coupe Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Jó hír neki meló nekünk :D :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Jó hír neki meló nekünk :P nah mintha csináltá volna vmit is itt valaha :( :P :cry: na jó Télleg Pehi úr és Diny nélkül kb most szedném ki az első futóművet a sárga alól.... Amúgy vasárnap beindult csak ac nem nyomott elég krafttal és nem jutott el a visszafolyó csőig a benya(benyanyomásszab is jó) így egy idő után 8-10mp múlva leállt, késöbb kiderült h az index és ac vezeték összeért(föld nélkül)és kis zárlat lett a vége most megyek ki orvosolni h van e még más gubanc(ha igen akkor eret vágok).......... Kösz még1x mindent a fent említett kétes eredetű személyeknek :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 úgy volt hogy holnap megyek le a balcsira a Hada Lacihoz ... szétbeleztük volna az autómat ... nem is ez a lényeg hanem most hívott hogy összecsukták az autóját vele együtt ... 90-el ment és egy merci kikanyarodott elé... Totálkáros a GSI , neki meg a lába tört... korházban van. pedig nagyon szép dög volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 felni nemeladó? :( (megjelentek a hiénák) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 úgy volt hogy holnap megyek le a balcsira a Hada Lacihoz ... szétbeleztük volna az autómat ... nem is ez a lényeg hanem most hívott hogy összecsukták az autóját vele együtt ... 90-el ment és egy merci kikanyarodott elé... Totálkáros a GSI , neki meg a lába tört... korházban van. http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_4569.jpg pedig nagyon szép dög volt :( Hát pedig ez tényleg gyönyörű. 280ér meg is vettem volna :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Hát pedig ez tényleg gyönyörű. 280ér meg is vettem volna :P és akkor végre visszaadhattad volna Balázskának a cabriót? :D :cry: Honnan lehetne olyan kárpitot szerezni mint a gyári? Mert rendberakatnám az üléseket, de semmi értelme visszarakni a fakó, kopott gyári szövetet.....a sima fekete meg kevés lenne :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 és akkor végre visszaadhattad volna Balázskának a cabriót? :cry: :P :( Hát nemtudom azért az a szívemhez nőtt ám nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 és akkor végre visszaadhattad volna Balázskának a cabriót? ;) :P Honnan lehetne olyan kárpitot szerezni mint a gyári? Mert rendberakatnám az üléseket, de semmi értelme visszarakni a fakó, kopott gyári szövetet.....a sima fekete meg kevés lenne :( Csergő ? :cry: Bűröztesd te is. Nehogymár van halkepikkula dohányzóasztalod, de szép belsőtered meg nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Megpróbálom nem elfelejteni,de csak 9körül tudok kimenni.Jó az még neked? Akkor majd hármat ne próbálj otthon hagyni. Sőőőőőt, hozd el az összeset :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 c20xe leömlője van?Vagy pont 1.8asra? Mennyiért lehetne eladni a gyárit?Szinte új,gondolom el volt törve és vettek egy gyárit helyette :( c20xe Lali biztos nagyon drágán fogja neked adni :P Meg kellene nézni mennyiért vesztegetnek bontva egy 1.8asét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Te mikor csináltatod? :P Ami késik az nem múúúúúúúúúúúúúlik :( Azért az eső nem áztatja ugye ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Lurdy téma azt elhiszem hogy a szemét zavarja őket..sajnos tényleg sok van.... csütörtökönként én nem láttam állatkodást sőt mostanában a biztonsági őrök sem jöttek..nem ? Pista ugorj fel msnre légyszi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 c20xe Lali biztos nagyon drágán fogja neked adni :( Meg kellene nézni mennyiért vesztegetnek bontva egy 1.8asét. Láttam ilyet Dinynél szombaton... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Láttam ilyet Dinynél szombaton... Ingyen xeét, vagy eladó 1.8asét ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 bejindult, nem is áll le szépen jár, holnap fék légtelenítés, meg kábelek visszavarázsolása stb ha nem éjfélkor végzünk akkor talán Lurdyhoz is kinézek....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Most ne engem gyözködjetek...Én csak átmásoltam :P ..Engem pont nem érdekel ki szól és ki nem :(. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Lusta vagy az idézéshez ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 győri kartárs tartana igényt két darabra :( Be/átpakolod majd ? ha lehet még módosítani akkor négyre :P Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Lusta vagy az idézéshez ? :( Nem vagyok lusta....Így is tudja mindenki mire írtam :P.. Gelko jössz holnap?Kell még az NFS pro street? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 ha lehet még módosítani akkor négyre :( Előre is köszi! Kivisszem az összeset :P .Azt hiszem még 6db van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 10000000 hála :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Ami késik az nem múúúúúúúúúúúúúlik :( Azért az eső nem áztatja ugye ? A talpán van egy zacsi, de kint van a garázs mellett, szal nem a legideálisabb helyen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 EVO a padon :( Érdemes figyelni az ALS működésének látható jeleit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Csergő ? :cry: Meglepne, ha lenne....de rádobok 12 Ft-ot egy telefonálásra :P Bűröztesd te is. Pföjjjj :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dendor Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 94-es gsi astránk van, 2000-es motor, nem 16 szelepes...nagyon zsír, tényleg hibátlan állapotban, csak német az autó!!!!!!!! Faterom kint dolgozik, ő vette, és ugye senki más nem vezetheti, csak ő (a német rendszám miatt) Segítsetek ne mán, mit csináljak, adjam el , hozzam be, nemtom mi legyen!! A reg adót már leinfóztam, kicsit több mint 400 ezer lenne.... vagy adjam el? Így német rendszámmal max olyan 200 ezer körül gondolkodom, ha eladnám.... Titeket nem érdekel? Felnik, minden tök tuti tényleg. Vagy szerintetek megéri behozni 400 ezerért? Totál tanácstalan vagyok!!! Jelentkezzetek, ha érdekel, vagy ha tudtok valami okosat a behozatallal kapcsolatban légyszike.... számom: 20 4895007 vagy 82/413-149 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts