kiskecso Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Csak offolj.Beszélj az időjárásról meg ilyenek, meg néhány érdemtelen hozzászólás, és shíma ügy.No meg gyűlik a hozzászólásod! Akinek sok van, mind így csinálja! ;) :( melyik korsa verte a kadettot?demo vagy a te exed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 vajon kábelkötözővel fel lehet rakni a 16-os OZ-ra? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 vajon kábelkötözővel fel lehet rakni a 16-os OZ-ra? :( ;) Megoldjuk, de akkor 1 hónapig nem veheted le :) :( ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 vajon kábelkötözővel fel lehet rakni a 16-os OZ-ra? ;) :) Hát max ha nem, 4-en összeállunk, azt feldobjuk a kormánykerékre... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 melyik korsa verte a kadettot?demo vagy a te exed? Az exem.Demóé nem egészen vanjól......... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Na egy kevésbé jó hír...Csabát ma GSI-stűl TK-ra törték... ;) Most hívott a korházból, hogy jól van, van némi seb, karcolás itt-ott, de két napig még saját felelőségére sem engedik haza... Nem kapta meg a jobbkezet egy szuzukistól, majd egy pótkocsis valamiben állt meg orral... :( Vigyázzon mindenki magára... Csabinak meg hát most úgy sem olvassa, de jobbulást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Na nekem meg közben megjött az olajdekli... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Na egy kevésbé jó hír...Csabát ma GSI-stűl TK-ra törték... :) Most hívott a korházból, hogy jól van, van némi seb, karcolás itt-ott, de két napig még saját felelőségére sem engedik haza... Nem kapta meg a jobbkezet egy szuzukistól, majd egy pótkocsis valamiben állt meg orral... :( Vigyázzon mindenki magára... Csabinak meg hát most úgy sem olvassa, de jobbulást... Sajnálatos történés ;) Mielőbbi jobbulást néki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Na egy kevésbé jó hír...Csabát ma GSI-stűl TK-ra törték... ;) Ez ilyentájt teljesen normális :( Jobbulást!!! Ez krómozott vagy mivan vele hogy igy csillog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Majd este hívom, azt átadom... ;) Igen, krómozott... :) Ha tetőre rakom, legyen ahol megcsillanjon a nap fénye... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Na egy kevésbé jó hír...Csabát ma GSI-stűl TK-ra törték... :) Most hívott a korházból, hogy jól van, van némi seb, karcolás itt-ott, de két napig még saját felelőségére sem engedik haza... Nem kapta meg a jobbkezet egy szuzukistól, majd egy pótkocsis valamiben állt meg orral... ;) :( be volt kötve? kemény b+ és fingom sincs mikor lesz időm intézni a télikereket :( Csabinak jobbulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 be volt kötve? Ezt meg sem kérdeztem...azt tudom,hogy mondta, hogy a műszerfal körétekeredett.... ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Ezt meg sem kérdeztem...azt tudom,hogy mondta, hogy a műszerfal körétekeredett.... ;) :( Helyileg hol történt amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Helyileg hol történt amúgy? Mááá el is felejtettem, pedig mondta...3-an érkeztek közben, szal volt némi infó ami kiesett... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 C20XE motoros kadett GSI-hez hány impulzusos jeladó kell a kilométerórához? Milyen Csabi? B Csaba vagy GSI Csabi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 C20XE motoros kadett GSI-hez hány impulzusos jeladó kell a kilométerórához? Milyen Csabi? B Csaba vagy GSI Csabi? :( BCsaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 C20XE motoros kadett GSI-hez hány impulzusos jeladó kell a kilométerórához? Emlékeim szerint 6.Mert az Astrához kell a 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Emlékeim szerint 6.Mert az Astrához kell a 8. Köszi! Közben felhívtam Dinit és ő is 6-ot mondott. :) Hol lehet azt megnézni? ;) Rá van írva? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Köszi! Közben felhívtam Dinit és ő is 6-ot mondott. :D Hol lehet azt megnézni? ;) Rá van írva? :( Tomi! Megnéztem neked, két nagy A betűnek kell rajta lennie, ezzel jelölték a 6 impulzusost...Szal AA :) De van cikkszám is: 90148828 Ja és számold meg, hogy hány impulzust ad egy km-en...ha 6750, akkor az a jó... :D :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Köszi! Szívesen. Ja és számold meg, hogy hány impulzust ad egy km-en...ha 6750, akkor az a jó... :D ;) :D :( ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 ....Ja és számold meg, hogy hány impulzust ad egy km-en...ha 6750, akkor az a jó... ;) :( ;).... Futás közben nehéz ám ilyen gyorsan számolni :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 De ha minden igaz akkor a 16 imp-es is jó hozzá...AG jelöléssel, 90149082 cikszámon...hogy mennyi impet ad 1 km-en inkább le sem írom, mert el sem tok addig számolni... :( (17504) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 De ha minden igaz akkor a 16 imp-es is jó hozzá...AG jelöléssel, 90149082 cikszámon...hogy mennyi impet ad 1 km-en inkább le sem írom, mert el sem tok addig számolni... :( (17504) Demóén nem volt stimm annyira a 16.Próbálta..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Ja és számold meg, hogy hány impulzust ad egy km-en...ha 6750, akkor az a jó... :) :( ;) Majd adok én neked 1 km-en. Azért köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Na egy kevésbé jó hír...Csabát ma GSI-stűl TK-ra törték... ;) Most hívott a korházból, hogy jól van, van némi seb, karcolás itt-ott, de két napig még saját felelőségére sem engedik haza... Nem kapta meg a jobbkezet egy szuzukistól, majd egy pótkocsis valamiben állt meg orral... :( Vigyázzon mindenki magára... Csabinak meg hát most úgy sem olvassa, de jobbulást... ;) :) :( reméljük azért gyorsan kiheveri.. motor sérült? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts