Lanti Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 :( ;) :) :( Keresd meg Rattesid Dénest....Most hozott egy gsi-t bontásra....Biztos van minden alaktrésze ami kell neked.Inkább telefonon mert mostanában nincs internete....06203268966 xe? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 xe? :( Jah. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 xe? ;) Ha kell akkor gyorsan beszélj vele,mert úgy rémlik többen is érdeklődtek rá :( :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 már beszéltem is vele, kösz! ;) Igazán nincs mit :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Ha kell akkor gyorsan beszélj vele,mert úgy rémlik többen is érdeklődtek rá :( ;) :( Azért hadarnia nem kellene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Peti, Nálam vannak a matricák. Tetőablak mozgató cucc beszerelve, köszi mégegyszer a segtséget mindekinek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 xe? :( Let... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Kösze! Hát sajnálatos ami történt, :( viszont adott a lehetőség pl némi újításra... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Let... Na neeee! Megint kezded? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Peti, Nálam vannak a matricák. Tetőablak mozgató cucc beszerelve, köszi mégegyszer a segtséget mindekinek :( ok, jelentkezem mikor megyek jövő héten pestre. Előre is köszi a matricáért! a tetőablak motort meg használd egészséggel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Mi van? Mindenkinek összecsukják az astráját? :( ;) Enyém most egyenlőre így áll... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 izé, 1 hete kb nagyon nyekereg valami elöl/hátul a futóművemben... kormány tekergetésre... toronyagycsapágyat már cseréltünk (INA került be - thx GSiTomi) az adott hasonló de halkabb hangot... hátul a szilentek is "újak" ... nemtudom mi lehet ... ugye nem fog szétesni alattam? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Ahogy látom, olaj és zsír van böven. :( Így hirtelen nem tünik fel semmi a képeken, csak az, hogy a belsö féltengelybilincseidet, vagyis inkább kábelkötözöket ki lehetne cserélni bilincsre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 jó kis losz bulérosz volt az iccaka... most kezdek magamhoz térni, de jó is ez a másnap... fene aki kitalálta ;) vazzz, öregszem vagy mifene :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 jó kis losz bulérosz volt az iccaka... most kezdek magamhoz térni, de jó is ez a másnap... fene aki kitalálta ;) vazzz, öregszem vagy mifene :( Gabi! A húzatópadnál,hogyan ellenőrzik,hogy a helyén van-e már az adott része a kasztninak?Lézeres méréssel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 A húzatópadnál,hogyan ellenőrzik,hogy a helyén van-e már az adott része a kasztninak?Lézeres méréssel? Nemtom :( Nem vagyok én kasznis szaki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Nemtom ;) Nem vagyok én kasznis szaki :) Azt hittem tudod,te töröd itt legjobban a vasat! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Ha nincs lézer, akkor mérőszalaggal. Valahol vesznek egy átlót, és mindkét irányban megmérik. Nem szabad eltérésnek lenni. Ugyanez megy hosszanti és kereszt irányban is. Gondolom minden autótípusnak megszerezhető az összes mérete, és ahhoz lehet húzatni. Bár hallottam már ilyen téren bakit. Év közben volt valami változás egy autótípusnál, de nem volt frissítve a húzatópad szoftvere, így három centivel meg lett nyújtva az autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Azt hittem tudod,te töröd itt legjobban a vasat! :( De én csak töröm, nem húzatom ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 De én csak töröm, nem húzatom ;) :) :( Nem húzatod?Hát akkor hogy indulsz el vele? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Év közben volt valami változás egy autótípusnál, de nem volt frissítve a húzatópad szoftvere, így három centivel meg lett nyújtva az autó... Nem akarok sedant! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Nem akarok sedant! :( Kombi lett, sorry...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Kombi lett, sorry...... :( Mielőtt még jönne RTomi: Caravan!!! ;) Mellesleg hatalmas tisztelet a KOMA-nak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Mellesleg hatalmas tisztelet a KOMA-nak! :( Miért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Mielőtt még jönne RTomi: Caravan!!! ;) Mellesleg hatalmas tisztelet a KOMA-nak! Mit csináltak már megint? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts