Albert Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Többnaposat szeretnél? Mert Fót pl nagyon szuper volt anno Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Többnaposat szeretnél? Mert Fót pl nagyon szuper volt anno Hát Fót nehéz eset...nem volt rossz, de a lakók állandóan szóltak, ráadásul nincsen faház...és lássuk be, a sátorozás meg nem mindenkinek jön be...ne fosszuk meg őket egy jó bulitól... Amúgy Soltvadkerten is hatalmas jó bulik voltak mindig is...Itt adott hogy lehet bulizni, nem szólnak, nem zavarunk senkit...(már ha nem szerveznek ránk egy ovis csopit...) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Többnaposat szeretnél? Mert Fót pl nagyon szuper volt anno Amúgy meg igen két naposat minimum...de lehet, hogy biztosítva lenne akár a 3 nap is...(1 nap pihis, akinek van kedve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Ragzod itt a magyar szavakat,pedig egyszerű: fajin csávó vagy té is! :( "Csontigbenyalós smile" :P :P :cry: :D Köszi Anti! Reagáltál helyettem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Köszi Anti! Reagáltál helyettem. :P Azt hiszem te valamit nagyon benéztél,mert a két hsz-nak semmi köze egymáshoz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Hát Fót nehéz eset...nem volt rossz, de a lakók állandóan szóltak, ráadásul nincsen faház...és lássuk be, a sátorozás meg nem mindenkinek jön be...ne fosszuk meg őket egy jó bulitól... Amúgy Soltvadkerten is hatalmas jó bulik voltak mindig is...Itt adott hogy lehet bulizni, nem szólnak, nem zavarunk senkit...(már ha nem szerveznek ránk egy ovis csopit...) :( Igen azt tudom a hellyel gond volt. Akkor ezexerint késő tavaszra gondoltál? Mert gondolom koratavasszal a faházban sincs meleg (?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Azt hiszem te valamit nagyon benéztél,mert a két hsz-nak semmi köze egymáshoz! :( Toom,hogy nem oda ment. A lényeg,hogy valami hason Lót akartam írni. De azért szerecc ugye? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Igen azt tudom a hellyel gond volt. Akkor ezexerint késő tavaszra gondoltál? Mert gondolom koratavasszal a faházban sincs meleg (?) Hát a szokásos időpontban...majd még egyeztetni kell másokkal is hogy ne üssük egymás időpontját, április vége, május környékén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 estét Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Anti felvettelek itt barátnak,remélem nem gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Gabiii! Vagy bárki ha tud megoldást... Polikarbonát lapra lenne szükségem...ótóüveg helyére...2-3 mm vastag kő...Van tipp hogy honnan??? :( 3mm a legvékonyabb, amit tudsz használni. Lexánnak híjják a kereskedők :P A 3mm még elég gyenge, szal csak max oldalüvegnek jó. 5mm-es már jó nagyobbra is. Nem emlékszem, mekkora a tábla mérete, de mi a 3mm-es táblát 17ezerért vettük Piliscsabán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Futó úrnak csali a következő vadkerti talira! :( Köszönettel elfogadom mindkettőt, lehet postázni addig is őket :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 ...az ifjúsági táborban levő.... :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 3mm a legvékonyabb, amit tudsz használni. Lexánnak híjják a kereskedők :( A 3mm még elég gyenge, szal csak max oldalüvegnek jó. 5mm-es már jó nagyobbra is. Nem emlékszem, mekkora a tábla mérete, de mi a 3mm-es táblát 17ezerért vettük Piliscsabán. hát nekem ajánlottak makrolont, paralont, meg paraszant... Első kettő drágább, másik kettő olcsóbb... akkor az oldalsó üvegek mehetnek 3mm-esből, hátsó meg 5mm-esből? Cég már megvan, itt van nem messze... klikk-katt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Köszönettel elfogadom mindkettőt, lehet postázni addig is őket :D Nyaljuk meg és ragasszuk le elötte??? ;) :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Nyaljuk meg és ragasszuk le elötte??? :P :( :P :cry: hát tudok egy jófajta erős ragasztót... láttál már gyereket szétesni? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 hát tudok egy jófajta erős ragasztót... láttál már gyereket szétesni? :( :P ez az elszólás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 ez az elszólás.... látom nem érted a poént :( disztingválj! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 látom nem érted a poént :P tényleg nem :( :P bazz leesett :P :cry: :D te állat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 bazz leesett :( :P :cry: te állat :D már kezdtem félni, hogy elrontanak az egyetemen ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Toom,hogy nem oda ment. A lényeg,hogy valami hason Lót akartam írni. De azért szerecc ugye? :( Persze,csak nem értem mit is akartál az egésszel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Persze,csak nem értem mit is akartál az egésszel! te találtad meg a megelelő választ, amit Tomi akart írni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Akkor az ígért képek :( Még közel sincs készen, de halad az ügy :P Tetőlécek rajta lesznek, azok is fehérek. Tükör még gondolkodás alatt, mivel szerintem így is jól néz ki, a sötétített ablak miatt :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Nem rossz,színrefújt tükrök,nagyobb felnik és ültetés és kész a puf@sztott B veci! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Nem rossz,színrefújt tükrök,nagyobb felnik és ültetés! :( Tavasszal kap 17-es kerekeket :cry: Ültetés nuku, mert így is necces itt budaörsön az egyik fekvőzsaru :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts