Gelko Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Lali a felért vett kettöt :( ,ez nem hogy kicsit drága...nagyon drága.Amúgy szép. Most nem az van hogy se a senator,se a cabrió nem eladó? ;) eladó a cabrio ha viszi valaki...használtautón lejárt a hirdetés és nem hosszabbítottam meg :) ott úgyse találja meg a potenciális vevő akit érdekelhet az autó az úgyis ismeri sztem...ha nem viszik akkor meg nem viszik... igazság szerint miután megnézte az érdeklődő már nem akartam eladni és örültem mikor szólt h nem kell neki :( tudom hülye vagyok ;) senator meg addig nem lesz eladva míg van kabrio :D ezt már én sem tudom követni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 ....hmm.... asszem igen. Pont 2 szabadnap jön. ;).... Szuper. Köszi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 István, Ha adok egy tömítést, akkor be tudod dobni ide, hogy gyártsák le : http://www.vaslokft.hu/ ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 :( ;) Albert is olvasssaaaa miiiii ? :( Hívjalak fel, hogy ne felejtsd el felhívni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 István, Ha adok egy tömítést, akkor be tudod dobni ide, hogy gyártsák le : http://www.vaslokft.hu/ ? Persze :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Pista, és mennyi lenne az a határ ameddig hajlandó vagy elmenni? :D Hidrotőke beszerelés után 2 héttel: nem teljesen csendesedett el, még hallok valamit de lehet, hogy félrehallok és halucinálok :D De semmi hidegen csattogás vagy ilyesmi, inkáb melegedés után mintha hallanék valamit. De az lehet nem a h. tőke :( majd valaki fülelje már meg.... Amióta visszakerült a gyári légszűrőház a kocsi érzésre sokkal jobban megy, esőben a különbség sokkal erősebben érezhető. Kár, hogy Anti eladta a let-et, Demo meg összetörte a corsát most nincs kit büntetni ;) :) :( ;) Az is lehet, hogy a vizhőm. jelző végén a stekker (vagymiaz) ujrakábelezése segített, ugyais ma láttam egy olyat amit még sohasem: dugóban felment a víz 95 fölé majd visszahült! Egyszer láttam ilyet de akkor széttört a hűtőn a cső csonkja és megszünt a keringés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Kár, hogy Anti eladta a let-et, Demo meg összetörte a corsát most nincs kit büntetni :( ;) :) :( Várj még légyszi egy, másfél hónapot! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Persze :( Állat, akkor valamelyik este átugrom vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Várj még légyszi egy, másfél hónapot! :( :) késő....most vagy soha :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 ....Pista, és mennyi lenne az a határ ameddig hajlandó vagy elmenni? :(.... E már junió, pár helyen határok mánn nem is lesznek ;) Melyik kocsi kapcsán kérdezed ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Várj még légyszi egy, másfél hónapot! :( :( Hajrá hajrá! A szándékot már láttam! ;) (sőt, toltam is! :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 E már junió, pár helyen határok mánn nem is lesznek ;) Ezen a héten még van határátkelő, kb a jövő héttől leszünk része a schengeni vonalnak :) Melyik kocsi kapcsán kérdezed ? úgy általában....és a régivel milesz? csinálsz belőle utánfutót? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Ezen a héten még van határátkelő, kb a jövő héttől leszünk része a schengeni vonalnak ;) úgy általában....és a régivel milesz? csinálsz belőle utánfutót? :( Autója válogatja. Tukmálnád hófehérkét ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Na, abból jó utánfutó lenne! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Pista ezt már láttad?Kár hogy mesze van :( Esetleg x20xev is szóba jöhet? Ha ez 95-ös akkor miért a régebbi frontja van? (Index ,hűtőrács) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 hogy is van ez a lambdaszonda ügy ? a héten igyekszem eljutni egy műszeres mérésre és ha télleg az a bibi akkor mennyire is fog ez pontosan nekem fájni? Nekem 30ba volt a gyári.. (okosba) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Pista, és mennyi lenne az a határ ameddig hajlandó vagy elmenni? :( Píístának nincsenek határai... ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 +visszpill de nekem a váltógomb is gyanús...mintha ezt a kereket is csak újabbak(classic?!) kapták volna... Ha ez 95-ös akkor miért a régebbi frontja van? (Index ,hűtőrács) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 danke :( Nekem 30ba volt a gyári.. (okosba) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Hali Bocsi hogy betoltam ide a képem de lenne egy kérdésem. Látom itt pörög a fórum. Gondolom ismeritek ezt a verdát, carstylingon meghirdette a srác a felniket, írtam is neki de nem válaszolt. Ma küldtem neki egy mélt, remélem arra válaszolni fog. Engem az érdekellne ( ha valaki ismeri személyesen a srácot ) hogy eladta-e már a felniket vagy még megvan neki és árulja... Fontos lenne mert ha már eladta akkor keresek másikat, egyébként ezek a felnik lennének nekem a tutik, ET30-at keresek és ezek pont azok mind a 4db. Előre is köszi a választ és bocs mégegyszer. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Ismerjük igen, Raptor néven fóromozik a devils fórumon...Hogy eladta e, én speckó nem tudom...telszám nincs a hírdetésben??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Ismerjük igen, Raptor néven fóromozik a devils fórumon...Hogy eladta e, én speckó nem tudom...telszám nincs a hírdetésben??? De, van. Csak gondoltam felteszem ide a kérdést hátha megtudja válaszolni valaki. Ha nem válaszol az e-mailemre akkor majd felhívom holnap és megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 De, van. Csak gondoltam felteszem ide a kérdést hátha megtudja válaszolni valaki. Ha nem válaszol az e-mailemre akkor majd felhívom holnap és megkérdezem. nem szabad várni, hogy valaki lessen egy fórumot és válaszoljon......anno a Petigsi igy bukott egy teljesen jó ültetőrugót ami engem azóta is örömmel szolgál :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 nem szabad várni, hogy valaki lessen egy fórumot és válaszoljon......anno a Petigsi igy bukott egy teljesen jó ültetőrugót ami engem azóta is örömmel szolgál :( Így van...most hívd fel... ;) :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Így van...most hívd fel... ;) :( ;) :) Oké, megmondom neki hogy az Opelforum-ról Atommanó üdvözli. :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts