coupe Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 István ! neked a fekete gyengébben világít ? mert nekem elvileg a senator lámpája fekete - nem tudom gányolt-e vagy vmi extra cucc- de nem sokat látok vele...gondoltam h kicserélem gyárira de az nem olyan szép :( Szerintem jól világít,jobb mint a gyári ami benne volt mikor megvettem.Neked utólag csinált van benne,megkérdeztem a sráctól mikor az Anti megvette.Lehet hogy a foncsór is le van feste nálad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Este volt valami ? Délre megyen futóműveshez :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Este volt valami ? Délre megyen futóműveshez :P Volt....1ig kint voltunk.Jó sokan voltak. :cry: Rég volt ennyire jó :D :( Már pont itt van az ideje ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 ....Volt....1ig kint voltunk.... Kb. akkor keltem fel :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Jut eszembe. Este mentek hiénázni ? :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Sötét az csak nem mindegy honnan nézed......Mert nem a foncsor fekete hanem a búra.Vagyis az se de feketének tűnik :( :P :cry: http://www.gsicaravan.extra.hu/tel/tel9.jpg Ennél létezik sötetebb is,de az nekem már nem tetszik,mivel sötétebb mint a lámpa. így képet hogy lehet beszúrni? képpel nem idézünk - Gelko Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Lehet hogy a foncsór is le van feste nálad? nem,csak a műanyag körülötte... Písta te meg indulj el ha délre oda akarsz érni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 így képet hogy lehet beszúrni? van egy ilyen ikon az új hozzászólás írásánál >>>> de az idézésnél is láthatod, hogy milyen tag-ek között kell lennie ak kép elérhetőségének Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Gellért ne írj, lassú vagy :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 -Hát mondom most kicsit para van... :( A turbós sem volt nudli ami az adrenalint illeti, de ez valami überbrutálállat... :cry: Na ugye, hogy a faros az Isten? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 ....Písta te meg indulj el ha délre oda akarsz érni :P.... Azt se toood hova megyek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 de az idézésnél is láthatod, hogy milyen tag-ek között kell lennie ak kép elérhetőségének igen, ha nem szerkesztettem volna át :( bocsi túlbuzgó vagyok.,... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Azt se toood hova megyek :( de te bárhonnan el tudsz késni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 igen, ha nem szerkesztettem volna át :( bocsi túlbuzgó vagyok.,... Feltételeztem mire írsz, de hibahatáron belül vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Ja ráadásul amiben tegnap ültem, az Debrecenből került fel... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Sötét az csak nem mindegy honnan nézed......Mert nem a foncsor fekete hanem a búra.Vagyis az se de feketének tűnik :P :cry: :D http://www.gsicaravan.extra.hu/tel/tel9.jpg Ennél létezik sötetebb is,de az nekem már nem tetszik,mivel sötétebb mint a lámpa. Azt már én is néztem az ebay-en, hogy többféle sötétített lámpa és irányjelző létezik. Te egy helyről vetted, esetleg "szett"-ben? Én attól tartok, hogy nem lesz egyforma. Ez az egyik hátránya az internetes (ebay-es) vásárlásnak, hogy nem tudod élőben megnézni az árut :( . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 de te bárhonnan el tudsz késni Noigen ez fix :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Én este foci után egy fél órára kiugrottam a Lurdyhoz, aztán gangoltam haza, mert álmos voltam, meg reggel jönni kellett melóba... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Én este foci után egy fél órára kiugrottam a Lurdyhoz, aztán gangoltam haza, mert álmos voltam, meg reggel jönni kellett melóba... :( Dógozol ? Holnap is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Aha...meg hétfőn is... :( Gyüssz??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Aha...meg hétfőn is... :( Úgyszintén, csak én már hétfő óta :P (De ez kit érdekel :cry: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Aha...meg hétfőn is... :( Gyüssz??? :cry: Szerintem benézek, hamarosan úgyis mozgásban leszek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Szerintem benézek, hamarosan úgyis mozgásban leszek :P Jöhetsz hozzám is :cry: KV van itt is! :D Illetve csak holnap, mert ma egy csaj fog meglátogatni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 ....Illetve csak holnap, mert ma egy csaj fog meglátogatni :(.... Némmááááááááááááá :cry: Mesélj csak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Hát ebből is látszik, hogy mennyivel jobb ott nálatok...megy a csajszi kávét főzni... :cry: :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts