Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
...vagy kocsit... :P :cry: :D :P

Igaz :P

Tegnap este elhoztam az omit, már egyben az eleje is. Szép-szép, de egy-két illesztésen

még kell majd állítani, meg igazítani... meg ami nagy szívbánatom, hogy a küszöbök fél

centivel beljebb vannak az ajtóvonaltól, mert csak így fértek el, olyan nyomorékul van

összehozva az ajtó a gyári fémküszöbbel. Ez így kicsit bénán néz ki, de megszokható ;)

Holnap megyünk vizsgázni, úgyhogy csütörtökön már kitolom majd a verdát a lurdyhoz.

Bár még a belseje hányás, összerakva és kitakarítva sincs. :(

Viszont nagyon alacsony lett az eleje ezzel a lökössel, alacsonyabb mint vártam... kellenek

azok a 17-es kerekek hamar... :P :P

Elküldve
Képeket mikor láthatunk a verdáról Gabi?

Most már azért legalább kívülről mutass róla valamit!

Az legelőbb pénteken fog menni, mert addig 100%-on üzemelek időbeosztásban, meg szinte

csak sötétben látom az omegát. :( De péntek este majd pakolok fel valamit :P

Elküldve

Még az, hogy vaku, de ha beáll egy szép, kivilágított utcába, az sem rossz megoldás.

De én már sejtem, hogy csak terel Gabi, mert hát pl. holnap mikor viszi vizsgázni, akkor is csinálhatna képeket. Esetleg.

Elküldve

Persze, holnap csinálhatok, csak mivel utána valszeg rögtön Lurdy lesz, már nem tudnám felrakni.

Viszont péntek reggel még felkerül a maradék ablakokra a fólia, gondoltam, utána már aktuálisabb

lenne, amit péntek este fel is tudok rakni netre :(

Elküldve

Na jól van Gabi! Nyertél!

ui: neked megvannak a bc-m beállításai valahol? Csak azért kérezem, mert múltkor laptopot újra kellett rakjam, és nem tudtam lementeni róla az adatokat. (Nejem akciósan úgy ráengedett egy vírust, hogy gyk a teljes rendszer csak 1 nagy vírus volt, aztán készségesen nyomta a vírusírtónak a törlésre a gombot, minden esetben: úgy a rendszerfájlok 50%-át sikerült törölnie :( )

Elküldve
Ha meglesz a vizsga, feltétlen :P

De aztán nem ám ezt fikázni egész este :P

Sajnos nem ígérhetek semmit...ha szar lett, ne várd el, hogy ott csorgassuk egész este a nyálunkat... :( :P :cry: :P ilyen hidegben...max köpködni fogunk tudni, meg fikázni... :D ;) :P

Elküldve
Sajnos nem ígérhetek semmit...ha szar lett, ne várd el, hogy ott csorgassuk egész este a nyálunkat... :P :cry: :D :P ilyen hidegben...max köpködni fogunk tudni, meg fikázni... ;) :P :P

lógnak majd a jégcsapok! :(

(a linken szereplő videó megtekintése kizárólag saját felelősségre ajánlott)

Elküldve
Sajnos nem ígérhetek semmit...ha szar lett, ne várd el, hogy ott csorgassuk egész este a nyálunkat... :( :P :cry: :P ilyen hidegben...max köpködni fogunk tudni, meg fikázni... :D ;) :P

Mostani állapotában még van mit :P

Ááááá... lehet hogy mégis a robogóval megyek :P :P

Elküldve
Mostani állapotában még van mit :P

Ááááá... lehet hogy mégis a robogóval megyek :cry: :D

Persze, azt előadod, hogy ez lett az Omcsibóóó...ügyeskezű lakatos... :(

Elküldve
Persze, azt előadod, hogy ez lett az Omcsibóóó...ügyeskezű lakatos... :(

Jah, ezt még ki lehetett hozni a hátuljából :P :cry:

Aztán beletettünk egy benzines kávédarálót, és már robogó is lett belőle :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.