warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Na azért nem kell túlmisztifikálni ;) Normális összkomfortos ember vagyok, nem egy 15 éves "elsőrészeg" gimis srác :D Jaham..... :( :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 ....Normális összkomfortos ember vagyok.... Evidens, ezért aludtál a konyhasztalon és nem a lépcsőn :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Evidens, ezért aludtál a konyhasztalon és nem a lépcsőn :( Akkor most emelje fel a kezét, aki eddig csak ágyban aludt el! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Akkor most emelje fel a kezét, aki eddig csak ágyban aludt el! :( A sátor az ágynak számít? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Normális összkomfortos ember vagyok, nem egy 15 éves "elsőrészeg" gimis srác :( Na szép az a srác, aki csak 15 évesen "elsőrészeg"! ;) Akkor most emelje fel a kezét, aki eddig csak ágyban aludt el! :) Hmmm.... Azt hiszem, az árokpart nem számít ágynak... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 A sátor az ágynak számít? ;) Ezen esetben igen. A kocsi is is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 A sátor az ágynak számít? :) Attól függ, hogy mennyire érezted a sajátodnak ébredéskor... :( ;) Mert ha éjszaka máshova tévedtél be a nagy sötétben... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Ezen esetben igen. A kocsi is is :( Akkor én feletettem a kezemet! ;) Amúgy Mkék te verdát akarsz cserézni?Mert mostanság nagyon úgy jött le itten a dolog....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 A kocsi is is :( Antié kifejezetten kényelmes Audi ágy lehet akkor. Ringatózik, mint a vízágy, ő meg csak alszik benne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Na szép az a srác, aki csak 15 évesen "elsőrészeg"! :( :( :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 :( :) ;) Ja, hogy te akkor kezdted? Ahhoz képest szép karriert futottál be! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Antié kifejezten kényelmes Audi ágy lehet akkor. Ringatózik, mint a vízágy, ő meg csak alszik benne. :( Áááá vazzz, majdnem poszeidon II lett az Audiból, oszt ez a genya még mindig az alfahullámaiban gyönyörködött, nekem meg bent maradt az összes cuccom nála ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Ja, hogy te akkor kezdted? Ahhoz képest szép karriert futottál be! :( Áááh, teljesen átlagos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 este valami? ;) 9kút :( :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Áááá vazzz, majdnem poszeidon II lett az Audiból, oszt ez a genya még mindig az alfahullámaiban gyönyörködött, nekem meg bent maradt az összes cuccom nála ;) Kockázatos lépés volt benthagyni nála. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Kockázatos lépés volt benthagyni nála. :( Tanultam az esetből ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Tanultam az esetből :( Mindig tanul az ember! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Áááh, teljesen átlagos :( Ráadásul mostanában inkább lefelé tendál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Ráadásul mostanában inkább lefelé tendál :( Na ja, a "fénykortól" már csak távolodni tudok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 9kút :( :) ;) Mily meglepő, mily meglepő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Na ja, a "fénykortól" már csak távolodni tudok ;) Az újabb fénykor felé. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Na ja, a "fénykortól" már csak távolodni tudok :( Gyorsan és biztosan ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Az újabb fénykor felé. :( Khmmm.... Akkor kérje ezt mindeki Gabinak karácsonyra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Khmmm.... Akkor kérje ezt mindeki Gabinak karácsonyra ;) Öcsémmel tavaly sörözgetünk egy kocsmában és a karácsonyról beszéltünk. Megkérdezte: -Amúgy te mit kérnél? -Én? -igen. -Még egy kört. És ott helyben letudtuk a karácsonyt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Khmmm.... Akkor kérje ezt mindeki Gabinak karácsonyra ;) Újabb fénykort?Nem fiatal kisit még hozzá?mennyi is most?17-18....? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts