mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Anti, sztem ha veszel egy Ikarust szervizatónak, még mindig kevesebben vagy, mint a GSi-vel :P Még :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 http://www.sendspace.com/file/hdz7af :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Szerintetek az astra hátsóajtó teleszkópjai elbírják a motorháztetőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 http://www.sendspace.com/file/hdz7af :( :P Én pl. ismertem, de nagyon súlyos :cry: Ennek van amúgy " is Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Én pl. ismertem, de nagyon súlyos :( Ennek van amúgy " is :P :cry: :D zsír, ezt még nem láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...c75b&s=3959 valakinek? :( nekem a 8v-re nem megy rá amúgy megvenném :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...c75b&s=3959 valakinek? :( nekem a 8v-re nem megy rá amúgy megvenném :P Több van a srácnak...én múlthéten már rendeltem tőle egy szettet...pénteken hozzák fel Pestre... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Több van a srácnak...én múlthéten már rendeltem tőle egy szettet...pénteken hozzák fel Pestre... :( ménem fekete lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Meee minden más az lesz...ez meg tetszik...kicsit feldobja majd a mociteret... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Meee minden más az lesz...ez meg tetszik...kicsit feldobja majd a mociteret... :P akkor ennek a füstje fekete lesz nem kék ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 akkor ennek a füstje fekete lesz nem kék ? :P Néémááá az ifjú Titánt. Van télen használható autód és máris nyomod a dumát mi ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Néémááá az ifjú Titánt. Van télen használható autód és máris nyomod a dumát mi ? :P eddig sírtam :( kihasználom az időt míg működik a vas :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 eddig sírtam :P kihasználom az időt míg működik a vas :D Holnapig mulasd ki magad :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Holnapig mulasd ki magad :( :cry: holnap nem fog ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Vanakinek van konkrét tapasztalata ezzel a munkaügyi hivatalos dologgal kapcsolatban ? mert ma kicsit súlyosabbra fordult a dolog... Ma este találkozok egy sráccal autó ügyben --> potenciális vevő meg 2 re állásinterjúra megyek utána meg beugrom csergőbe termosztátért meg utána akkor ezt a folytószelepház+alapjáratimotor takarítást megejtjük ... mit vegyek még oda? tömités vagy vagy valami apróság ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 holnap nem fog ? :( Gondolkozz már kicsit. Lurdy, tood :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Szerintetek az astra hátsóajtó teleszkópjai elbírják a motorháztetőt? senki többet? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Mért azt raknád oda amikor lehet kapni e célre készültet kapásból... nem is "drága" senki többet? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Mért azt raknád oda amikor lehet kapni e célre készültet kapásból... nem is "drága" Nem tudod, ez jó C Corsába is? Vagy esetleg ahhoz való van-e? és mi az a nem drága? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Mért azt raknád oda amikor lehet kapni e célre készültet kapásból... nem is "drága" Nem tudom én mindig jobban bíztam a gyári cuccokban mint az utángyártott szarokban...ha azok kibírnak 15 évet akkor rosszak nem lehetnek.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Nem tudom én mindig jobban bíztam a gyári cuccokban mint az utángyártott szarokban...ha azok kibírnak 15 évet akkor rosszak nem lehetnek.. :( Ebben talán igazad van,de legalább a gyári helyekre passzol,nem kell fúrni a sárvédőt,nem kell mokolni méregetni,és biztos hogy müködik....Szerintem ez megér 6-7000ft-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Pontosan ahogy Coupe mondja, 6-7- ért már van a boombasstikban is akár de más tuningüzletben is, külön lehet kapni autó típushoz és márkához. Annó ezeket a köröket én is lefutottam és a használt amit vettem Tomtól egészen jól bírja ... http://www.hadavill.hu/index.php?show=29-158 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Nem tudod, ez jó C Corsába is? Vagy esetleg ahhoz való van-e? és mi az a nem drága? :P Dénes biztos zsákmányol neked, ha megkéred :( Álljatok össze páran és akkor postaköltséget is szét lehet dobni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Dénes biztos zsákmányol neked, ha megkéred :P Álljatok össze páran és akkor postaköltséget is szét lehet dobni. THX. Ha összeállunk, akkor olcsóbb? :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 THX. Ha összeállunk, akkor olcsóbb? :( :D Csinálj motortér kitámasztó piramisjátékot és akkor ingyen lesz, sőt.... :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts