Mezo Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Egy srác hívott Pécsről, hogy majd rámcsörög valamelyik nap, amikor feljön kocsikat nézegetni... Hát, most vagy nem jött, vagy meggondolta magát! :lol: De nem érdekel! Lehet, hogy igazából nem is akarom eladni?! A tököm se tudja, mi lenne a legokosabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 most nem fogom fényezgetni, mármint javítattni, mert félek, h nem fogják eltalálni ezt a gsi féle "grafitszürkét" ami esk néha flip néha meg flop.... tudok olyat, aki eltalálja olcsó is csak messze van Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 bazs du villamosson :lol: kifejtem majd a meglátásaim kiv vaok mit mondassz rá! me'hogy: lökösök, mocitető, hácssóajtó, jobb sárvédő, jobb hácssó elemet fényezni kő, me lakat rlz, 1 elemen van még hiba az már összesen 7 elem... Namost 11ből 7et kell fényezni akkor már megfontolandó a telifény, nemde? Ha meg telifény, akkor már vmi olyan ami nagyon teccik :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 :twisted: Rózsaszín alapon piros szívecskék :twisted: és Te is beállhatsz a Cicás autók közé :lol: komolyan mondom, ilyen színösszeállításhoz még a költségeket is szponzorálnám :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 jóvan aztec, megdumáljuk :wink: Balázs! én rózsaszín calit akartam venni 2 éve, csak amit találtam, arra sokat kellett volna költeni pedig volt benne bőr, klíma, körbespoilerezve stb. és gyönyörű színe volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 :twisted: Rózsaszín alapon piros szívecskék :twisted: és Te is beállhatsz a Cicás autók közé :lol: komolyan mondom, ilyen színösszeállításhoz még a költségeket is szponzorálnám :twisted: meg is beszéltük :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Vogtland 40mm-es első ültetőrugó helyett szükségem lenne 55mm, vagy 60mm-esre... tipp? valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 de! mert akinek gsije van az tud vmit! igen....már érzem is az erőt 8) lehet köpködni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 beszéltél vele? vagy mááááár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 beszéltél vele? vagy mááááár? 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 G nem mondoddddddd :?: :lol: tell da true story plz :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 G nem mondoddddddd :?: :lol:eskü :lol: tell da true story plz :idea: megnéztem, megtetszett, megnézettem, kicsit elszomorodtam, megvettem lesz rajta munka nem is kevés: pl kuplung nem 100%os, vizhőfokjelado, fékbetét, kasztnin is van tennivaló...de megvan 8) Várhattam volna még, meg keresgethettem volna jobbat, szebbet, olcsobbat de időböl van a legkevesebb. Ha bejön még 1-2 ilyen időszak mint az elmult másfél hónap akkor ebben az évben már nem lett volna kocsim az tuti. Igy viszont ez megvan, tudom kb miket kell tenni vele......pl. vigyázni kell rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 BESZARÁSSSSSSSSSSSSS GRAT Norbi G, mostmár hivatalosan is GSI rider lettél 8) hint: ne keresd rajta a hibákat, most csak autózz, ráérsz elszomorodni mégjobban! SZÉÉÉÉÉÉÉÉP! Mennyibe hoztad el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Vogtland 40mm-es első ültetőrugó helyett szükségem lenne 55mm, vagy 60mm-esre... tipp? valaki? Nekem van Vogtland 60-as, csere érdekel ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Gratula Redline!!! Most már legalább biztos, hogy az enyém is megmarad!!! 8) Mennyibe fájt? (Ja, és vegyél rá GSI hűtőrácsot, szerintem azzal tökéletix!! Persze semmi közöm hozzá) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Ugye Redi :lol: Gondoltam,hogy neked való.Személyesen ugyan nem ismerlek de a fórumon kialakult kép rólad az,hogy alapos és megfontolt vagy! Gratulálok én is az autónak és üdv. a fehér gsi-k körében :wav: :thumbright: :cheers: Mikor lehet majd megtekinteni a gépet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 és kipróbálni? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 igen,,,,igen,,,,,,,,, :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Mikor lehet majd megtekinteni a gépet? terveztem, hogy megyek este egy kört buli előtt de megint meló van :? attol fugg, hogy végzek még lehet, hogy belefér egy kör 8) mellesleg még nagyonnagyon óvatos vagyok vele.....kicsit félek is tőle :roll: ki kellene rá tenni egy táblát hogy "veszélyes üzem" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Gratulálok Redline!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Redline: Veszélyes üzem helyett nem "T" betűt akartál mondani? Azt még lehet is kapni... Széép kék alapon fehéret, 20x20as méretben :twisted: Egyébként nekem az egyik vásárlás utáni élményem az volt, hogy 40km után átugrott a vezérlés, és 3 hengerrel mentem haza... De hát ez "garanciális problémának" lett jól beállítva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Mikor lesz avatar csere? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 igen....már érzem is az erőt 8) http://www.hasznaltauto.hu/php/autok/606237_2.jpg lehet köpködni :lol: Grat Redi! Szép darab! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 na fogadjunk megvolt az a kör :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 ha volt kör, ha nem, én is gratulálok a géphez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts