aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 na ho a gsid bazs :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 na ho a gsid bazs :?: :lol: a mim? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 há ez az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Gratula Red! Használd egészségel!!!! :wink: 8) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Gratula Redi... De valamit kezdj az autóval, mert néha még a visszapillantóban is eltűntél... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Gratula Redi... De valamit kezdj az autóval, mert néha még a visszapillantóban is eltűntél... :lol: :D meg kell csinálgatni azt a pár dolgot amiről beszéltünk mert engem ezek nagyon bosszantanak.....egyenlőre csak ésszel..és azután is természetesen meg még kicsit fura, hogy ülök egy astrában ugyanazt látom mint eddig csak a jobb szélső pedál nyomogatására van reakcio.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 De ne felejtsd el néha hogy a középső is komoly reakciókat vált ki, szóval használd, és ésszel ám... Geri pajti meg felpaterolhatna a szexció oldalra... :wink: (bár úgy sem fog...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Részemről is gratula.. bár nem láttam melyik vasat vetted meg.. lemaradtam :lol: A többihez meg.. jaja.. elösször szokjad szerintem is.. Nekem egy 800kg és 105 Lovas kocsi után is igencsak szokni kellett.. de hamar megszokhatja az ember.. Nekem pl már néha olyan mintha nem is menne a vas.. De tegnap kicsit megautókáztattam petyát, és nagyon Vigyorgot.. hogy úúúúúú ba+.. ez nagyon meeeeeegy.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 De tegnap kicsit megautókáztattam petyát, és nagyon Vigyorgot.. hogy úúúúúú ba+.. ez nagyon meeeeeegy.. :lol: Megtaláltátok végül a torpanás okát? Mi volt? Mert én is úgy emléxem, hogy még valamikor 2004 őszén vittél egy kicsit az autóddal, és úgy éreztem én is hogy úúúúúúúú ba+...!, de múltkor (amikor megvágtak öt rongyra) hiányzott belőle valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Megtaláltátok végül a torpanás okát? Mi volt? Mert én is úgy emléxem, hogy még valamikor 2004 őszén vittél egy kicsit az autóddal, és úgy éreztem én is hogy úúúúúúúú ba+...!, de múltkor (amikor megvágtak öt rongyra) hiányzott belőle valami. Neeem az még sajna mindig nincs meg :lol: Sajnos az a vmi még mindig hiányzik. 2004 ösze.. jaja.. akkor még formában volt nagyjából a kisöreg :wink: Tippek: gyújtás trafó(DIS) esetleg kábelek. Lambda szonda. többnyire ha meghajtom, terhelem bejön a mocikontrol.. olyankor a lambaszondát szoktam kivillogni.. asszem a 38as.. fesz alacsony vagy magas. már nem emlékszem :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Akkor hogy én is jó hírrel szolgáljak, úgy néz ki összeállt a vas... ...legalábbis már kb 500 km gyötrésen van túl... :wink: ...és megint beleszerettem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Valóban jól ment Laci kocsija de!!!!!!!!!! Azt elfelejtette írni,hogy amikor megkocsikáztatott már alig álltam a lábamon mert picit sok alkohol befolyása alatt voltam :lol: Így aztán maradandó élnényeim lettek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 ....Azt elfelejtette írni,hogy amikor megkocsikáztatott már alig álltam a lábamon mert picit sok alkohol befolyása alatt voltam :lol:.... Nem kellene annyi rumos piskótát enned :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 :lol: De ugy nagyon ment a vas.......... 300lóerő az tuti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 :lol: :D Vegyél be előtte egy andaxint is legközelebb, akkor már úgy megy majd mint egy MIG.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Úton van No-ból a maradék cucc is a hengernekénti cumóhoz, úgyhogy ha minden igaz 2 héten belül benne is lesz... :wink: Ja meg Sonique közreműködésével (vagyis ő szerelte be) bekerült az elektromos napfénytető is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Ja meg Sonique közreműködésével (vagyis ő szerelte be) bekerült az elektromos napfénytető is... :wink: astrában volt ilyen, vagy ez valami okosítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Ja és szerdán rendelem meg ezt is... ...csak még nem tom melyiket...valszeg a sima fekete lesz...) :wink: Meg megvettem az új kárpitot is...szóval készülget... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 astrában volt ilyen, vagy ez valami okosítás? Vectrából van... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Vectrából van... :wink: na az majd érdekel, ha lesz eccer astrám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Ha kadetted lesz abba is jó... :lol: ha vectra abba is... :D de még akár egy 406 kupéba is belefűzzük... :lol: ...csak döntsd már el végre... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Ha kadetted lesz abba is jó... :lol: ha vectra abba is... :D de még akár egy 406 kupéba is belefűzzük... :lol: ...csak döntsd már el végre... :wink: f astra kombi, 1.8 vagy 2.0, klímával ez már fix 8) kivéve, ha Ákos elintézi nekem óccsójér a zafirát, ami náluk áll :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Na kiváncsi vagyok... :lol: Zafira OPC???? :roll: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Zafira OPC???? :roll: :lol: nem 1.6 16V, ezüst, klímás, 99-es van ott egy astra turbo is írtam Ákinak, hogyha rárakják a 17es kereket róla a Zafirára, akkor alku nélkül elhozom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts