J0hnny Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Egy tőkének nincs olyan hangja mint egy dizel morotnak :D :cry: Na és egy tőkés dízel moci? :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Na és egy tőkés dízel moci? :( :P Valami lehet. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Valami lehet. :( Csak szárnyaaaaaaaal a fordulatszám :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Valami lehet. :( Nahát, egy régi MF. :cry: Haverral sokat szereltünk régi traktorokat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Tiszta Amerika....FF3... :P Japán :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Norbi, most inkább mesélj arról, hogy milyen lett a GSI. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Jaa, különben nálam lehet a Te GSI-d elödje. Fehér E Kadett GSI 16V, ráadásul hátul fejtámlás. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Igen, neked akkor valószínü hogy a Kadett hátsó tárcsafékei vannak, mert abban síma kerékcsapágyak vannak, mint a dobfékesekben. Az Astráé más, bár nem tudom, hogy az javítható-e valahogy. Nem, Vectráé, most hogy mondod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 És ezért mennyien kedvelnek 1re jobban :P :( Mééé, nem? :cry: Mindenki annyit panaszkodik mostanság, én méne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Nem, Vectráé, most hogy mondod :( Na olyan Vectráé nekem még nem volt, aminek nem a 4x4-es futómüve volt és tárcsás volt. A Vectráé, ami neked van, az a hídra töcsavaros, vagy síma csavaros megoldással van felcsavarva? Akkor elvileg abban sincs külön kerékagy, hanem a féktárcsában vannak a menetek a kerékcsavarokna? Mert akkor az ugyanolyan, mint a Kadetté. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 A kadetténél nagyobb, az bizti :( A hídra rendes csavarok fogják, ugyanúgy, mint az astráét. És ha jól emlékszem, akkor igen, a tárcsában van a menet a kerékcsavarnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Hooooop mindig elfelejtem. István, Van még nálad BW3 matrinya ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 A kadetténél nagyobb, az bizti :( A hídra rendes csavarok fogják, ugyanúgy, mint az astráét. És ha jól emlékszem, akkor igen, a tárcsában van a menet a kerékcsavarnak Kadett-nak mekkora hátul a tárcsája ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Hooooop mindig elfelejtem. István, Van még nálad BW3 matrinya ? Van....Kell csütörtökre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Van....Kell csütörtökre? győri kartárs tartana igényt két darabra :( Be/átpakolod majd ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 A kadetténél nagyobb, az bizti :P A hídra rendes csavarok fogják, ugyanúgy, mint az astráét. És ha jól emlékszem, akkor igen, a tárcsában van a menet a kerékcsavarnak Amit én eddig Astrából kiszedtem, azok mind töcsavarosak voltak. :( Úgy látszik Opel bácsiéknál mindenféle dolgot összeraktak, ami hirtelen passzolt. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Úgy látszik Opel bácsiéknál mindenféle dolgot összeraktak, ami hirtelen passzolt. :P Nem először találkozunk ugye ilyennel :cry: Vannak érdekes dolgok. :( De milyen unalmas lenne, ha ezek nem lennének... ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Kadett-nak mekkora hátul a tárcsája ? 261mm, ezek szerint mégis ugyanakkora, mint a vectráé :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Norbi, most inkább mesélj arról, hogy milyen lett a GSI. :( még mindig hallok valamit de lehet, hogy egyszerűen a motornak ilyen a hangja :cry: és a moci sem mozog annyit a bak miatt....ez is érezhető plussz viszont répa vagyok mert a generátort elfelejtettem neki mondani :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 győri kartárs tartana igényt két darabra :P Be/átpakolod majd ? Hozol nekem is egyet? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Hozol nekem is egyet? :( Megpróbálom nem elfelejteni,de csak 9körül tudok kimenni.Jó az még neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Lurdy téma folytatása a devils fórumról:..én sem voltam ott..és nem is mondott nekem erről bővebbet,csak annyit hogy kezd már ebből neki nagyon elege lenni,hogy nem hallgatnak az autósok az ott lévő őrökre,és az őrei folyton behívatják késő este hogy járjon el,és mire ő odaér már mindenki elszelel...gond volt a zajjal,a szeméttel,és volt már arra is példa,hogy a nagy rallyzás,és farolgatás közben parkoló autó sérült meg.Nem tudom hogy mi történt a múlt héten,de erre mondta ezeket a példákat...és a korábbi Ladás sztorit,miszerint addig fajultak a dolgok,míg 1szer időben odaért,és az összes kijáratot lezáratta,onnantól függöny le,és senki se ki-se be!A tisztelt vásárlóknak pedig hangosbemondón keresztül bemondatta hogy kisebb technikai nehézség miatt pillanatnyilag nem működnek a rácsok,és köszöni a megértést,és a türelmet....odalennt pedig elindult a nevelés Tudjátok van szerencsém már pár éve ismerni,és hát nem az a fajta nagyotmondós,felvágós,eszenincs gyúrós...sőt!Diplomás,bár megvan vagy 150 kiló,és hát haja sincs túl sok neki...viszont fejjel tör össze...asszem 7db téglát...de lehet hogy már nem ennyi a rekordja...mindegy. Szóval csak jóindulatból írtam le mindezt....nem akarok senkinek sem semmi kellemetlenséget...szerintem pihenni kéne erre 1kicsit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Sárga! Van egy jó hírem! (most csak ennyit mert rohanok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Lurdy téma folytatása a devils fórumról:..én sem voltam ott..és nem is mondott nekem erről bővebbet,csak annyit hogy kezd már ebből neki nagyon elege lenni,hogy nem hallgatnak az autósok az ott lévő őrökre,és az őrei folyton behívatják késő este hogy járjon el,és mire ő odaér már mindenki elszelel...gond volt a zajjal,a szeméttel,és volt már arra is példa,hogy a nagy rallyzás,és farolgatás közben parkoló autó sérült meg.Nem tudom hogy mi történt a múlt héten,de erre mondta ezeket a példákat...és a korábbi Ladás sztorit,miszerint addig fajultak a dolgok,míg 1szer időben odaért,és az összes kijáratot lezáratta,onnantól függöny le,és senki se ki-se be!A tisztelt vásárlóknak pedig hangosbemondón keresztül bemondatta hogy kisebb technikai nehézség miatt pillanatnyilag nem működnek a rácsok,és köszöni a megértést,és a türelmet....odalennt pedig elindult a nevelés Tudjátok van szerencsém már pár éve ismerni,és hát nem az a fajta nagyotmondós,felvágós,eszenincs gyúrós...sőt!Diplomás,bár megvan vagy 150 kiló,és hát haja sincs túl sok neki...viszont fejjel tör össze...asszem 7db téglát...de lehet hogy már nem ennyi a rekordja...mindegy. Szóval csak jóindulatból írtam le mindezt....nem akarok senkinek sem semmi kellemetlenséget...szerintem pihenni kéne erre 1kicsit.... Azért akármekkora darab nemhinném hogy csütörtökön mikor tök normális opelosok és amcsiautósok vannak ott, odajön és elkezdi kloffolni az autókat. Lehet nemtürné senki hogy csak úgy valaki lakatolja az autóját. Ha velünk gondjuk lenne szerintem akkor meg multhéten is odajöttek volna. Bár én nem ismerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Jó hír neki meló nekünk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts