coupe Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Köszönöm mindenkinek..... :( Azért nem mentem tegnap,mert nem volt kedvem,utálom a mélygarázst.Ahogy az időt elnézem ma is ez lesz :P Mor próbáld ki a kaspersky Anti-Vírust nekem az egyből bejelzett mikor a Lalli küldött valamit :cry:.Mióta ez nekem fent van nem volt semmi bajom.Elötte avast volt azzal 3-4 havonta installáltam mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Azért nem mentem tegnap,mert nem volt kedvem,utálom a mélygarázst.Ahogy az időt elnézem ma is ez lesz :( Na igen elég szar ott lent, még levegő sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 ....Azért nem mentem tegnap,mert nem volt kedvem,utálom a mélygarázst.Ahogy az időt elnézem ma is ez lesz :D.... Bóóódog szülinapot :P Az uncsi hangulatot feldobtuk egy kis liftezéssel :cry: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Az uncsi hangulatot feldobtuk egy kis liftezéssel :P :( na ott tényleg nem volt levegő :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Bóóódog szülinapot :cry: Az uncsi hangulatot feldobtuk egy kis liftezéssel :D :P köszi :( Erröl kicsit bövebben is mesélhetnétek,mert mikor Pista felhívott csak annyit értettem hogy nem tudtok kiszállni a liftből ;) Mi történt?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 köszi :( Erröl kicsit bövebben is mesélhetnétek,mert mikor Pista felhívott csak annyit értettem hogy nem tudtok kiszállni a liftből :cry: Mi történt?????? Háááát, az úgy kezdődött, hogy Gellért mondta nyomjam meg a stop gombot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Háááát, az úgy kezdődött, hogy Gellért mondta nyomjam meg a stop gombot :( majd mondtad h neked tetszik ez a gomb... lehet nem kellett volna ugrálni és nem kerülünk a -1 alá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 majd mondtad h neked tetszik ez a gomb... lehet nem kellett volna ugrálni és nem kerülünk a -1 alá :( Legalább tanulsz a történtekből. Jól gondold meg, hogy mit kérsz tőlem :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Legalább tanulsz a történtekből. Jól gondold meg, hogy mit kérsz tőlem :cry: :( egyébként a "vészcsengő" is mennyit ér...és ha nem lett volna nálunk telefon meg 3 napi hidegélelem ? - a folyadékkészletet Anti megitta... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 ....egyébként a "vészcsengő" is mennyit ér.... Nos igen, semmi válasz. Azért ha valaki nem bírja a liftezést és benntragad, akkor gázossá válhat a helyzet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 értem már miért hívtatok, hogy még ottvagyok e :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 gázossá válhat a helyzet :( ühüm...tegnap is az volt.... :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Coupe ! anno nem gondolkoztál ilyen szinen is ? nekem tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 ühüm...tegnap is az volt.... :P :( Ja volt pukiparádé is a liftben... :cry: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Pííísta tud liftben stoppolni, yeah! :cry: A lift tetején nem volt vészkijárat, mint az amcsi akcijófilmekben? :D Megnéztem volna, ahogy Pííísta kiakcijózza magát a liftaknából :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 A lift tetején nem volt vészkijárat, mint az amcsi akcijófilmekben? :P az kamu..kipróbáltuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 az kamu..kipróbáltuk :( De ha Píísta a lift tetejét is elrontja, lehet lett volna ott is kijárat :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Elkészült a Kadi lakatolása...holnap visszük át a műhelybe, aztán moci ki, futómű ki, másik be, és kész... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Elkészült a Kadi lakatolása...holnap visszük át a műhelybe, aztán moci ki, futómű ki, másik be, és kész... :( :P De szép is volt annó, amikor a technic legóval valóban ilyen simán mentek a dolgok :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Elkészült a Kadi lakatolása... tavasszal szükség lesz a srác számára...ha tényleg olyan lelkesen és jól dolgozik mint amennyire mondjátok a dobbetétet ugye nem pótoltam jobboldat......kinyitom az ajtót és a rozsda az mondja: "hello!" :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 tavasszal szükség lesz a srác számára...ha tényleg olyan lelkesen és jól dolgozik mint amennyire mondjátok a dobbetétet ugye nem pótoltam jobboldat......kinyitom az ajtót és a rozsda az mondja: "hello!" :P a tiéd köszön ? látszik h francia import....az enyémek köszönés nélkül terjednek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 senkinek sincs 15 ös lemeze (4x100) dugiban ? Hétfőn menne fel a g astrára a téli gumi addig kéne találnom :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raptor1 Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Sziasztok! Remélem jó helyen érdeklődök.. Igaz nem "igazi" GSI astrám van, csak a sima 3 ajtós 1.8-as, de hátha tudtok segíteni. Az lenne a kérdésem, hogy küszöbspoilert hol kaphatok hozzá? Mert már felhívtam 10-15 bontót, de nem volt sehol sem. Erre ilyen 1 darabból álló, "csavart" spoiler való. Ezen a képen még rajta van: http://kepfeltoltes.hu/071117/754400967ope...ltoltes.hu_.jpg Előre is köszi a segítséget! bye Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Ez biztos nem gyári, bontóban ne is keresd. Üvegszálból tudják megcsinálni, 20-22ezer/pár áron. Aztán még fényezni is kell utána. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raptor1 Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Ez biztos nem gyári, bontóban ne is keresd. Üvegszálból tudják megcsinálni, 20-22ezer/pár áron. Aztán még fényezni is kell utána. Köszi az infót. Haverom azt mondta hogy a németeknél ez van rajta alapból, Irmscher Astrákon, ő is így vette 1 nőtöl hogy már rajta volt, szvsz biztos nem a nő rakta rá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts