Lacee Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 szintén jobbulást kivánok ha telozol neki! sajna ez a sorozatos gsi törés ugy tünik nagyon sulyt most minket... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Na egy kevésbé jó hír...Csabát ma GSI-stűl TK-ra törték... :) Most hívott a korházból, hogy jól van, van némi seb, karcolás itt-ott, de két napig még saját felelőségére sem engedik haza... Nem kapta meg a jobbkezet egy szuzukistól, majd egy pótkocsis valamiben állt meg orral... :( Vigyázzon mindenki magára... Csabinak meg hát most úgy sem olvassa, de jobbulást... Mi van most? Mindekit megtalálnak az idióták az utakon? ;) Nekem ma derült ki,hogy fizet a biztosító.Voltam futóművesnél is,a GSi rugókat azonnal kiszurták!Rendben van a törés után,csak picit kellett állítani rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Mi van most? Mindekit megtalálnak az idióták az utakon? :( Hát látod... biztos így akarják csökkenteni az opelek számát az utakon. De mi nem engedünk, ugye? ;) BCsabinak én is minden jót kívánok, ha valaki még beszél vele mostanság! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Hát látod... biztos így akarják csökkenteni az opelek számát az utakon. De mi nem engedünk, ugye? :) Hát nem bameg! ;) Kellene megint olyan jó kis party,mint az évzárón! :( ...az autóm törését leszámítva Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Hát nem bameg! ;) Kellene megint olyan jó kis party,mint az évzárón! :( ...az autóm törését leszámítva Éppen Antiékkal agyalunk, mit kéne művelni szilveszterkor, és hogy hol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Éppen Antiékkal agyalunk, mit kéne művelni szilveszterkor, és hogy hol :) Nekem Morgó beígérte a megybort szilveszterre! :( Mondtam neki,hogy főzök finom fözeléket,tudod a menzás fözeléket,aztán hajnalban tolhatjuk ki megyborral vegyítve! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Csabinak meg hát most úgy sem olvassa, de jobbulást... csatlakozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 B. Csabinak jobbulást! ;) Ha ennyire törnek a GSi-k akkor jobb lesz, ha én is vigyázgatok... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 B. Csabinak jobbulást! :) Ha ennyire törnek a GSi-k akkor jobb lesz, ha én is vigyázgatok... :( Ahogy közlekedel...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Ahogy közlekedel...... ;) ???? :( :) mivan? mi bajod a közlekedéssemmel? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Ahogy közlekedel...... :( Gyors vagy lassú ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 ???? :( ;) mivan? mi bajod a közlekedéssemmel? :D Láttalak ám! :) Gyors vagy lassú ? ;) Elképzelhetetlen sebesség! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Láttalak ám! ;) Mikor? Hol? :( Szerintem összekeversz valakivel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Mikor? Hol? ;) Szerintem összekeversz valakivel... :) Amilyen sok C Corsa GSi rohangál Kméten...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 az a baj, hiába vigyázunk, ha mások nem látnak ki a fejükből... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 az a baj, hiába vigyázunk, ha mások nem látnak ki a fejükből... :( Nekem mondod?! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Na némi infó Csabiról! Nagyon köszöni, hogy ilyen sokan üdvözölték, meg kívánnak neki jobbulást... Fáj még a feje meg a mellkasa, és valószínűleg a héten nem is engedik haza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Nekem mondod?! :( 4 hónapig nem volt autóm egy ilyen miatt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Nagyon köszöni, hogy ilyen sokan üdvözölték, meg kívánnak neki jobbulást... Fáj még a feje meg a mellkasa, és valószínűleg a héten nem is engedik haza... Jó kis karácsonya lesz akkor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 szintén jobbulást kivánok ha telozol neki! sajna ez a sorozatos gsi törés ugy tünik nagyon sulyt most minket... :( utólag én is csatlakoznék!!!!!!!!! Ezér' van nekem már 1.2 c20xe szakadt kadettom ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 4 hónapig nem volt autóm egy ilyen miatt... ;) Nekem egy hónap is éveknek tünt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 az a baj hogy rohadtul máson múlik az ember élete- főleg autópályán. Hiába mész 50el vagy 130al ha egy barom eltalál akkor nem lehet mit tenni :S Jobbulást Csabinak ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 És ez mostanság fokozottan van jelen itt Budaörs környékén... bevásárló forgalom... hazajönni se tudok néha a sok útalkalmatlan hétvégi sofőrtől. Nagyon kell velük vigyázni, mert abszolút nem tudnak beilleszkedni a forgalomba, és hihetetlen csőlátásúak. Tükröt és oldalra nézést nem ismerik, vagy csak vallási elvek miatt nem használják... A bevásárlóközpontok parkolóit meg messzire kerülöm ahogy csak tudom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 na igen ilyenkor elég szar neked :( Anti a Kadett össze lett nyomva ;) - avatar -vagy csak nekem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 És ez mostanság fokozottan van jelen itt Budaörs környékén... bevásárló forgalom... hazajönni se tudok néha a sok útalkalmatlan hétvégi sofőrtől. Nagyon kell velük vigyázni, mert abszolút nem tudnak beilleszkedni a forgalomba, és hihetetlen csőlátásúak. Tükröt és oldalra nézést nem ismerik, vagy csak vallási elvek miatt nem használják... A bevásárlóközpontok parkolóit meg messzire kerülöm ahogy csak tudom. :( Abszolút egyetértek. A városban közlekedést is el lehet ilyenkor felejteni. Én például hideg ide, hideg oda, tömegközlekedéssel járok és elég csak kinéznem az ablakon menet közben, hogy ne bánjam meg. A távolsági buszt nem hallottam még ennyit dudálni (ami azt illeti dudálni is ritkán hallom), ma csak befele négyszer kellett valami baromra rádudálnia. Nem irigylem ilyenkor a sofőröket, ilyenkor fokozottan stresszes lehet. Ami bosszantó az egészben, hogy megy a nagy szigorítás, mert ugyebár a "gyorshajtók okozzák a baleseteket", de amikor pl. indokolatlanul mennek gyökkettővel a belső sávban, meg ilyen alkalmazkodási hiányosságok vannak szerintem sokkal veszélyesebbek. Na, nem is kell kávé, már is tiszta ideg vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts