Albert Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Nem érdemes elbontani,mert 300e forint alatt nem adja oda.Max a motor és belöle valamit.Amúgy meg nem tudom. Nem akartam megvenni csak érdekelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ha már pofon.... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 ez se semmi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ezek elmebetegek... :( ;) :) A kocsik magukért beszélnek...meg hát a csajok ott vannak a szeren... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ezek elmebetegek... :( ;) :) A kocsik magukért beszélnek...meg hát a csajok ott vannak a szeren... :D " I AM MAREK 'STREET KING' POPESCU" Besz@rás, milyen beteg hangja van annak a Ladának! ;) Ennél még egy szakadt cigánylada is egészségesebb! :D Méghogy Donut. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ezek elmebetegek... :( ;) :) A kocsik magukért beszélnek...meg hát a csajok ott vannak a szeren... :D Mostanában mindenhol ezt linkelgetik. ;) A csajok tényleg nagyon jók! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Demó! A Golfos csóka egy kicsit "bogaras'? :( Így utólag is köszönöm a segítségüket. Bocs, hogy csak így hírtelen leléptünk, de a trélert 5-kor le kellett adni Fehérváron Zolinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ezek elmebetegek... :( ;) :) A kocsik magukért beszélnek...meg hát a csajok ott vannak a szeren... :D Húvazzz, ezek a csajok nagyon kinéznek valahogy! :( Megyek asszonyé' Romániába! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Demó! A Golfos csóka egy kicsit "bogaras'? :( Így utólag is köszönöm a segítségüket. Bocs, hogy csak így hírtelen leléptünk, de a trélert 5-kor le kellett adni Fehérváron Zolinak. Ja, elég jól állt a srác, még elözö éjszakai turnéját folytatta így vasárnap délután. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Megyek asszonyé' Romániába! ;) Szólá a Kis Garga és elmené magyarba asszonyé! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Mert vizsga,és jogosítvány nélkül kocsizott vele így összetörve. ő csinált valami crash-t és elvették a jogsit? kemény :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 ő csinált valami crash-t és elvették a jogsit? kemény ;) Aki jogsi nélkül ül be,azonnal lőném fejbe! :( Demó! Losi féle X20XEV leömlő C20XE leömlővel: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Aki jogsi nélkül ül be,azonnal lőném fejbe! :( Akkor én már nem élnék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Akkor én már nem élnék! Tuti Sanyi! Az az idióta aki belémjött,annak sem volt sosem!De bezzeg engem b@sztatnak hétközben a rendőrök céges kocsiban,még a zoknim szine is érdekli őket. :( Nagyon szigorúan büntetném,mert mások életével játszik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ja, az más! Nekem volt, csak nem nállam. Rátették a széfet a yardon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Aki jogsi nélkül ül be,azonnal lőném fejbe! :( Demó! Losi féle X20XEV leömlő C20XE leömlővel: http://gallery.site.hu/d/3528699-1/IMG_1112.JPG :) Jól néz ki a leömlö. Már vagy 2 hete ígérgette, hogy lefotózza... ;) Neked megvan a Zagar album? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 mindegyik. egymásban ;) Egymásban ? :( "Láttam én már karón varjút. (szólás) * Állítólag a varjú nem száll karóra, értsd: sokat látott." http://hu.wikiquote.org/wiki/Magyar_k%C3%B6zmond%C3%A1sok Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Jól néz ki a leömlö. Már vagy 2 hete ígérgette, hogy lefotózza... :( Neked megvan a Zagar album? :) Az összes megvan! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Megyek asszonyé' Romániába! ;) azért nézd át elötte nehogy töke legyen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Tuti Sanyi! Az az idióta aki belémjött,annak sem volt sosem!De bezzeg engem b@sztatnak hétközben a rendőrök céges kocsiban,még a zoknim szine is érdekli őket. :( Nagyon szigorúan büntetném,mert mások életével játszik! ;) Mi köze van ahhoz, hogy valaki egy felelőtlen bal###### és van papírja arról, hogy vezethet vagy nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Egymásban ? ;) "Láttam én már karón varjút. (szólás) * Állítólag a varjú nem száll karóra, értsd: sokat látott." http://hu.wikiquote.org/wiki/Magyar_k%C3%B6zmond%C3%A1sok Köszönöm a műveltségi előadást, hasznomra válik biztosan :) Lehet csak én gondoltam arra, hogy a varjú karóra van tűzve? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 azért nézd át elötte nehogy töke legyen :( teljes vizsgálaton esik át :) :( próbakör meg minden ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 teljes vizsgálaton esik át :) :( próbakör meg minden :( Leszabályzásig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Szereztem,majd szólj hogy ne felejtsem el oda adni. Pista mi lesz a GSi-vel? Zsear csávó vagy THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 ő csinált valami crash-t és elvették a jogsit? kemény :( Nem ő volt a hibás mikor összetört az autó,de sose volt jogosítványa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts