coupe Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Zsear csávó vagy THX Köszi :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Nem ő volt a hibás mikor összetört az autó,de sose volt jogosítványa. Ezt nem értem egyébként. Soha nem is próbált jogsit szerezni? Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Ezt nem értem egyébként. Soha nem is próbált jogsit szerezni? Miért? Az okát nem árulta el,pedig többször is megkérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Az okát nem árulta el,pedig többször is megkérdeztem. Érdekes emberek vannak... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Ezt nem értem egyébként. Soha nem is próbált jogsit szerezni? Miért? Hirdetésben benne van a száma, ha gondolod, akkor kérdez meg. Az autót mentünk megnéznu, nem mélyinterjút készíteni a tulajdonosával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Piiista! Akkor megy tovább a keresés 1000L? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Piiista! Akkor megy tovább a keresés 1000L? :( Nézelődök tovább az biztos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Pista ezt már láttad?Kár hogy mesze van :( Esetleg x20xev is szóba jöhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Pista ezt már láttad?Kár hogy mesze van ;) Esetleg x20xev is szóba jöhet? Tyűűű, ez még nem is láttam :( MS lenne valamikor a közeljövőben időd megnézni ? x20xev ? Azon még nem gondolkodtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Albi vazz! ... akkor megszenvedtél a lámpával ahogy olvasom. István! Igazad van sajna, de azt tegyük hozzá hogy abból az autóbol is csak akkor lesz jó autó ha egyben van az a 8-900 ezer Ft mert máshogy ugye nem lesz énekes halott... hogy is van ez a lambdaszonda ügy ? a héten igyekszem eljutni egy műszeres mérésre és ha télleg az a bibi akkor mennyire is fog ez pontosan nekem fájni? Viktor! ha esetleg erre jársz mondassz valamit? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 ....Viktor! ha esetleg erre jársz mondassz valamit? :(.... Hívd fel inkább ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Oki csak amilyen szita agyam van... :( meg az új melóban még most nem telózgatok hanam próbálok hasznossá válni ;) Hívd fel inkább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Oki csak amilyen szita agyam van... ;) meg az új melóban még most nem telózgatok hanam próbálok hasznossá válni :) Albert is olvasssaaaa miiiii ? :( Hívjalak fel, hogy ne felejtsd el felhívni ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 .... Ezt figyuzd mit lelt Zoli : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...27629%26fvi%3D1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Ezt figyuzd mit lelt Zoli : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...27629%26fvi%3D1 Batman alsógatyája ? Pista ! msn ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Batman alsógatyája ? Pista ! msn ? ....se Telefon se.... Ma napra lezártam a kommunikáció ezen csatornáit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 ....se Telefon se.... Ma napra lezártam a kommunikáció ezen csatornáit. C30 se.... ez nagyon szimpatikusnak tűnik, és lehet hogy még a gazdiját is ismeri valaki a társaságból....-az igaz hogy húzós az ára a többihez képest de ha tényleg jó ... nos ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Pista ezt már láttad?Kár hogy mesze van :) Esetleg x20xev is szóba jöhet? de közel van :( Tyűűű, ez még nem is láttam ;) MS lenne valamikor a közeljövőben időd megnézni ? hmm.... asszem igen. Pont 2 szabadnap jön. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 C30 se.... ez nagyon szimpatikusnak tűnik, és lehet hogy még a gazdiját is ismeri valaki a társaságból....-az igaz hogy húzós az ára a többihez képest de ha tényleg jó ... nos ? :( Lali a felért vett kettöt ;) ,ez nem hogy kicsit drága...nagyon drága.Amúgy szép. Most nem az van hogy se a senator,se a cabrió nem eladó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Most nem az van hogy se a senator,se a cabrió nem eladó? :( Te még tudod követni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Te még tudod követni? :( Próbálom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Nehéz dolog Gelkot követni. Pláne ha a senatorral megy. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 C30 se.... ez nagyon szimpatikusnak tűnik, és lehet hogy még a gazdiját is ismeri valaki a társaságból....-az igaz hogy húzós az ára a többihez képest de ha tényleg jó ... nos ? :( www.ascona400.hu ? Honnan is ismerős ? ;) Omegát nem akarok annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Hát pedig abba lehet pakolni rendesen...ellenben egy 3 ajtós GSI-ben nem fér el annyi "motyó"... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Nem azé, de fentebb volt linkelve egy GSi caravan is.... majd hamarosan nyilatkozom Piista, ha jó lesz. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts