Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Mostlegelabbfoghatodaviszaidőszakra ;) ne is mondd...kedden fogom majd átfogalmazni a polgári jog kötelmi részét :( elivleg most is tanulok csak leülltem kávézni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Ittatok? ;) Amúgy itt a Föld Bolygó, 2007-12-14 15:04 :) Értem.De melyik oldalon? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 ....elivleg most is tanulok csak leülltem kávézni :(.... Egy laza 4-5 órára mi ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Értem.De melyik oldalon? :( Sajnos nem azon amelyiken éppen lenni szeretnék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Sajnos nem azon amelyiken éppen lenni szeretnék ;) Akkor marad a rénszarvasszán, forraltbor, svéd lányok megoldás! :) Egy laza 4-5 órára mi ? :( Csak vacsiig! ;) Utána úgyis menni kell bulizni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Csak vacsiig! :) Utána úgyis menni kell bulizni! :( nemis...telt has zárt agy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Sajnos nem azon amelyiken éppen lenni szeretnék ;) Mármint a konyhaasztal nem megfelelő oldalán ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Mármint a konyhaasztal nem megfelelő oldalán ? ;) .........vagy a ..........-nak a rossz oldalán? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Akkor marad a rénszarvasszán, forraltbor, svéd lányok megoldás! ;) csak vigyázni kell hogy egy bizonyos mennyiségű forralt bor után ne legyen mindegy hogy svéd lány vagy rénszarvas :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 csak vigyázni kell hogy egy bizonyos mennyiségű forralt bor után ne legyen mindegy hogy svéd lány vagy rénszarvas :( Hátt.........ha jó a buli! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Hátt.........ha jó a buli! :( svéd rénszarvas ;) :( Gelko kiszáll :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 svéd rénszarvas ;) :( Gelko kiszáll :) Lekvár banda! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 ....Gelko kiszáll :(.... 1 kis alvás soha nem árt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 .........vagy a ..........-nak a rossz oldalán? :( Majd Gabi mesél a konyhasztalos élményeiről ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Majd Gabi mesél a konyhasztalos élményeiről ;) Kitalálom........rossz szoknya alá bújt be! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Kitalálom........rossz szoknya alá bújt be! :( Ááááááááááááááááááááááááá, dehogy ;) Megfejtés sokkal prózaibb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Ááááááááááááááááááááááááá, dehogy :( Megfejtés sokkal prózaibb ;) Vírus?Tavaszi fáraccság? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Kitalálom........rossz szoknya alá bújt be! :( ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Vírus?Tavaszi fáraccság? :) Találtsüllyedt :( Legutóbbi bulizás utóhatásait Píístáék miatt nehezebben éltem meg kicsit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 csak vigyázni kell hogy egy bizonyos mennyiségű forralt bor után ne legyen mindegy hogy svéd lány vagy rénszarvas :( valahogy egyik említése sem izgatott fel számottevően :) inkább maradok a szép magyar csajoknál, van még párszázezer, akit nem üldöztem el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Találtsüllyedt :( Legutóbbi bulizás utóhatásait Píístáék miatt nehezebben éltem meg kicsit ;) Most mondd azt, hogy miattunk ébredtél vasárnap a konyhasztalon :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Most mondd azt, hogy miattunk ébredtél vasárnap a konyhasztalon :( :) Letolt gatyával? :( Fotó nem készült? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Most mondd azt, hogy miattunk ébredtél vasárnap a konyhasztalon :) :( Igen, így volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Letolt gatyával? :( Fotó nem készült? ;) Kiraktuk az utcán, utánna már nincs megbízható és mértékadó hírforrás aki be tudna számolni a történtekről :( Én arra tippelnék, hogy a kutya támogatta fel a lépcsőn :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Letolt gatyával? :( Fotó nem készült? ;) Na azért nem kell túlmisztifikálni :) Normális összkomfortos ember vagyok, nem egy 15 éves "elsőrészeg" gimis srác :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts