "megoldást"....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 ...uhhhhhhhh...azért ezt nem gondoltam volna... Csabi ismét csak jobbulást tudok kívánni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, nagyon sokan hívtak és sms-t is küldtek, nagyon jól esett.. :oops: Sajnos a fejemet valószínű hogy plasztikázi kell majd, de a lényeg hogy megmaradtam, ellenben a gsi az nem.. :( ;) Jól összetört. Mi az hogy plasztikázni kell a fejedet? Mert az arcodnak nem sok baja lett igy elsőre szerencsére. GSi nem maradt meg, kiváncsi vagyok a biztosítóval majd mire jutsz. Bizti hogy fogsz bukni rajta, remélem nem sokat és a kövi autód sokkal szebbjobb lesz mint ez :) Meg szabad kérdeznem hogy mennyivel mentél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Én is jobbulást kívánok és remélem a karácsonyt már otthon töltheted a családoddal. Aztán jövöre, ha letisztultak a dolgok, majd eldöntöd mi legyen a GSI-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Én tom, hogy mennyivel ment, de ezt talán addig ne feszegessük, amíg nem mond valamit a biztosító...na nem mint ha az opelfórumot olvasnák... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Én is jobbulást kívánok,(légzsák jó lett volna)átérzem a helyzeted- mi is hasonlóban vagyunk! Az én Corsám még romosabb lett,Betti 2 és fél hete a kórházban van ,de Karácsonyra úgy néz ki haza engedik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 :( jobbulást kívánok en is neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Köszönöm szépen srácok, igazán jól esik ennyi jókívánság, :( remélem szép és jó GSI lesz a következő autóm... és nem utolsó sorban szerencsésebb.. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 úh... :( borzasztó.... megkérdezhetem, hogy mi / hogy történt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 úh... ;) borzasztó.... megkérdezhetem, hogy mi / hogy történt??? karambolozott... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 :( jééé. nemááááá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 karambolozott... :( szűkszavú és tudományos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 ;) jééé. nemááááá... Tán olvass vissza :( :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts