Atommanó Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 ...vagy kocsit... :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 ...vagy kocsit... :P :cry: :D :P Igaz :P Tegnap este elhoztam az omit, már egyben az eleje is. Szép-szép, de egy-két illesztésen még kell majd állítani, meg igazítani... meg ami nagy szívbánatom, hogy a küszöbök fél centivel beljebb vannak az ajtóvonaltól, mert csak így fértek el, olyan nyomorékul van összehozva az ajtó a gyári fémküszöbbel. Ez így kicsit bénán néz ki, de megszokható ;) Holnap megyünk vizsgázni, úgyhogy csütörtökön már kitolom majd a verdát a lurdyhoz. Bár még a belseje hányás, összerakva és kitakarítva sincs. :( Viszont nagyon alacsony lett az eleje ezzel a lökössel, alacsonyabb mint vártam... kellenek azok a 17-es kerekek hamar... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Képeket mikor láthatunk a verdáról Gabi? Most már azért legalább kívülről mutass róla valamit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Képeket mikor láthatunk a verdáról Gabi? Most már azért legalább kívülről mutass róla valamit! Az legelőbb pénteken fog menni, mert addig 100%-on üzemelek időbeosztásban, meg szinte csak sötétben látom az omegát. :( De péntek este majd pakolok fel valamit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Hát ez a modern technika...ajajjjj... :( Gabi, az hogy vaku, mond neked valamit??? :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Még az, hogy vaku, de ha beáll egy szép, kivilágított utcába, az sem rossz megoldás. De én már sejtem, hogy csak terel Gabi, mert hát pl. holnap mikor viszi vizsgázni, akkor is csinálhatna képeket. Esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Persze, holnap csinálhatok, csak mivel utána valszeg rögtön Lurdy lesz, már nem tudnám felrakni. Viszont péntek reggel még felkerül a maradék ablakokra a fólia, gondoltam, utána már aktuálisabb lenne, amit péntek este fel is tudok rakni netre :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Akkor Lurdyba már azzal jövöl??? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Akkor Lurdyba már azzal jövöl??? :cry: Ha meglesz a vizsga, feltétlen :( De aztán nem ám ezt fikázni egész este :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Na jól van Gabi! Nyertél! ui: neked megvannak a bc-m beállításai valahol? Csak azért kérezem, mert múltkor laptopot újra kellett rakjam, és nem tudtam lementeni róla az adatokat. (Nejem akciósan úgy ráengedett egy vírust, hogy gyk a teljes rendszer csak 1 nagy vírus volt, aztán készségesen nyomta a vírusírtónak a törlésre a gombot, minden esetben: úgy a rendszerfájlok 50%-át sikerült törölnie :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Ha meglesz a vizsga, feltétlen :P De aztán nem ám ezt fikázni egész este :P Sajnos nem ígérhetek semmit...ha szar lett, ne várd el, hogy ott csorgassuk egész este a nyálunkat... :( :P :cry: :P ilyen hidegben...max köpködni fogunk tudni, meg fikázni... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Megnézem, de ne remélj sokat... :( Neked a két dobozos változat van még, vagy már az egy dobozos? :P Nem emléxem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Sajnos nem ígérhetek semmit...ha szar lett, ne várd el, hogy ott csorgassuk egész este a nyálunkat... :P :cry: :D :P ilyen hidegben...max köpködni fogunk tudni, meg fikázni... ;) :P :P lógnak majd a jégcsapok! :( (a linken szereplő videó megtekintése kizárólag saját felelősségre ajánlott) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Sajnos nem ígérhetek semmit...ha szar lett, ne várd el, hogy ott csorgassuk egész este a nyálunkat... :( :P :cry: :P ilyen hidegben...max köpködni fogunk tudni, meg fikázni... :D ;) :P Mostani állapotában még van mit :P Ááááá... lehet hogy mégis a robogóval megyek :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Megnézem, de ne remélj sokat... :( Neked a két dobozos változat van még, vagy már az egy dobozos? :P Nem emléxem... 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 lógnak majd a jégcsapok! :( (a linken szereplő videó megtekintése kizárólag saját felelősségre ajánlott) Bakker ez simán felszúrt két kötőtút az orrába... :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 2 Találtam egyet, szerintem ez a tied volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Mostani állapotában még van mit :P Ááááá... lehet hogy mégis a robogóval megyek :cry: :D Persze, azt előadod, hogy ez lett az Omcsibóóó...ügyeskezű lakatos... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Persze, azt előadod, hogy ez lett az Omcsibóóó...ügyeskezű lakatos... :( Jah, ezt még ki lehetett hozni a hátuljából :P :cry: Aztán beletettünk egy benzines kávédarálót, és már robogó is lett belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Találtam egyet, szerintem ez a tied volt :( küldd már el légyszi emailben a lacisajt(kukac)msn.com-ra amit találtál. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Mi nem szaroztunk a kasztnival... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 tetszik a slick meg a rozsda design rajta....rs-nél fujták? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 tetszik a slick meg a rozsda design rajta....rs-nél fujták? :P a teli felnivel igazi cult verda :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Most nézegettem használhatauto.hu-t.....kiváncsi vagyok tavaszra mennyire mennek le az árak.....most jó 70e-100e Ft-al mentek le az árak Van 3 devilses autó is....mi történt a srácokkal És itt a ha nagy leszek gsi leszek verseny győztese :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 És itt a ha nagy leszek gsi leszek verseny győztese :( Hűűűűdevállas az a féktárcsa :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts