Sörös Sanyi Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Mit csináltak már megint? :( Semmit, csak végre találtam egy leborulós szmájlit! ;) Node azért mégiscsak ti tartottátok ott a BMW-s köcsögöt, Udival szerzett Johnny alkatrészeket, Péjék is besegítenek, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Semmit, csak végre találtam egy leborulós szmájlit! :( Node azért mégiscsak ti tartottátok ott a BMW-s köcsögöt, Udival szerzett Johnny alkatrészeket, Péjék is besegítenek, stb... Mantát mikor viszed haza? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Szerintem jövőhét vége. A fizutól függ. (márminthogy megkapom-e péntekig) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Szerintem jövőhét vége. A fizutól függ. (márminthogy megkapom-e péntekig) Sztem lehet azt leasingelni is! :( Ismernek már annyira! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Ismernek már annyira! ;) Nem tudom, hogy ezen sírjak-e, vagy nevessek? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Nem tudom, hogy ezen sírjak-e, vagy nevessek? :( Nyugi!Azt tudják, hogy a sört el kell dugna ha mész! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Node azért mégiscsak ti tartottátok ott a BMW-s köcsögöt, Udival szerzett Johnny alkatrészeket, Péjék is besegítenek, stb... Ilyenkor derül ki,ki is az igazi barát! :( Amikor nyáron Udi került bajba,azonnal 3-an mentünk érte az autópályára! :) Vasárnap estére kész is volt a kupulngcsere és szimmering csere! :( Jó dolog együtt bütykölni,nagy röhögések és baromkodások mennek olyankor! Anno a C20NE corsa is így készült! Szerintem Dezső végszerelése is így lesz meg majd! ;) Legalábbis remélem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 jóreggelt?! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Szerintem jövőhét vége. A fizutól függ. (márminthogy megkapom-e péntekig) mi kell neked abból a mantából Sanyi ? ha ne adj Isten lenne benne egy pár szép fekete Recaro akkor tudod a számom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Nem Recaro, hanem a gyári széles ülés van benne. De nem bontom. Kipofozom kis egyszerűre, kap egy injektoros 2.0-ás hengerfejet injektorral, meg ötös váltót, és vagy ez lesz a mászkálós autóm (mert a másik túl csicsa lesz a mindennapokra, a harmadik meg a második papírjával fog mászkálni néha), vagy eladom. Nem kifejezett kupec céllal (nagyot szakítani rajta), csak szeretném, hogy tényleg használva legyen, és ne porladjon el idővel. Nyugi!Azt tudják, hogy a sört el kell dugni ha mész! :( Akkor sírok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Kipofozom kis egyszerűre, kap egy injektoros 2.0-ás hengerfejet injektorral, meg ötös váltót, és vagy ez lesz a mászkálós autóm (mert a másik túl csicsa lesz a mindennapokra, a harmadik meg a második papírjával fog mászkálni néha), vagy eladom. nem vagy egyszerű :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Nem. Megalomán vagyok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Nem. Megalomán vagyok! :( Mantából sosem elég....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Ahogy mondja! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Köszi a diagnózist ;) valami azért tuti nem stimmol... de ami ennél is rosszabb hogy a fogyasztásom nem megy 12 alá... ( de inkább e fölé bőven ... ) Ahogy látom, olaj és zsír van böven. :( Így hirtelen nem tünik fel semmi a képeken, csak az, hogy a belsö féltengelybilincseidet, vagyis inkább kábelkötözöket ki lehetne cserélni bilincsre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Akkó én is panaszkodok. Az ablakmosófolyadéktartálymotor (wow) nem elég erős és az ablakom aljáig locsol csak jóesetben ;) És húz balra a kocsi. :( És az idő is tré. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Akkkóóóó én is... Meghúzták az OOOO-n a lököst a Mamut parkolóban a hétvégén...szerencsére nem tört el, de egy jó 2 tenyérnyi helyen ott a nyom, és lejött a festék...ja ebből is megtudtam, hogy elötte egy zöld s4-es lököseként szolgált... ...aki meg nekiment, az szarjon sünt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 akkó ezekszerint nem jött össze a biznisz.... jól tudok ám kombinálni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Ügyi vagy Áki... Kaja+mozi valamelyik este? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Ügyi vagy Áki... Kaja+mozi valamelyik este? ;) OK. holnap nem , de utána OK mitnézünk meg? valami jó horrort? :( invázio? http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?...;i_county_id=-1 A Detti bírja az ilyeneket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Akkkóóóó én is... Meghúzták az OOOO-n a lököst a Mamut parkolóban a hétvégén...szerencsére nem tört el, de egy jó 2 tenyérnyi helyen ott a nyom, és lejött a festék...ja ebből is megtudtam, hogy elötte egy zöld s4-es lököseként szolgált... ...aki meg nekiment, az szarjon sünt... De hogy még mindig nem tartunk ott hogy hagyunk egy névjegykártyát hanem elhúzunk a faxba ez hihetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 A Detti bírja az ilyeneket? Csak az ilyeneket bírja...aztán meg nem hagy aludni... ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 De hogy még mindig nem tartunk ott hogy hagyunk egy névjegykártyát hanem elhúzunk a faxba ez hihetetlen. Soha nem fogunk... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Nekem is elfogyott a névjegykártyám. Úgyis kell csináltatnom az új beosztásomhoz megaztán én tudok parkolni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 besz@ratós filmek közül én most ezt várom Kíváncsi vagyok, milyen a rekord költségvetésű horror/thriller/sci-fi/akció film. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts