rtomi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Ennyire jukas volt? Azt ly-al írják. :( Pölö így: Lyukas. :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 szacsa, lett hétvégén veki kerékagy? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 ........... Szia!!! Ha írsz egy kis rövid leírást a kocsidról és elküldenéd Tomnak akkor kitennénk a www.gsiklub.hu oldalra.Persze ha akarod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Szia!!! Ha írsz egy kis rövid leírást a kocsidról és elküldenéd Tomnak akkor kitennénk a www.gsiklub.hu oldalra.Persze ha akarod :( És esetleg írhatna kicsit többet is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Szia!!! Ha írsz egy kis rövid leírást a kocsidról és elküldenéd Tomnak akkor kitennénk a www.gsiklub.hu oldalra.Persze ha akarod :P szia, aham, írok egy kis gsi detektív bestseller forumregényt :( így későn jönnének is az okosságok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 És esetleg írhatna kicsit többet is :P ööö.. nem érdekel valakit calibra turbo hátsó lengőkar fékestül? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 szia, aham, írok egy kis gsi detektív bestseller forumregényt :P így későn jönnének is az okosságok. Akkor rajta :cry: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 ööö.. nem érdekel valakit calibra turbo hátsó lengőkar fékestül? :P Az ha jól tudom akkor astrára nem jó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Az ha jól tudom akkor astrára nem jó :P jaja..azért vállnék meg tőle. de hátha nézik calibrások a fórumot és épp erre vadásznak. igazából anno csak kerékagy 'pogácsát' kerestem 5x110-et de ezt hozta a nyúl :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 jaja..azért vállnék meg tőle. de hátha nézik calibrások a fórumot és épp erre vadásznak. igazából anno csak kerékagy 'pogácsát' kerestem 5x110-et de ezt hozta a nyúl :( Mondjuk ha beírnád az eladó alkatrészek közé, akkor nagyobb esélyed lenne az eladására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Mondjuk ha beírnád az eladó alkatrészek közé, akkor nagyobb esélyed lenne az eladására. cs-n meg duen-en ott van. de ami késik nem múlik Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 cs-n meg duen-en ott van. de ami késik nem múlik Úgy gondoltam, itt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Úgy gondoltam, itt :( tudom. megtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 tudom. megtettem. És ez miért nem jo Astra-hoz ? Mi nem klappol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Gondolkozz már kicsit. Lurdy, tood :P kezdek félni tőled :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 kezdek félni tőled :( Jól teszed! Rendesen megíjedtem, amikor Kecsón megláttam a rövid hajával! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Jól teszed! Rendesen megíjedtem, amikor Kecsón megláttam a rövid hajával! :( rövid ? hűbasszus este el sem megyek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 rövid ? hűbasszus este el sem megyek :P Akkor lehet, hogy lesz még hasznalható Senatorod egy ideig :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Akkor lehet, hogy lesz még hasznalható Senatorod egy ideig :( kauciót fogok kérni tőled :D nemsokára megyek felrakatni a téli kerekeket....jó ronda lesz :cry: na meg azokra a gumikra vigyázni kell hogy tavaszig kihúzzák :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Nagy az a csomagtartó! Kroki, kerékkulcs, két nyári gumi lemezfelnin simán elfér benne. Nekem kell téged tanítani, B+? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Jól teszed! Rendesen megíjedtem, amikor Kecsón megláttam a rövid hajával! :( Jah, eltévesztette a házszámot, meg egy betűt... :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Jah, eltévesztette a házszámot, meg egy betűt... :P :cry: :D nála ez hibahatáron belül van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Jah, eltévesztette a házszámot, meg egy betűt... :( :P :cry: Borbély helyett bordély? Vagy milyen betűt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 ezt láttátok már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Hidrotőkéből gyári vagy megteszi az utángyártott? Bár olyan sokan még nem cseréltetek, de hátha..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts