ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Némmááááááááááááá :cry: Mesélj csak :P Csupáncsak üzleti megbeszélés :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Csupáncsak üzleti megbeszélés :( Adatlapot kérünk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Azt már én is néztem az ebay-en, hogy többféle sötétített lámpa és irányjelző létezik. Te egy helyről vetted, esetleg "szett"-ben? Én attól tartok, hogy nem lesz egyforma. Ez az egyik hátránya az internetes (ebay-es) vásárlásnak, hogy nem tudod élőben megnézni az árut :( . Külön vettem,mert azt hittük egyben van a lámpával....Így sajna külön kellett a posta kölcséget kifizetnem :P.A fekete index nekem túl sötét ezért szürkét vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Csupáncsak üzleti megbeszélés :( Te is szoktál éjszakás lenni mi???? ;) :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Hát ebből is látszik, hogy mennyivel jobb ott nálatok...megy a csajszi kávét főzni... :D :cry: :( Én nem KVzok ;) Itt unatkozok egész nap, de hozzám egy árva opel-es sem jön :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Te is szoktál éjszakás lenni mi???? ;) :P :cry: :D Már nem, mert az asszony letiltott róla, a családi harmónia miatt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Adatlapot kérünk :P Persze! Fénykép nem kő? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Külön vettem,mert azt hittük egyben van a lámpával....Így sajna külön kellett a posta kölcséget kifizetnem :(.A fekete index nekem túl sötét ezért szürkét vettem. Akkor Neked ilyen van? Nem tudom belinkelni! Píííísta! Segíts! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Persze! Fénykép nem kő? :( De... :D :P :cry: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Persze! Fénykép nem kő? :( wiwes adatlapra gondoltam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 wiwes adatlapra gondoltam :P Nincs nekije! Egyébként rendőrnő, csak úgy mellékesen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Nincs nekije! Egyébként rendőrnő, csak úgy mellékesen :( Drukkolok hogy most Te büntesd meg őt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Drukkolok hogy most Te büntesd meg őt :cry: Volt egy szolgálati gumibotunk, de eltűnt (mióta van egy kolléganőnk :( ) Mielőtt megkérdeznétek, már neki sincs adatlapja. Volt, de törölte magát a "rendszerből" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Volt egy szolgálati gumibotunk, de eltűnt (mióta van egy kolléganőnk :( ) Mielőtt megkérdeznétek, már neki sincs adatlapja. Volt, de törölte magát a "rendszerből" :P Lehet egy röntgennel meg lehetne buktatni... :cry: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Lehet egy röntgennel meg lehetne buktatni... :cry: :D ;) Egyszer megvizsgálnám :P (remélem nem olvassa a fórumot :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Egyszer megvizsgálnám :P (remélem nem olvassa a fórumot :( ) Meg az asszony sem :cry: Még a végén az egész szállodáról letiltana, nem csak az éjszakázásról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Egyszer megvizsgálnám :P (remélem nem olvassa a fórumot :( ) Hátha olvassa... Inkább hátha az asszonykád nem olvassa... :cry: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Hehe, gyorsabb voltam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Meg az asszony sem :cry: Még a végén az egész szállodáról letiltana, nem csak az éjszakázásról. Afrancba! :( Á, nem olvassa! Különben is megbízik bennem :P Ha olvasná, sem hinné el. Képekkel illusztrálva azért már gyanakodna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 yeee,yeee,yeee :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Ügyes vagy....Attiéknál a műhely elött még nyáron... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Ügyes vagy....Attiéknál a műhely elött még nyáron... :cry: Én azt is megmondom, mikor, egészen pontosan! :P (már ha jól volt belőve a dátum-óra a fényképezőben) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Én azt is megmondom, mikor, egészen pontosan! :P (már ha jól volt belőve a dátum-óra a fényképezőben) :( :cry: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 :D ;) :P :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts