mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 "Csontigbenyalós smile" ;) :( :P :cry: Majd valamit ki kell találni, hogy jól látható legyen a profilodon, milyen pletyós vagy! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Majd valamit ki kell találni, hogy jól látható legyen a profilodon, milyen pletyós vagy! :D ;) The Nr.1. user... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 The Nr.1. user... :( :P :cry: ettől valami mulatságosabbra gondoltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 ettől valami mulatságosabbra gondoltam! ;) Akkó nézzé Markos-Nádast...ez itt az opelforum.hu... :( :P :cry: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Jóvanna! Azt hittem a gumicsizmán vagyok. :( na, most komolyan valamit ki kéne találni Prof. Dr. Pletyó Mester! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Gyűjtsétek a javaslatokat...aztán ha megvannak akkor összehívjuk a vezetőséget, és majd szavazással döntünk...Tudod...innentől komolyság... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Laci!Egyszerű! Tomival csináltatunk OFFMASTER feliratu polókat és megszavaztatjuk fórumon ki érdemli meg. :( anti nem kap alapból,mert ő mindenben első akar lenni,mellékelt példa mutatja-->>repülni is próbált midenféle felszerelés nélkül,há nehogy má más legyen abban is az első! Bár Mélykék Pityu se sámli,a leggyorsabban fogyasztott sör cím elnyerésében.Kihoztam a sört az éjjel-nappaliból és ahogy megfogta földhöz is b@szta! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 ...mert ő mindenben első akar lenni.. Hmmm...nem is...a halálozási listán bárkit előre engedek... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Hmmm...nem is...a halálozási listán bárkit előre engedek... :( :cry: Tutamén,hogy úriember vagyol te! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 - Mi történt magával Safranek? - Borotválkoztam uram. - Na de a keze.... - Abban volt a borotva. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Johnny teljesen megihletett... :( :P :cry: vagyis az avatarja... Hogy ez mekkora rész: rendőrfőnök: Látom! Kedvem lenne abbahagyni az egészet, és ideköltözni magához! Tud sakkozni? Grabovsky: Ó hogyne! Bár 10 játszámból 8-szor megverem magam. rendőrfőnök: És a maradék kettőben? Grabovsky: Akkor többnyire én győzök! rendőrfőnök: Esetleg lehetne javítani az arányon! Grabovsky: Elképzelhető, de ehhez egy edzőpartner kellene! rendőrfőnök: Maga vállalhatná! Van elég ideje. Grabovsky: Igen már gondoltam rá, de nem szeretek kettőnkkel játszani! ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 - Mi történt magával Safranek? - Borotválkoztam uram. - Na de a keze.... - Abban volt a borotva. :P :( 3-kor visszük dezsőt a kasztnishoz,köv héten már javítás alatt lesz,de a húzatópad még foglalt a hét elején. Hozom haza a majd a gólyalábakat felújításra,GSi rugók be,új lengéscsillapítók stb. Remélem 3 hét múlva már saját lábán lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Johnny teljesen megihletett... :( :P :cry: vagyis az avatarja... Hogy ez mekkora rész: rendőrfőnök: Látom! Kedvem lenne abbahagyni az egészet, és ideköltözni magához! Tud sakkozni? Grabovsky: Ó hogyne! Bár 10 játszámból 8-szor megverem magam. rendőrfőnök: És a maradék kettőben? Grabovsky: Akkor többnyire én győzök! rendőrfőnök: Esetleg lehetne javítani az arányon! Grabovsky: Elképzelhető, de ehhez egy edzőpartner kellene! rendőrfőnök: Maga vállalhatná! Van elég ideje. Grabovsky: Igen már gondoltam rá, de nem szeretek kettőnkkel játszani! ... Karácsonykor a mozikban lesz az új rész! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 :( :P -Mehet Safranek! Ja és üdvözlöm a kedves feleségét! -Köszönöm, de már egy éve önnel él. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 A www.gsiklub.hu-t lassan kéne frissíteni...valami pár mondatos aktualitást kitenni, hogy vége a nyárnak, de nem csüggedünk, ha csüt. akkor lurdy...mittomén...valamit... :D Meg jó szerelgetést mindenkinek, mert jön a tavasz, aztán megint lesz heje huja... Kéne nekem 2 max 3 emberke, aki segít megszervezni egy soltvadkerti rendhagyó talit tavasszal...várom a jelentkezéseket (első sorban a GSI-s brigádból, merthogy a GSI Club Hungary szervezésében menne a móka) Lehetünk többen is, de aki segít az ne csak a nevét írja be...villantsunk mi is, mert Debrecen meg Kecsó már megtette...nekünk meg csak a pofánk nagy... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Anti! Ha kell segítség szóljatok,elég jó a "bejárásom" vadkerten a helyi jegyzőnél és a polgármesternél. Egyébként,ha elfogadsz egy tanácsot,akkor a tó túloldalán lévő campingben kellene érdeklődni,ott vannak faházak és bőven van hely parkolni is,szerintem az árak sem lehetnek vészesek.Elég nagy motoros talikat szoktak ott tartani,a tó pedig kb 100m-re van és elég jókat fürödtünk benne nyáron. Emellett a partszakasz mellett van a camping. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Köszönöm, fogok szólni, meg amúgy is akarok értekezni a BMW-s srácokkal, mert a jövő évi Soltvadkerti talit úgy hírdették meg, hogy versennyel együtt...szal valahol kell, hogy ott legyen valami jó kis placc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Köszönöm, fogok szólni, meg amúgy is akarok értekezni a BMW-s srácokkal, mert a jövő évi Soltvadkerti talit úgy hírdették meg, hogy versennyel együtt...szal valahol kell, hogy ott legyen valami jó kis placc... Pont a bmw-sekkel? :P Nézd az aláírásom és a kocsim elejét! :( Egyébként én úgy tudom a bömisek városföldre járnak ki pörögni valami kamionparkolóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Futó úrnak csali a következő vadkerti talira! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Hát nem tom hova járnak, de jövőre gyorsulni akarnak...ha az nem is jön össze, akkor sem lenne baj, ha lenne valami nagyobb széttúrható betonplacc mint a most az ifjúsági táborban levő kézipálya...a másik, hogy az sem lenne baj, ha lenne fürdő a házban, nem csak kint közös, mert ez is elriaszt jó pár emberkét...(bár inkább a lányokat...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 ...az alacsonyabbik??? :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Most,hogy mondod tényleg egy kicsit Rallyscsaj nem? :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Anti miért pont ott szeretnél talit csinálni? Ez kicsit olyan mintha a debreceniek Győrött rendeznék :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Eddig is Pestről szerveztük le a Soltvadkertet...mert azért bizti lesz némi segítség innen onnan... :( Amúgy szervezhetünk közelebb is Pesthez, csak akkor nosza keresni kell valamit, és számolni azzal, hogy napközben többen lesznek, viszont ottalvós nagyon kevés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts