Lacee Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Hát pedig az Irmscher is emígyen néz ki... vagy a szemem káprázna ?! pl.: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Köszi az infót. Haverom azt mondta hogy a németeknél ez van rajta alapból, Irmscher Astrákon, ő is így vette 1 nőtöl hogy már rajta volt, szvsz biztos nem a nő rakta rá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raptor1 Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Na, nekem is egy ilyen küszöbspoiler kellene, ami a használtautós hirdetésben lévő kocsin van. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Hát ez szerintem Irmscher mégiscsak ... bontóban viszont tényleg nem lesz, talán rendelhető még opel alkatrész boltokban de már ez is elég kilátástalan. Gyakorlatilag gyorsabban megúszod ha csináltatsz valóban egy hasonlót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raptor1 Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Bakker...az szívás...törne el a keze, aki leszedte róla.. :P mert magától nem esett le szerintem Azért ha esetleg valaki tudná hogy hol lehetne kapni, ne tartsa magában :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 És honnan vetted, hogy azon a protechnic-es autón irmscher küszöb van. Szerintem nem, de ez csak az én véleményem :( Nekem a maglódi srác 20-ért csinálta az omegára a hasonló küszöböt párban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Irmscher oldal F Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Te győztél :( Én ezt a változatot ismertem: http://www.irmscherclassics.de/img/fahrzeuge/4.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Bakker...az szívás...törne el a keze, aki leszedte róla.. :P mert magától nem esett le szerintem Azért ha esetleg valaki tudná hogy hol lehetne kapni, ne tartsa magában :( Ha szerencséd van akkor talán még ebay-n tudsz venni,olyan 120euro környékén.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Ezen a képen még rajta van: http://kepfeltoltes.hu/071117/754400967ope...ltoltes.hu_.jpg Előre is köszi a segítséget! az angel eye-t át kell cserélni fekete foncsorosra :( na jó nem is hasonlít annyira Coupe gépére Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 96 után ha nem is minden gsi-n (én 2őt ismerek személyesen) de sokakon ez az irmscher küszöb van ... és a hozzátartozó irmscher hátsó szárny ... a proteces gsin is ez az irmscher hátsó szárny van gondolom akkor az oldalsó is ez und ráadásul 96-os ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Jóóó reggelt... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Jóreggelt neked is, így kettő körül! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Jóóó reggelt... :( :P :cry: Gondolom már meg is reggeliztél... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 96 után ha nem is minden gsi-n (én 2őt ismerek személyesen) de sokakon ez az irmscher küszöb van ... és a hozzátartozó irmscher hátsó szárny ... Én meg csak olyan 96-os GSi-t ismerek, amin semmilyen GSi-s külső jegy nincs, pl Laci4-é :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Hát pedig látod... 'Wéber' Csoki haverja (mellesleg enyém is): fehér 96-os gsi fekete moci tetővel... http://nextfriday.hu/ Hada Laci - Balatonról... http://hadavill.hu/kate/skins/logo.jpg Protec Szerintem mindkettőt láttad már de lehet diskuráltatok is :( mert megfordultak Lurdynál is ... de használtautón is fenn voltak sokáig ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Na mindegy, lényeg a lényeg, már Tom jóvoltából megtudtam, volt ilyen gyárilag :( Bár az még nem tisztázott, hogy volt ilyen kiadott széria, vagy ezt külön kérték az irmschertől annó rá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Szerintem ezek rendelhető opciók voltak anno,mivel már csak svájban lehetett 95től GSi-t venni.Ott meg volt erre pénz bőven.Nekem is gyári irmscher szárny van fent hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 akkó sem utlóag fröccsentett műgyanta :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 akkó sem utlóag fröccsentett műgyanta :cry: :D ;) Biztos hogy nem az.... :P :( :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Megdícsérte ma egy srác a GSi-t. Hogy lehet valaki fél tízkor még ennyire drogok hatása alatt? :( Ráadásul azt állította hogy találkozunk Kunmadarason, és hogy akkor még GTE-m volt... A baj csak az hogy ez a "srác" a beszerzője az egyik projektnek. Mindegy elmondtam neki hogy az a garázsverda stbstb szal remélem összejön amit szeretnék. De csak azért írtam mert pangik a topik dulván. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 ....dulván.... Nem tudod kimondani azt, hogy szisza ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nem tudod kimondani azt, hogy szisza ? :( dehogynem: matka Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Világ logopédufai gyűljetek! :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Omega a műanyagosnál, szerdán hozom el... csütörtökön megy műszakira, ha minden igaz... szal finisben a projekt, bár még idén elszarozok vele, mire minden összeáll végleg :P nem vártam tovább Kurgyisra, megoldottam szombaton egyedül a motor szétbontását, termosztátház renoválását, és az összerakást is... nagyon profi vagyok már, igaz kellett vennem vagy 13000 ft-nyi szerszámot a művelethez :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 igaz kellett vennem vagy 13000 ft-nyi szerszámot a művelethez :( El se tudnék képzelni jobb dolgot ami egy emberrel történhet, mint hogy vennie kell 13rongyé szerszámot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts