Sörös Sanyi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Milyen útfelmarás ? Építették a metrót ? :( Hogyne! Nem hallottad még, hogy az ötös végállomása Fehérváron lesz a Rákóczi út sarkán? Nyáron kezdték a fúrásokat, tíz év múlva már Budán lesznek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 bocs Sanyi! Most látom megtaláltak a fiúk (és én indítottam :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 http://magyaropelmantaclub.hu/images/galery/922_nagy.jpg :P Ilyesmi színű Pé Mantája ish.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 bocs Sanyi! Most látom megtaláltak a fiúk (és én indítottam :P ) Semmi gond, én magam vagyok it az élő off! ;) Mantával a GSi-ben. :cry: Különben is, én raktam be a képet. :P Ilyesmi színű Pé Mantája ish.... :( Nem, mert az enyém okker, viszont a másik enyém meg narancssárga lesz. :P Már úúúúúgy várom a kis drágámat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Hogyne! Nem hallottad még, hogy az ötös végállomása Fehérváron lesz a Rákóczi út sarkán? Nyáron kezdték a fúrásokat, tíz év múlva már Budán lesznek! :P Sanyi, ha tíz év múlva elkészül ez a metró, akkor elugrom vele hozzád pár sörrel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nézzétek a sofőröket...nagyon kemény... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 "Még az kell, hogy valami legyen..." :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nézzétek a sofőröket...nagyon kemény... :( :P :cry: Alkonyattól pirkadatig ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nem, mert az enyém okker, viszont a másik enyém meg narancssárga lesz. :cry: Már úúúúúgy várom a kis drágámat. :( :D és mikortól is lesz a tiéd? Már kellene a hely, de azért hiányozni fog és sajnálom hogy nem tudtam megvalósítani a tervemet. :P de akkor nem lett volna Astra mv6 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 :P és mikortól is lesz a tiéd? Már kellene a hely, de azért hiányozni fog és sajnálom hogy nem tudtam megvalósítani a tervemet. :( de akkor nem lett volna Astra mv6 :cry: Teljesen jogos, hogy hiányozni fog. De azért az MV6 majd feledteti. :D Dec. 10 után nem sokkal mennék. A fizu sajnos nagy úr. Ha az előzőhavit nem b@sztam volna már el előre, akkor már itt lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 "Nekem Bélám nagyon ketyeg a ketyegőm..." :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nem, mert az enyém okker, viszont a másik enyém meg narancssárga lesz. :D Már úúúúúgy várom a kis drágámat. :cry: Értem.Akkor elköltözik a gépsas Hajósról, hogy előbb-utóbb új életre keljen.Sok sikert hozzá! :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Emberek egy kérdés.Van valakinek tapasztalata G astra 2.0 OPC-vel kapcsolatban? (160HP) annyit tudok :P Ismereteim erőssen hiányosak :cry: Hol tudok némi infot gyüjteni eme jószágról? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Emberek egy kérdés.Van valakinek tapasztalata G astra 2.0 OPC-vel kapcsolatban? (160HP) annyit tudok :P Ismereteim erőssen hiányosak :cry: Hol tudok némi infot gyüjteni eme jószágról? :( Voszitól................pl...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Emberek egy kérdés.Van valakinek tapasztalata G astra 2.0 OPC-vel kapcsolatban? (160HP) annyit tudok :P Ismereteim erőssen hiányosak :cry: Hol tudok némi infot gyüjteni eme jószágról? :( Nénnáááá kit sodort erre a nagy-nagy internetes adatfolyam ;) Voszi Kaszit ajánlotta, őt megleled a coupe fórumon. Lurdynál pedig beszélhetsz egy gazival is, ha Hencyék kijönnek, ami ölég sokszor előfordul :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Mai képek: Kiszedtük a mocit a C-ből, aztán a váltót, majd a kormányművet és a komplett első futóművet... http://kepfeltoltes.hu/071119/moci_kiszed_...ltoltes.hu_.jpg látom matrica már van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Milyen autóba való ez a motor? Pedálos Moszkvics? :( (tudom, tudom! Ne álljak be fényezőnek. :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Milyen autóba való ez a motor? Pedálos Moszkvics? :P moszkvics van a duenen 25ért :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Értem.Akkor elköltözik a gépsas Hajósról, hogy előbb-utóbb új életre keljen.Sok sikert hozzá! :D :( Sanyit ismerve inkább utóbb. :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Ó de gonosz! :( Költözni költözik akkor, azzal nem szokott gond lenni. A főnix edition on/off dolgok szoktak csúszni kicsit. :P De eddig amik hozzám kerültek, azok közzül még ez van a legjobb állapotban, úgyhogy lehet, hogy gyorsabban kész lesz, mint a többi. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 ....A főnix edition on/off dolgok szoktak csúszni kicsit. :(.... Mármint az ON az :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Igen. :( De lassan már ez is olyan szállóige, mint a jön, megy fékezik, teszi a dolgát. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 igaz kellett vennem vagy 13000 ft-nyi szerszámot a művelethez :( Gabi, C20NE hengerfej belsőtorxos kulcsot is vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Gabi, C20NE hengerfej belsőtorxos kulcsot is vettél? Mármint relatív, a szerszám belső torxracsnis, ha erre gondolsz :( Olyat vettem, E10-E20 méretek vannak meg fél colos krovakészletben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Píísta! Nézz majd a géped alá, a váltónál nem áll-e el valamelyik féltengelycsukló a váltótól, mert valszeg ott csúszik ki neked a difiből. Valszeg rossz helyen van a futómű az ütközés óta (szarul lett javítva, vagy a bölcső is elmászott). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts