Laci4 Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 nem szabad várni, hogy valaki lessen egy fórumot és válaszoljon......anno a Petigsi igy bukott egy teljesen jó ültetőrugót ami engem azóta is örömmel szolgál ;) Azt nem is tudtam,hogy Petyának is kellett volna.. nem velem kevered? mert én is elhoztam volna.. csak már nem volt elég kess rá.. no meg kicsit filóztam is.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Azt nem is tudtam,hogy Petyának is kellett volna.. nem velem kevered? mert én is elhoztam volna.. csak már nem volt elég kess rá.. no meg kicsit filóztam is.. :( lehet nem emlékszem....de nem kellett volna 10K-n ennyit vakarózni és most meglenne :) nekem van egy szett 60/40 is itthon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 lehet nem emlékszem....de nem kellett volna 10K-n ennyit vakarózni és most meglenne ;) nekem van egy szett 60/40 is itthon :( Ok! Szólok, ha pályaautót akarok építeni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Ok! Szólok, ha pályaautót akarok építeni :( félreértetted, nem eladó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 félreértetted, nem eladó ;) akkor miért nem rakod be ? ez nem olyan dolog minek nő az értéke az idő múlásával :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 akkor miért nem rakod be ? ez nem olyan dolog minek nő az értéke az idő múlásával ;) mert ezekkel a gumikkal nem fért volna el....túl széles a 205 a 7,5" széles felnire...most sem fér oda a hüvelykujjam a kasztni meg a gumi közé :) (illetve nem merném odatenni :() Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 mert ezekkel a gumikkal nem fért volna el....túl széles a 205 a 7,5" széles felnire...most sem fér oda a hüvelykujjam a kasztni meg a gumi közé ;) (illetve nem merném odatenni :() jaaa étem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Sárga Zoli nevében írom: Keresünk egy 4es kombi golfot melyet nem a gazdája használ jelen pillanatban. Rendszám: JIT-083 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Itt Kméten van és sztem 35e.-ért elvihető.......... itt sincs, marad a kasznis ajánlata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Sárga Zoli nevében írom: Keresünk egy 4es kombi golfot melyet nem a gazdája használ jelen pillanatban. Rendszám: JIT-083 Ellopták Zoliék kocsiját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 ezek ilyen olcsók? mondjuk nem értek annyira a F astra modellekhez,de 92ben nem így néztek ki sztem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 ezek ilyen olcsók? mondjuk nem értek annyira a F astra modellekhez,de 92ben nem így néztek ki sztem :( ahogy a hűtőmaszk (ami sztem nem erre az évjáratra való), és a mocitető áll, törve volt, és trehányul helyrehozva. a 146e km meg eléggé hihetetlen, még így "láttatlanban" is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 ahogy a hűtőmaszk (ami sztem nem erre az évjáratra való), és a mocitető áll, törve volt, és trehányul helyrehozva. a 146e km meg eléggé hihetetlen, még így "láttatlanban" is. a srác főleg hondákat szokott árulni,és azok jó állapotúak szoktak lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 ezek ilyen olcsók? mondjuk nem értek annyira a F astra modellekhez,de 92ben nem így néztek ki sztem :( Miért lenne több ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 De nagy a forgalom ma itten e. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Inkább mosd le Balázska autóját...nehogy koszosan vidd ki holnap a Lurdyhoz... :( ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Sárga Zoli nevében írom: Keresünk egy 4es kombi golfot melyet nem a gazdája használ jelen pillanatban. Rendszám: JIT-083 jah, ezüst szinű, nincs belőle sok kb minden második céges autó így néz ki......... de nem reménytelen....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Aszittem Te akarod ennyiért adni :( Fehérvár Kecsó M7-M0-M5 ésszel kijön olcsóból főleg ha traktorral mész. Amúgy Dinynek is van egy nagyon szép, csak nehezen adja el. Ja, ha esetleg feketét szereznél és be szeretnéd kékre cserélni, esetleg beszélhetünk ;) Igen Dinynek van de az nem eladó,mert azt szeretném feltenni az enyémre.Meg amúgy is kell tarcsiba,soha nem lehet tudni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Igen Dinynek van de az nem eladó,mert azt szeretném feltenni az enyémre.Meg amúgy is kell tarcsiba,soha nem lehet tudni... Van már neted vagy csövezel valakinél? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 De nagy a forgalom ma itten e. :( Unatkozol, ha nincs itt olvasnivaló ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Unatkozol, ha nincs itt olvasnivaló ? ;) most már van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 srácok ! nincs valakinek olyan lehetősége hogy ki tud nyomtatni 96 oldalt ? munkahelyen vagy ahol nem számít :( a másik meg hogy holnapra kéne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 uff! no hát voltam ma mérésen... 31. -es hibakód, lefotóztam valami ford. szám. jeladó téma. - nem hiszem hogy a fogyasztásomhoz köze lenne... und kimutattuk még hogy rossz mindkét(elsö-hátsó) jobboldali ABS jeladóm... alapjáratom 940-960 on ingadozik szerintem ez nem vészes... a lambdaszonda értékei is rendeben vannak. "sajna" falsot sem szív azt is néztük, a termosztátom új, a jeladók gombák többsége cserélve lett már.légszűrőm is pár hónapos csak. a gyertyák nem olyan vészesek de csere érett jelzőt rájuk foghatjuk und mint meglestem ezek BOSCH (flr8ldcu) -ok szóval ha eljutok csergő landig akkor veszek 4 új gyárit... a fogyasztásom amúgy nem a hideg miatt nőtt meg már októberben is bőven panaszkodtam az étvágyára... no ennyi, majd rakok fel képi dokumentációt is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 A 31-es azt jelenti, hogy nincs fordulatszám jeled, tehát a motor nem pörög. ;) Ami nem szokott nagy baj lenni, ha álló motornál lett kivillogtatva. :( Igazán el se tudom képzelni, mi baja lehet Redi és a Te gépednek, hogy ennyit kajálnak. nekem egyik XE se evett 10 fölött vegyesben, akármit csináltam vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 nekem is olyan 10 és 11 között eszik.. de én sejtem az okát.. 1: sok rövid táv.. (10-15km) 2: jobb láb.. nagyon nehezen bírom ki, hogy ne full "dinamikusan közlekedjek.. (van aki idegesen jelzőt használná :)) 3: esetleges moci gond :( (gyújtás kábel esetleg.. ne lenne olyan drága a gyári.. gondolom még nem lett olcsóbb.. ) legutóbb pl. többet mászkáltam vele városban.. nulláztam bc-t.. nyugisan közlekedve(kivételesen nagypapi üzem volt), sikerült egy 8-9literes fogyit kihozni.. ma már eltoltam neki párszor, mert felhúzott egy kis szusi, ahogy ugrált mögöttem mellettem, mint egy palotapincsi, máris 10lityin áll a bc. Meg azt is megfigyeltem, hogy hidegen mintha jobban harapna a gép.. kénytelen voltam kicsit eltolni neki, mert necces volt egy szitu.. Nah de ez mind csak rizsa.. ;) az viszont nem, hogy amikor tekergetem a kormányt, jobb elöl valami recseg ropog.. főleg hosszabb állás után.. (nem mozgó kocsinál, szal nem féltengely) Sztem vagy valami szillent, vagy a toronycsapágy adta meg magát..vagy más :S) Végülis ha jól nézem, 2éve és 25e km óta nem volt cserézve.. hogy repül az idő és a km-ek :D Jah.. meg csak meg kellene csinázni az ABS-t is.. nem vok én profi söför.. :D Ma is kellett vagy 1sec mire rájöttem hogy csúszik.. mégegy mire hogy fel kellene engedni, mert hiába tekerem jobbra, balra megy a kocsi ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts