mélykék76 Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Meddig voltatok tegnap ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 A súly miatt veszel 15"os felnit? Na egye fene neked meghagyom a 46000. hozzászólást... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Meddig voltatok tegnap ? Fél1 ig kb....Megint volt törés :) :( ...A szigeten az elágazásnál teljesen lefagyott az út és egy G astrás srác lekoccolta az oszlopot teli elejével...Még a lufi is kinyilt. Na egye fene neked meghagyom a 46000. hozzászólást... ;) Igazán köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!! :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Fél1 ig kb....Megint volt törés :( :) ...A szigeten az elágazásnál teljesen lefagyott az út és egy G astrás srác lekoccolta az oszlopot teli elejével...Még a lufi is kinyilt. Vicces volt, vagy szomorú? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Vicces volt, vagy szomorú? ;) Vicces szomorú....Felelötlenség volt ott gyorsan menni,mert tényleg tükör jég volt ott. Kész van a 4X4? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Vicces szomorú....Felelötlenség volt ott gyorsan menni,mert tényleg tükör jég volt ott. Kész van a 4X4? :( Nem, mert csak péntekre lett a cső, ami megy az osztóműhöz, a nyomástároló gömbtől. ;) De nem gond, mert jövő héten elvileg készen lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Vicces szomorú....Felelötlenség volt ott gyorsan menni,mert tényleg tükör jég volt ott. Tipppikussss diszkóbaleset! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Tipppikussss diszkóbaleset! ;) Senki se jött a diszkóból :( :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Senki se jött a diszkóból ;) :( ;) Régi népi szólás-mondás :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Nem, mert csak péntekre lett a cső, ami megy az osztóműhöz, a nyomástároló gömbtől. :( De nem gond, mert jövő héten elvileg készen lesz. addigra elolvad a hó :D :D :D Tipppikussss diszkóbaleset! ;) jah párszor volt már ilyen címszavas hír.... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Régi népi szólás-mondás :) :( :( Keresd már meg azt a videót, mert szerintem sokan nem látták ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 :( Keresd már meg azt a videót, mert szerintem sokan nem látták ;) dik mikor hozza el vki a flansnikat he? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Meddig voltatok tegnap ? Egész korán hazaértünk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 dik mikor hozza el vki a flansnikat he? Csak 1 van, nektek. Az a gond, hogy én napközben nem nagyon tudok mozogni a városban. Nem tudnál elkúszni érte ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Egész korán hazaértünk :( Noigen hosszúra nyúlt a hajnal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Noigen hosszúra nyúlt a hajnal :( Átálltunk csilei időszámitásra. Vele dumáltam amig ti a srácokat kérdezgettétek hogy hol van még nyitva hejj Asszem iszom mégegy teát Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 dik mikor hozza el vki a flansnikat he? Már biztos kész van,de nagyon úgy tűnik hogy jövőhéten nem tudok elmenni érte. :( Jó lenne ha el tudnál menni érte.1500ft-t kell fizetni érte ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Átálltunk csilei időszámitásra. Vele dumáltam amig ti a srácokat kérdezgettétek hogy hol van még nyitva hejj Asszem iszom mégegy teát Nem sok kellett ahhoz, hogy ő is velünk tartson :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Nem sok kellett ahhoz, hogy ő is velünk tartson ;) Mindegy mer nem lett volna semmi meg amúgyis hűséges vagyok :( Ha otthon vagy és msnezel vegyé má fel lécci albertkukackadettklubponthu Ha gondolod gyere át van még egy kis pálesz meg José Cuervo itthon :) Telcsim meg lemerült :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Mindegy mer nem lett volna semmi meg amúgyis hűséges vagyok :( Ha otthon vagy és msnezel vegyé má fel lécci albertkukackadettklubponthu Ha gondolod gyere át van még egy kis pálesz meg José Cuervo itthon ;) Telcsim meg lemerült :( Tegnap felvettelek, ma asszem nem akarok msnezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Tegnap felvettelek, ma asszem nem akarok msnezni :( mamár eleget tettél.. majd holnap ... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Nincs valakinek itt a háromkerben egy újnokia töltője? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Nincs valakinek itt a háromkerben egy újnokia töltője? :( Legózzam össze magam ? ;) Hova kell menni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Legózzam össze magam ? :( Hova kell menni ? Szerintem találkozni kellene a kocsmában ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Szerintem találkozni kellene a kocsmában ;) Mint ahogy Lantos Úr jelezte, "mamár eleget tettem/ittam" nem szoktam vasárnap mozdulni :( Döntsd el, hogy mit akarsz, mert roppant gyorsan meg tudom magam gondolni :) Szintén lehetséges opció, hogy mindjárt elalszom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts