mackosajt Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Mostmár ők is röhögőgörcsöt kaptak! Mit mutattál meg nekik Lajos? ;) Na de srááácok... :( ;) :) :( ui: megtaláltam, amiről beszéltünk, de nekem kínai kicsit. :D Van ám egy szex topic is! :D :D Gabi! Te mire gondoltál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Gabi! Te mire gondoltál? ;) E=mc2 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 E=mc2 :( ezt már előtted mások is gondolták. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 ezt már előtted mások is gondolták. :( valamiből ki kell indulni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 valamiből ki kell indulni... ;) alma nem esett még a fejedre? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 E=mc2 :( mc2 ? Ilyen kocsit akarsz : http://www.microcar.es/index.php/MC2_Prefe...eload_coolmenus ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Mit mutattál meg nekik Lajos? Ezt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Szép vas! Vigyázz rá! eddig sikerült... tegnap reggel saját hibámból összetörtem a kocsit, meg egy kicsit magamat is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Hogy volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Hogy volt? 1.5-2 óra alvás után mentem dolgozni, balra kanyarodtam volna a főútról, néztem az arra kikanyarodni szándékozót, az előttem haladót, a becsatlakozó forgalmat, az útfelületet jégfolt után keresgélve - mindent, csak a szembejövőt nem, és kigurultam elé. ő szerencsére nem sérült, én is viszonylag könnyen megúsztam, ahhoz képest mindenképp, hogy majdhogynem frontális puszi volt. most a paripa miatt aggódom a leginkább, a kórház után első utam a szerelőhöz vezetett, addigra már leszedte a motorháztetőt, hát át lett rendezve a motortér... nem így akartam nekiállni, de valami hasonlót szeretnék kihozni a jelenlegi állapotból, mint amit Lacee belinkelt néhány oldallal korábban (Hada Laci autója), persze a lehetőségeim a kár mértékétől függenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Hát, ez nem néz ki valami jól. Ha alkatrészekre lenne szükséged, nyugodtan kérdezz, valaki tuti fog tudni segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Hát, ez nem néz ki valami jól. Ha alkatrészekre lenne szükséged, nyugodtan kérdezz, valaki tuti fog tudni segíteni. köszönöm, attól tartok elkél majd pár jótanács. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 eddig sikerült... tegnap reggel saját hibámból összetörtem a kocsit, meg egy kicsit magamat is. :( Sajnálatos történés ;) Lényeg, hogy senkinek nem lett komolyabb sérülése, technika mindig helyrepofozható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Sajnálatos történés ;) Lényeg, hogy senkinek nem lett komolyabb sérülése, technika mindig helyrepofozható. ebcsont meg beforr. :( remélem hamar, egy kulcscsontom és egy bordám bánta az esetet, roppant bosszantó a kiszolgáltatottság egy kézzel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 oh , részvétem :( Hát az a GSI amit linkeltem szintén hasonlóan romokban hever mint a Tied épp... bár ahogy a Laci mesélte az övé totálkár és ha akarom vihetem is a hengerfejet belőle már... talán még olcsón meg úsztad... hülyén hangzik mi?! főleg hogy 4 hét és a karácsony is itt van szóval jó kis anyagi zsákutca... www.patacsi.hu www.csergoe.hu Pestiek ugyan de hasznát veheted talán ... sok sikert az összerakáshoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 oh , részvétem :( Hát az a GSI amit linkeltem szintén hasonlóan romokban hever mint a Tied épp... bár ahogy a Laci mesélte az övé totálkár és ha akarom vihetem is a hengerfejet belőle már... talán még olcsón meg úsztad... hülyén hangzik mi?! főleg hogy 4 hét és a karácsony is itt van szóval jó kis anyagi zsákutca... www.patacsi.hu www.csergoe.hu Pestiek ugyan de hasznát veheted talán ... sok sikert az összerakáshoz! úgy fest szezonja van... nekem nem tűnt tragikusnak a helyzet a szerelőnél járva, persze nincs hozzá olyan szemem, mint nektek. se kutyám - se macskám, ellenben van egy (magyar vidéki viszonylatban) jól fizető állásom, karácsonykor meg spúr g*ci leszek. ;) az adósságom biztosan nőni fog, de nem fogok összeroskadni. ha van értelme, a lehető legjobban rendbe rakatom a gépet, és kötök biztosítást, mert az most nincs/nem volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 jól van akkor nem kell félteni Téged, azért ahogy látom zárhíd,mocitető,lökös,sárvédők,lámpák, elég csere érettnek tűnnek ... a futómű is elmászott , reméljük nem örökre... az avatarodban lévő felnivel miujság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 jól van akkor nem kell félteni Téged, azért ahogy látom zárhíd,mocitető,lökös,sárvédők,lámpák, elég csere érettnek tűnnek ... a futómű is elmászott , reméljük nem örökre... az avatarodban lévő felnivel miujság? persze nem hiányzott, de ha érdemes, tudok költeni rá...ha érdemes; most ez a legnagyobb kérdés. :( pihen a biciklitárolóban, a gyári felnikkel szerelve zúztam le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 a környéken a gyarmati bontót ajánlanám, azt viszont nem tudom, h gsi-t bontanak-e éppen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 alma nem esett még a fejedre? :( Jó csaj? ;) Mert akkor eshetne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Jó csaj? :( Mert akkor eshetne ;) Hát, röhögni fogsz, de spec. volt egy Alma becenevű kolléganőm, akiről azt hallottam, hogy a takaros családapa művezetőt elszerette a felesége és a 3 gyereke mellől, majd szült a fickónak még 2 gyereket. Amikor én ismertem, akkor eléggé "meghát" nő volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Pirner Alma! :( pirneralma.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Na igen, ő tényleg Alma! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 eddig sikerült... tegnap reggel saját hibámból összetörtem a kocsit, meg egy kicsit magamat is. :( ;) :) :( ;) Keresd meg Rattesid Dénest....Most hozott egy gsi-t bontásra....Biztos van minden alaktrésze ami kell neked.Inkább telefonon mert mostanában nincs internete....06203268966 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Keresd meg Rattesid Dénest.... már beszéltem is vele, kösz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts