Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 :( :P :cry: Jut eszembe...kűűűűttted??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Ügyes vagy....Attiéknál a műhely elött még nyáron... :cry: kár hogy nem volt hely a exed mellet lehetett volna 1 közös fotó :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Jut eszembe...kűűűűttted??? Hétfőn adják fel, a héten nem jutottak el odáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 kár hogy nem volt hely a exed mellet lehetett volna 1 közös fotó :( :P Megadjam a számát...lehet lenne hely mellette... :cry: :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Hétfőn adják fel, a héten nem jutottak el odáig. Oksi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Na megjöttem a kárszakértőtől! Az autó tax ára 450,így 60%-ig javítható,ergo ha számlára kérem akkor 260-ig mehetek el. Másik lehetőség hogy kapok kézbe 190E-t és akkor nem kell számla. Nem sok a 190E,de én már haverral megnézettem,50E a munkaköltség,kb 60E az anyag és akkor még marad a festés. Ha ezt választom,1,5héten belül a kezemben a lové,ha számlára,akkor csak akkor ha kész,ellenőrzik,hogy kész-e és akkor fizetnek a számlákra,ergo nekem kell fizetni és majd őkj kifizetik utólag,sőt minden honnan számla kell(bontó,festő,kasztnis)több ideig is tartana és több papírmeló. Festésben remélem Mor16 és Demó tud segíteni,jó lenne ha Dezső kapna egy telifényt. Ha neki kezdünk Losival,bekerülnek a GSi rugók,új gátlók,felújítjuk a futóműveket,kasztnit és mehet a verda tovább. Reszkessen minden kötsög hátsókerekes driftelő,mert Dezső újraéled és kíméletlenül odab@sz a 60lóval! :( u.i.: felkerül hátulra a szusi jel mellé a bmw jel is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Hát van egy olyan verzió is, hogy a javíttató kapja meg a pénzt, és akkor neked nem kell fizetned...ők intézik egymás közt... Viszont nemrég hallottam, hogy valaki megszívta, mert használt alkatrészek beépítéséről nem fogadta el a biztosító a szlát...csak újról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Hát van egy olyan verzió is, hogy a javíttató kapja meg a pénzt, és akkor neked nem kell fizetned...ők intézik egymás közt... Viszont nemrég hallottam, hogy valaki megszívta, mert használt alkatrészek beépítéséről nem fogadta el a biztosító a szlát...csak újról... Nem akarok variálni,inkább legyen fix 190 azonnal a zsebben és akkor legalább azonnal tudunk haladni,nem kell várni senkire és könyörgni! A helyi opel márkaker meg bekaphassa,semmilyen támogatást nem adnak,pedig beszéltem velük. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 ezen tegnap sírva röhögtem...lehet csak nekem volt új... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 itt egy hasonlóan kiharapott kormány mint mi valamelyik nap volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Nincs nekije! Egyébként rendőrnő, csak úgy mellékesen :( TNT - Rendőrnő :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Nem rég ment el a rendőrnő, de nem volt büntetősdi. Mindenki megúszta szárazon. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Reszkessen minden kötsög hátsókerekes driftelő,mert Dezső újraéled és kíméletlenül odab@sz a 60lóval! :( Megértem az érzéseid, de azért Nana :cry: ! :P Különben is, engem ne büntessen Dezső! Úgyis még én tartozom neked egy óraszerelő Szupermennel! Ezt még meg kell kapd tőlem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Úgyis még én tartozom neked egy óraszerelő Szupermennel! Ezt még meg kell kapd tőlem! :P Elmenekültél múltkor is,pedig Pistáékkal igen f@sza bulit kanyarítottunk! Összekellene hozni majd ilyen bulit megint,de akkor Anti papa sem menekül a "repülés" elöl! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Azóta hányingerem van a repüléstől... :( :P :cry: hát mi azért itt Pesten tartjuk az edzéseket...múlt héten is adtunk a májunknak egy két fülest... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Azóta hányingerem van a repüléstől... :( :P :cry: hát mi azért itt Pesten tartjuk az edzéseket...múlt héten is adtunk a májunknak egy két fülest... :D Aha,én is sakkozni voltam tegnap este a haverokkal és azért értem haza 5-kor! ;) Ha már nincs kocsi,legalább... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Hát van egy olyan verzió is, hogy a javíttató kapja meg a pénzt, és akkor neked nem kell fizetned...ők intézik egymás közt... Viszont nemrég hallottam, hogy valaki megszívta, mert használt alkatrészek beépítéséről nem fogadta el a biztosító a szlát...csak újról... ez az úgynevezett "hitelleveles megoldás". Te beviszed a szerződötthöz, azok javítanak, és nekik fizet a biztosító. Csak itt akkor nem kell te se fizess, ha bizonyos dolgokba belemész. pl. ugy vagy bontott sárvédő stb. Ám ilyenkor is lehet, hogy kell fizetni, ha a biztosító nem fogadja el az összeget, amit számláznak. Na meg ezt mondjuk többnyire 10 éves korukig csinálják a kocsiknak. Felette nem szeretik felajánlani, és nem is tudsz ellene semmit se tenni. Nekem az astrával volt így mázlim, mert pont a 10 év előtt volt, és bevállalták. Aztán kicsit nehezen, de kifizették a javítóknak a számlát, csak ugye azoknak is mindenről számlát kellett mutatni, és a festéken ment egy kicsit a vita, mert a biztosító nem hitte, hogy nettó 140 volt literje és sokallta. Így 7xx ezer Ft-ot fizettek ki, egy olyan esetre, ami 300-ból lazán kijött volna. Vectra esetén is mázlista voltam, mert azt is bevállalták, és itt is borsosabb lett, mint amit sejtettek. Szerintem ha legközelebb meglátják a nevem, alapból elhajtanak, mint szülésznő a magzatvizet. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Macinak igaza van,én is így akartam,de szinte minden nagyobb szervíz(opel márkaker is) elhajtott. Inkább legyen fix 190E a zsebemben gyorsan,mint sz@rakodjak számlákkal és papírokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Eladod a papírját 50ért és már pénzednél is vagy.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Eladod a papírját 50ért és már pénzednél is vagy.... :( Ne magadból indul ki apukám! :P Én vidéki fajin csávó vagyok,BMWTomi is megmondta má! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 akkóóó 30... :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 akkóóó 30... :( :P :cry: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 BMWTomi is megmondta má! :P Az meg ki? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Aki GSiTomi volt, csak átnyergelt BMW-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Aki GSiTomi volt, csak átnyergelt BMW-re. Komolyan? Akkor sem tudom. Talán az a sovány nem kopaszodó jólszituált fiatalember aki sosem kötexik és nem szól be senkinek sem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts