Albert Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Köszi hagydcsak majd reggel bent feltöltöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 és az ára? ;) Valóban újként drága de az enyémek használtak és gumival 1ütt vannak.195/45-ös Kumho-kall 500euro postával 1ütt. A súly miatt veszel 15"os felnit? Költözünk jövőre a barátnőmmel és nem akarom hogy a mostani ott világítson a kocsi alatt.Elég jó a környék. 15 és 16-ban gondolkodtam és mikor ezt láttam nagyon megtetszett és mikor utánna olvasgattam hogy milyen,mégjobban. 100%-os volt az eladó és nem problémázott hogy magyarországra kellene küldeni.Ez is segített a döntésben. :) Örülök hogy többőtöknek tetszik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Vicces szomorú....Felelötlenség volt ott gyorsan menni,mert tényleg tükör jég volt ott. Én pont ez miatt nem mentem pénteken, fordultam be a parkolóba és majdnem rácsúsztam egy ott álló BMW-re, na mondom kihagyom a mai estét… törjem össze ezt az egy szem roncsot is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Egyszeruen nem jutok el a csergobe a heten mert 1745 re ernek oda legjobb esetben es reggel sincs ra idom mert akkor meg meloba nem erek be. A szerelo cimbim azt mondta megrendeli nekem de o a csergobol nemtud igy csak NGK-t vagy BOSCH-t tud ... a kerdes hogy melyiket szeressem ? es hany polussal? ( eddig bosch volt benn 2 polussal) und a bibi ott van hogy ezt ma kene megoldanom max holnap mert se gyertya kulcsom nincs se idom nem lesz a het tobbi napjan ( karacsonyi hajsza ) es o hozza is csak ma vagy holnap este tudok atugrani hogy atvegyem tole es kicsereljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Egyszeruen nem jutok el a csergobe a heten mert 1745 re ernek oda legjobb esetben es reggel sincs ra idom mert akkor meg meloba nem erek be. A szerelo cimbim azt mondta megrendeli nekem de o a csergobol nemtud igy csak NGK-t vagy BOSCH-t tud ... a kerdes hogy melyiket szeressem ? es hany polussal? ( eddig bosch volt benn 2 polussal) und a bibi ott van hogy ezt ma kene megoldanom max holnap mert se gyertya kulcsom nincs se idom nem lesz a het tobbi napjan ( karacsonyi hajsza ) es o hozza is csak ma vagy holnap este tudok atugrani hogy atvegyem tole es kicsereljuk. NGK-t vegyél az jobb is mint a gyári.Mindjárt megnézem melyik tipus kell hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 o a csergobol nemtud igy csak NGK-t vagy BOSCH-t tud ... Van olyan ember, aki nem tud nálam vásárolni? :( Egyébként nekem is ngk van benne, ás BKR5-EK -nak hívják ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 NGK-t vegyél az jobb is mint a gyári.Mindjárt megnézem melyik tipus kell hozzá NGK BKR5EK vagy BKR6EK mindkettő jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 NGK BKR5EK vagy BKR6EK mindkettő jó. Megnézted a devils fórumon??? :( ;) :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Megnézted a devils fórumon??? ;) :D :( ;) :) Nem :D :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Viktor! azert nemtud nalad vasarolni mert melozik / szerel o is de futart nem tud kuldeni feletek 4 gyertyaert de langba vagy unixba vagy nemtom hova, tud kuldeni mert vesznek sok mast is es elhozzak azzal egyutt. koszonom mindenkinek a tanacsot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Hatalmas hirem van ami alapjaiban rengeti meg mindenki világnézetét itt a fórumon. Ma hazafelé leelőztem egy cabrio Astrát. :( Viktor! azert nemtud nalad vasarolni mert melozik / szerel o is de futart nem tud kuldeni feletek 4 gyertyaert de langba vagy unixba vagy nemtom hova, tud kuldeni mert vesznek sok mast is es elhozzak azzal egyutt. koszonom mindenkinek a tanacsot! Hé öreg szólsz én el tudok ugrani valamelyik reggel amikor megyek befelé dolgozni fél tiz körül ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Ma hazafelé leelőztem egy cabrio Astrát. Csak nem legújabb kartársnőnk, Loretta hagyott neked egy kis sikerélményt? :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Hé Öreg há' akkó ha tuti 'százezerszázelékra' el tudod hoznji nekem és tudunk találkozni valahol mikor én végzek este akkó megköszönném ! ;) "kenáj rádcsörgök ma még fél10 fele?" Hatalmas hirem van ami alapjaiban rengeti meg mindenki világnézetét itt a fórumon. Ma hazafelé leelőztem egy cabrio Astrát. :( Hé öreg szólsz én el tudok ugrani valamelyik reggel amikor megyek befelé dolgozni fél tiz körül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Hé Öreg há' akkó ha tuti 'százezerszázelékra' el tudod hoznji nekem és tudunk találkozni valahol mikor én végzek este akkó megköszönném ! :( "kenáj rádcsörgök ma még fél10 fele?" Vegyél inkább NGK-t ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 ....Hatalmas hirem van ami alapjaiban rengeti meg mindenki világnézetét itt a fórumon. Ma hazafelé leelőztem egy cabrio Astrát. :(.... Na ne márrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 "kenáj rádcsörgök ma még fél10 fele?" Já já nátürliss Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Ööö érezhető a különbség vagy mifene? me akkó ezt most kéne még eldöntenem... Vegyél inkább NGK-t :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Ööö érezhető a különbség vagy mifene? me akkó ezt most kéne még eldöntenem... Szerintem jobb és az ára is ugyanaz :( . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Szerintem jobb és az ára is ugyanaz :) . Meggyőzőbben pls. 1800 % több szikra, 300 % fogyasztáscsökkenés. Ja és az orrodat is tiszticcsa ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Meggyőzőbben pls. 1800 % több szikra, 300 % fogyasztáscsökkenés. Ja és az orrodat is tiszticcsa :) :( Mert a Tarr azt mondta jobb az NGK :D :( Meg Lalli,meg Sonique is ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Mert a Tarr azt mondta jobb az NGK ;) :) Meg Lalli,meg Sonique is :( ;) de régen jártam erre :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 de régen jártam erre :( Ritkán jársz erre, akkor is olyan bőbeszédű vagy.... ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Ritkán jársz erre, akkor is olyan bőbeszédű vagy.... :( ;) :) Mert van akinek a hozzászólás minősége számít, nem a mennyisége... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Mert van akinek a hozzászólás minősége számít, nem a mennyisége... :) Antinál szerintem egyik sem játszik :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Na megszólalt Budapest vezetője...a Kisdemszky... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts