Pehi Csabi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 igen valahogy így, dugóban álltunk melóból haza fele, piros volt a lámpa én ki akartam szállni , kinyitottam az ajtót de időm nem volt már kiszállni elvitte az ajtót ... onnan az oszlopra csapódott... a padka és az autónk közt ment... "súlyos maradandó egészségkárosodást okozó testi sértést követtem el" ... Hát ebbe nem tudom miért te lennél a hibás. Szabájtalan helyen közlekedett és nem tartotta be a kreszt. Ha gondolod megkérdem rendőr ismiktől mi van ilyenkor. Van felsőbb rendőr emberem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Megköszönném ha megkérdeznéd, elméletileg én nem kértem engedélyt a sofőrtől a kiszállásra és amugy sem szállhatok ki csak a parkolóban ... ezért vagyok én a hibás... Hát ebbe nem tudom miért te lennél a hibás. Szabájtalan helyen közlekedett és nem tartotta be a kreszt. Ha gondolod megkérdem rendőr ismiktől mi van ilyenkor. Van felsőbb rendőr emberem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Megköszönném ha megkérdeznéd, elméletileg én nem kértem engedélyt a sofőrtől a kiszállásra és amugy sem szállhatok ki csak a parkolóban ... ezért vagyok én a hibás... Akkor ha hánynod kell rókázz az ablakon és azon ha elcsúszik te vagy a hibás? Az azé gyönyörű lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Akkor ha hánynod kell rókázz az ablakon és azon ha elcsúszik te vagy a hibás? Az azé gyönyörű lenne. Sajnos ez nem is annyira életszerűtlen. Ebből úgy látszik manapság meg lehet élni ebben az országban, ez a mi kis jogállamunk... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Gabi! Szakadj már el ettől a jogállam témától... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Gabi! Szakadj már el ettől a jogállam témától... :( Joga van beszélni róla, hisz jogállamban élünk :P Vigyázz Gabi, mert a végén még ki leszel moderálva :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Vigyázz Gabi, mert a végén még ki leszel moderálva :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Már alakul a következő ügyvéd generáció... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Na szépen alakul a Kadett projekt... Amik megvannak: - Moci -Kuplung -Váltó -Futómű -Hátsó híd -Fékek -Leömlő -Sperr (75%-os) -Lakatolás a héten kész -Felnik -Gumik -Fordszámmérős műszerfal -Kiegészítő műszerek amik még majd kellenek: -Műanyag elemek -Silentek -Pár vízcső -Gumiharangok a futóműbe -Ülések -Övek -Kormány+agy -Fényezés Aztán ha ezzel megvagyunk, és benne van minden, akkor majd két valami komolyabb tengely, és gurulunk a Laliékhoz írni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Na szépen alakul a Kadett projekt... Képek is lesznek majd? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Pár kép a lakatolásról: (Még a heggesztési pontos le lessznek csiszolva, csak ideiglenesen van megfújva, ne kezdjen addis se rozsdásodni...) Minden kézzel lett lehajtogatva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Hogy is van az a képpel nem idézünk opció? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Hogy is van az a képpel nem idézünk opció? :( De ő nem idéz, csak ismétel, hogy én is lássam. Vállalom a felelősséget! :D :cry: Amúgy kettőskereszt-a lesz a gép :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Ennyire jukas volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Nyugalom. Ma szülinapos Anti! Ilyenkor lehetünk vele is elnézőek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Már alig várom...viszont erősen úgy néz ki, hogy utcán nem fog előfordulni...most hogy megéltem a 28-at kicsit átértékeltem ezt azt... :( Tréleres lesz, és persze talikon is ott lesz, meg ha minden jól alakul akkor jövőre jó pár versenyre kiviszem (gyorsulás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 ...most hogy megéltem a 28-at kicsit átértékeltem ezt azt... :( :P :cry: :D ;) Öregszel Anti? Mi lesz 2 év múlva veled? 1.0 Corsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Ennyire jukas volt? Nem kicsit...Én szedtem a belsejét, Laci meg kívül a sárvédőt...kiszedtem a szőnyeget, és kezet tudtunk fogni... :P :cry: :D Ajtót nem tudjuk mi tartotta, de bizti nem az A oszlop... :( meg volt még jó pár meglepi...De mi nem riadunk vissza... ;) A GSI megedzett... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Nyugalom. Ma szülinapos Anti! Ilyenkor lehetünk vele is elnézőek! :( Jéé, tényleg! Gratula neki! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Jéé, tényleg! Gratula neki! :( :cry: :P Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 most hogy megéltem a 28-at hello vén Tréleres lesz a gsi is azvolt :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 a gsi is azvolt :cry: :( hogy ez milyen igaz boldog vénülést, de én tudok öregebbet nálad azé, a Dinynek még így is csókolommal köszönhetsz hehe :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 hello vén a gsi is azvolt :P :( :P :cry: :D ;) Norbeee! Ez most kivételesen ott volt a szeren... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Anti, sztem ha veszel egy Ikarust szervizatónak, még mindig kevesebben vagy, mint a GSi-vel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Veszek bérletet...azt igénybe beszem a 7-es buszt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts