aztec Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 ki kell jönnie annyiból! ha drágábban akarják rádsózni hagyd ott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Az jó mert sokkal jobb a légelenállása mint a régi kocka tükörnek :idea: Egy ilyen cserétől legalább +5 Km-t várnék végsebesség tekintetében :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 ezé' jobb az m3, mert a tartó része ketté van osztva,h a levegőnek ne kelljen kerülgetnie a 2cm-s műanyagot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Ha majd össze szedem magam akkor ez lesz a következő project. Most lehet tudatlan vagyok de miért M3-a tükör neve? Mert a BMW-jé? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Ha majd össze szedem magam akkor ez lesz a következő project. Most lehet tudatlan vagyok de miért M3-a tükör neve? Mert a BMW-jé? :oops: Nem, csak oan DESIGN! 8) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Ha majd össze szedem magam akkor ez lesz a következő project. Most lehet tudatlan vagyok de miért M3-a tükör neve? Mert a BMW-jé? :oops: egen me' m3on talizták ki anno és rajtamarad a nagy sikernek köszönhetően :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 És azt mennyié vesztegetik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 És azt mennyié vesztegetik? Uccsó infóm szerint 9600ft volt a fapados verzió.Az elektromos kütyüs drágább.Asszem Antinak játszik ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Antinak is manuális van méghozzá éppen Istink caravánján ékeskedik pár hete :wink: De vki monggya már meg nekem mire jó az elektromos? 1x beállítod és utána max 2x állítod át évente... nem mind1,hogy mindezt elektromosan vagy bioelektromosan oldod meg? Jaja RSnél már jó rég akcióban van s 10 ropi alatt, anno én 10ért vettem az fk párját harmada áron és naccám volt... ma már alig látni gyári tükröket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 én pl rendszeresen állítgattam, mert ha szélesebb a felnid, mint a gumid, akkor necces a padka mellé állni és sokszor elég szűk ahhoz a hely, hogy ne kelljen nagyon figyelni ilyenkor tükör lehajt, felni figyel majd vissza, mert forgalomban nem jó, ha lefelé néz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 még a gsid sincs meg de máris okoskocc :lol: :D lélekben felkészültem f2 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 még a gsid sincs meg de máris okoskocc :lol: :D lélekben felkészültem f2 :wink: a tudás nem a gsi velejárója :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 de! mert akinek gsije van az tud vmit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 de! mert akinek gsije van az tud vmit! valamit lehet, de nem biztos, hogy azt, amit kéne neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Bezzeg én... maradi vagyok... Mások leszerelik a kocsijukról az eredeti tükröt, én betettem avatarba :oops: :oops: De nekem így tetszik!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Aztec! Nem kertelek: Hogy áll a vas?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Tom én sem kertelek! Holnap este vagy szombaton tesszük fel az új orrocskát, avval tutti el fogunk cicózni, de most viszek gépet és majd lövök pár képet... Utána küszöbök, segg, hátsó tornyok... Közben apróbb javítások, cserék, olajak,stiftek,gömbcs ami cserés. After dat kigurítom igen csúnyus lesz, mert most nem fogom fényezgetni, mármint javítattni, mert félek, h nem fogják eltalálni ezt a gsi féle "grafitszürkét" ami esk néha flip néha meg flop.... Béla! nekem volt ídő amikor örültem, h a gsin márfényezett tükrök vannk és elektromosak és füthetőek... Odáig voltam a gyönyörtől, majd ugye gyarló ember módjára mindig jobb kell meg májerebb és jött az m dili... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Tom én sem kertelek! Holnap este vagy szombaton tesszük fel az új orrocskát, avval tutti el fogunk cicózni, de most viszek gépet és majd lövök pár képet... Utána küszöbök, segg, hátsó tornyok... Közben apróbb javítások, cserék, olajak,stiftek,gömbcs ami cserés. After dat kigurítom igen csúnyus lesz, mert most nem fogom fényezgetni, mármint javítattni, mert félek, h nem fogják eltalálni ezt a gsi féle "grafitszürkét" ami esk néha flip néha meg flop.... És valami okosság megy bele közben vagy csak általános rendbetétel van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 okosságok később :idea: mijért is? mert csomó hülye baromságra megya zsé számlák,csajok,nyaralás (ez ügyben pl barátnöm intézkedett pontosabban Dr.Atom cartárstól idézve a drága barátnőm :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 okosságok később :idea: mijért is? mert csomó hülye baromságra megya zsé számlák,csajok,nyaralás (ez ügyben pl barátnöm intézkedett pontosabban Dr.Atom cartárstól idézve a drága barátnőm :lol: ) Húú, a barátnő rosszabb, mint az autó... :oops: :oops: Mondjuk mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 melyik-melyik mennyit eszik 100on :roll: :?: :arrow: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Tom én sem kertelek! After dat kigurítom igen csúnyus lesz, mert most nem fogom fényezgetni, mármint javítattni, mert félek, h nem fogják eltalálni ezt a gsi féle "grafitszürkét" ami esk néha flip néha meg flop.... Valami olyasmire gondolsz mint az enyém? :wink: Petya!! Adok én neked tükrőőőmeeet!! nah megállj csak!!! :smt075 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 láttam már 1-2 érdekes utólag fényezett elemet és nem voltam túlságosan meggyőzve :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 ...barátunké... Örülök, hogy így gondoljátok! :lol: Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 telóztak már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts