Laci4 Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 OK! Fényképezö Nálam is lesz.. a szokásos :wink: Ja, és ha lesz idöm, küldök leírást. kocsi, stb. csak mostanság kicsit zürös az életem...meg az idöm is kevéske :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 Csak érdeklődöm.Mikor lesz újabb videó srácok?A múltkori nagyon király volt, és nagyon fogadkoztatok......... :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 Lesz még ne aggódj.. A következő valami driftes dolog lesz a hóban... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 Akkor türelmesen várom! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Lesz még ne aggódj.. A következő valami driftes dolog lesz a hóban... :wink: Üdv.: Atommanó De szép is lesz az... Pl 1 ilyen pénteken is össze lehetne hozni a meetinget, a gumifüst úgyis még kreatívabbá tesz minket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Én most szégyellem magam, :oops: mert bár megígértem, de a hétvégen csak nem tudtam leírni a verdám sztoriját. Bocsesz, és igyekszem.... A szombat nekem is jó, viszek fényképezőt is. Már csak a kocsiért kell imádkoznom, hogy elkészüljön. :gib: Ha nem le kell számolnom a festővel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Tisztelt Egybegyűltek! Kérlek Titeket, hogy hajtsáktok le fejeteket, és imádkozzunk együtt Corsa C GSI cartársunk masinájáért... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Ja! Már majd elfeljtettem!!!! :) :oops: 2 Új taggal bővűltünk! :wink: Catlakozott hozzánk Mélykék kollega is mint Tiszteletbeli Tag, és Kess barátunk is letette a voksát a szekció mellett... :wink: Alakul a Molekula... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Norbi ha még kersnél gsi-t :wink: linx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Szép darab, csak kár azért a 200.000 km-ért (Mondjuk mindegyikben ennyi van.. :roll: ) meg azért a sérülésért a motorháztetön, meg hogy nem szépen van illesztve a elsö toldat ami oldalról látszik... a felnik szépek... :wink: Kb max 1.5-öt ér... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Norbi ha még kersnél gsi-t :wink: linx hmmm ezt már egyszer árulták.....az a kopoltyu dizajn nem tetszik...és vajon mi törpént az orrával? :? és nagyon drága Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 hmmm ezt már egyszer árulták.....az a kopoltyu dizajn nem tetszik...és vajon mi törpént az orrával? :? és nagyon drága Az ára szvsz. is elég magas!(mondhatni, irreálisan) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November25, 2004 Változott a http://gsi.opelclub.hu oldal! Még pedig a Tagok menüpont! Kicsit érthetőbb így. Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Változott a http://gsi.opelclub.hu oldal! Még pedig a Tagok menüpont! Kicsit érthetőbb így. Üdv hemi De nincs ott a mailcímem :) korom se :) (gsi16v@opelklub.hu;23 :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Atommanó! Mail ment. Úgy néz ki, hogy holnap megkapom a verdát, így tudok azzal menni szombaton. Szal akár fényképezhetünk is :D Mondjuk téli kerekekkel :?: :?: :?: Ti hogy mentek? Vagy vigyem a felniket, aztán szereljek :?: :) ahoy tfg ps: nekem sincs ott a mailcímem, meg a korom :) (mondjuk nem is vagyok kéményseprő :wink: ) - corsac.gsi@opelklub.hu - 23 - Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November25, 2004 OKé javítva. Pl Életkor:)? A nick névre kattanva több info előőőjjjjŐŐŐ Tessék lukingolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 :) :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 mikor megnézek egy tagok, akkor a back felitrat elött van egy érdekes karakterrrrr :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Rettegjetek száguldozók! Rendőrfelnis gsi :) :) :D ugye ez olyan felni mint a rendőrasztrákon volt és nem égetem magam megint :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 nyert Norbi :) a teve utcában van egy bolt, ott forgalmazzák hivatalosan és van hozzá a felni közepére egy takaró lemez :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Király ez a gép! :) Hol találtad?S, vajon ki lehet olyan amolyan, hogy képes ilyen felniket rakni egy GSÍ-re? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Király ez a gép! :) Hol találtad?S, vajon ki lehet olyan amolyan, hogy képes ilyen felniket rakni egy GSÍ-re? :) Téli keréknek szerintem ideális. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Téli keréknek szerintem ideális. Szerintem. :oops: :oops: ennyi már nem volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Az egy dolog, hogy ilyen felnit tesz fel! De fogott már valaki ilyen felnit kézben kib@szott nehéz! Lesújjoza az autót. Egyébként azért nehéz mert a rendőrőknek (úgy van a mikrofilmen azthiszem, hogy rossz útviszonyokhoz) ne legyen gond a kisebb padkákon stb.. átszágouldani! Mellesleg ez az ideális a kátyúk ellen! Biztos kibírja a budapesti utakat! Ja és gyári Opel cucc minden kereskedésben rendelhető! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Írhattam volna az is, hogy tankpáncélból van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts