coupe Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Nem hívott :) Miért is hívott volna????????? ;) :( ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Miért is hívott volna????????? ;) :( ;) :( Tudod jól, hogy odaadja 250ért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Tudod jól, hogy odaadja 250ért :( Szerintem erre a részre nem annyira emlékszik,és nekem végig azt mondogatta hogy nem akarja annyira eladni csak muszáj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Szerintem erre a részre nem annyira emlékszik,és nekem végig azt mondogatta hogy nem akarja annyira eladni csak muszáj. Majd kiderül, nekem meg nem kell feltétlenül megvennem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Majd kiderül, nekem meg nem kell feltétlenül megvennem ;) Ez így van,Én se tudom hogy megvenném vagy sem :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ez így van,Én se tudom hogy megvenném vagy sem :( :) Tán ha lenne rajta vizsa, akkor más lenne a helyzet. Azért az hálás, hogy a hátsó lökös hogy egyben maradt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Tán ha lenne rajta vizsa, akkor más lenne a helyzet. Azért az hálás, hogy a hátsó lökös hogy egyben maradt :( Ha szabad érdeklődnöm, milyen gépsasról van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ha szabad érdeklődnöm, milyen gépsasról van szó? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Piiista ha sokat szarozol én megveszem...mert ha nem te, és nem én...akkor Dini...ezt meg senki nem kívánhatja... :( :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Piiista ha sokat szarozol én megveszem...mert ha nem te, és nem én...akkor Dini...ezt meg senki nem kívánhatja... ;) :( ;) :) Vedd meg nyugodtan :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Piiista ha sokat szarozol én megveszem...mert ha nem te, és nem én...akkor Dini...ezt meg senki nem kívánhatja... :( :( ;) :) Ez csak akkor ér 300e ha tényleg megcsinálja valaki....Bontani csak a motor ér valamit.Azért meg sok a 300e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Hát meg a papír...azt lehet hozni rá valami német csodát... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Hát meg a papír...azt lehet hozni rá valami német csodát... :( Jelzem, nincs forgamija a gépnek, tehát előbb összerak, vizsgáztat, átírat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Jelzem, nincs forgamija a gépnek, tehát előbb összerak, vizsgáztat, átírat ;) Hát én nem biztos, hogy ragaszkodnék a sorrendhez...de hát Te tudod..., :( :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Hát én nem biztos, hogy ragaszkodnék a sorrendhez...de hát Te tudod..., :( :) :( Itt a lehetőség, vedd meg, cseréld fel a sorrendet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Itt a lehetőség, vedd meg, cseréld fel a sorrendet :( Az már nem fér bele a 1.5milkás kadett projectbe ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Az már nem fér bele a 1.5milkás kadett projectbe :( ;) :) először nem csak 1 milka lett engedélyezve? :( megy feljebb az árfolyam? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 először nem csak 1 milka lett engedélyezve? ;) megy feljebb az árfolyam? :) :( Mit csodálkozol ? Asszem már láttunk már karón varjút ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Asszem már láttunk már karón varjút :) ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Asszem már láttunk már karón varjút ;) :( Vizuális típus vagyok, és éppen vacsora előtt... :) Kösz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Vizuális típus vagyok, és éppen vacsora előtt... ;) Kösz :) Akkor egyél csukott szemmel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Akkor egyél csukott szemmel :( Nem a kajámmal van gond ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Vizuális típus vagyok, és éppen vacsora előtt... :( Kösz ;) :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ez nem az amelyiket az Ákos reklámozta, hogy mennyire jo, meg menyire jó állapotban van? Nem látom, hogy mennyire van törve.....de ha tényleg olyan jó volt kocc előtt (elég drágán hirdették) akkor 300 nem tünik nagyon soknak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Nem a kajámmal van gond :( Mivel van bajod a karóval, vagy a varjúval ? Melyik akadályoz a kajálásba ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts