Pehi Csabi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Igazából már ott lakom, enyémet láttad. Na ezaz el is vagyunk hanyagolva hehe. Bár multkor jol elvoltatok remélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 ....világvégén....:D Micsodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ? :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Na ezaz el is vagyunk hanyagolva hehe. Bár multkor jol elvoltatok remélem. Főleg rád sz@rok :( Kivel voltunk jól el vagy mivan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 játékot,filmet stb íratni kell nem venni :D :P Na ne tessél mondani... ;) Amúgy nincs kicsipppelve a ps2-m, így elég szarul is megy...1.3 barnal tilt... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Főleg rád sz@rok :P Kivel voltunk jól el vagy mivan? Akko ennyit jelentett a nálunk töltött néhány óra. Jóvan. Csak gyere ki a hóra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Na ne tessél mondani... :D Amúgy nincs kicsipppelve a ps2-m, így elég szarul is megy...1.3 barnal tilt... :( :P :cry: ps2re is van ember ha köll ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 ....Csak gyere ki a hóra :P.... Cöcö :( Megen kit noymtál le tánc közben ? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Na ne tessél mondani... ;) Amúgy nincs kicsipppelve a ps2-m, így elég szarul is megy...1.3 barnal tilt... :( :P :cry: nekem kivan...:P :P ... de legalább még megy :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Cöcö :( Megen kit noymtál le tánc közben ? :P Én? nem is szoktam táncolni asszem őőőőőőőőőőőőő Na mentem vége a melonak majd Lurdynál. pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Én? nem is szoktam táncolni asszem őőőőőőőőőőőőő Na mentem vége a melonak majd Lurdynál. pápá B Corsa pickup ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 alul a felhasználók miért szinesek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 alul a felhasználók miért szinesek? Csoport tagsági szinteket jelzi a szín :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Csoport tagsági szinteket jelzi a szín :( köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 jah igen tegnap jött bíróságról papírom ami többekközt azt írja hogy 140.000 Ft -nál jár eddig az orvosi,műszaki szakértő meg amugy a vizsgálódás díjja ... ez természetesen engem terhel ... Ez nem jogos... szerintem az ügyvéded etet, nem igaz hogy ezt nem bírja megfellebbezni?! :( Legrosszabb esetben is az a helyzet, hogy te is hibás vagy, meg ő is (ő ráadásul jobban, ha azt nézzük...)! Ha ő perel 50 millióra, akkor neked is ezt kell tenned vele! Ugyanannyi jogod van hozzá szerintem! Ez a gyerek megérdemelne mégegy kéz- és lábtörést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Jah, amúgy átment az omega a műszakin, úgyhogy ma azzal irányzom be a Lurdyt úszás után :P A fránya vadi zsír új gyári lámpa alatti bajuszmaszknak már letört a füle, elengedte csak úgy, szar az anyaga... szal most a jobb lámpa alatt kikandikál a bajuszmaszk széle, majd valami ragasztós módszert kell eszközölni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 köszönöm Nem kell ilyen hivatalosra venni a figurát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Jah, amúgy átment az omega a műszakin, úgyhogy ma azzal irányzom be a Lurdyt úszás után :cry: A fránya vadi zsír új gyári lámpa alatti bajuszmaszknak már letört a füle, elengedte csak úgy, szar az anyaga... szal most a jobb lámpa alatt kikandikál a bajuszmaszk széle, majd valami ragasztós módszert kell eszközölni. :( Ragasztóóóó ? Minek ? Megfaragjuk baltával :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Ragasztóóóó ? Minek ? Megfaragjuk baltával :( Pillanatragasztó, kötegelő, széles ragasztó :P Ezek a mi szerszámaink. (A ladásoké a brutkóbb: kalapács, flex, hegesztő :cry: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Píísta! .... neked meg a város másik fele a világ vége :( és még jogosan is :P Gabi! Az ügyvédem egy ismerős... az Öregem ismeri 25 évvel ezelőttről ... volt rendőr a muki... azt hiszem nem akar csőbe húzni. Máshol van itt a bibi... de nem részletezem ezt itt, nem bizti hogy mindenkit ez izgat legjobban. Redi! Úgy gondoltam hogy vagy eladom itt a klubból valakinek az autót január fele valami nevetséges összegért vagy kivonom forgalomból és megpróbálom megtartani. Anti! Sorry azt hittem PC ről beszélünk... konzolban nem tudok segíteni. Kiskecso! Igen ilyesmi volt az ótó... a hűtőrács,szín,ködlámpa nélküli lökös meg a kisrendszám stimmel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Az ügyvédem egy ismerős... az Öregem ismeri 25 évvel ezelőttről ... volt rendőr a muki... azt hiszem nem akar csőbe húzni. Máshol van itt a bibi... de nem részletezem ezt itt, nem bizti hogy mindenkit ez izgat legjobban. Az, hogy ismerős, még nem jelent semmit... sőt... :P Az meg hogy rendőr volt, hát hogyismondjam... ez nem értéknövelő tényező a szakmájában :( Nem akarok vitatkozni veled az ügyvéded profiságáról, de az biztos hogy nem jól csinál valamit... A fejleményeket meg igenis várjuk, mert érdekes történet, szerintem mind kíváncsiak vagyunk, hogy alakul :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Ez a gyerek megérdemelne mégegy kéz- és lábtörést! Nem probléma. Cím, személyleírás... :cry: (A ladásoké a brutkóbb: kalapács, flex, hegesztő :P ) Ebben semmi vicces nincs! Én már lőttem be gyújtást Simsonon kiskalapács, hidegvágó és hullámpapír (hézagoló is kell! :() segítségével. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Nem probléma. Cím, személyleírás... :( Óóóó persze, egy jó kis önbíráskodás ugye ? Utánna meg karcolhatod a napokat falra pár évig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Ugyan! Ha Laceeval ilyen köcsög a srác, akkor bárki mással is az lehet. Szóval haragosa egy tucat. Lacee ott se lenne. Honnan a fenéből tudná, hogy épp miért van gipszben? (Hacsak onnan nem, hogy olvas minket). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Kiskecso! Igen ilyesmi volt az ótó... a hűtőrács,szín,ködlámpa nélküli lökös meg a kisrendszám stimmel... hmm akkor ismerem a kocsi,szomszéd faluban lakot a srác akié volt.., de arra már nem emlékszek hogy gyárilag olyan vagy csak kapta hozzá a dolgokat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 ....Az meg hogy rendőr volt, hát hogyismondjam... ez nem értéknövelő tényező a szakmájában :(.... Ezt mondd már meg honnan tudod ilyen 100% bizonyososságal ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts