mélykék76 Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 ....Palota-Fót Manta team.... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Na látom volt némi Ódi téma is... :P Jó, az higyjétek el...ha van némi luxus iránti igény, akkor ez adott...ha nem, akkor meg nem kell omega sem, mert a-ból b-be egy Ezeröcsi is elvisz...(akár keresztben... :cry: ) de még egy Kadett GSI is... :D ;) :P hé mi van a kadett GSIvel???? :( mond azt h ár-menetteljesítmény aránya nem jó..... :P :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Na, Sonique majd mindjárt megmondja, hogy kellett-e alakítani a kézifékbowdenen a Vectra V6 hátsó fékekhez. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Egyelőre hozzá se akarok nyúlni... És nem is az a lényeg hogy tört vagy akadt hanem hogy mért kell neki menni? 800-ért oda adni , igen lehet nem lesz több ilyen lehetőség csak akkor bukok az autón 500 at. Akkor inkább megtartom és majd rendbe teszem, csak 3 napra rá a munkahelyem is megszűnt és így már nem frankó de ezt nem tudhattam előre. Háát hallod.. el se hiszem, téged hogy üldöz a balsors.. aki meg lecseszte a tükröd, menjen a sunyiba.. Amugy nem olyan biztos,hogy vissza lehet rakni.. mert ha kiakad, elvileg asszem csak a tükör oldal szokott.. lehet a másik is ki tud.. ha nincs törés, akkor visszamegy.. én egyszer egy BKV busz oldal-hátulját találtam el. kb. a tükör 1 max 2 centis részével.. akkorát szóóólt.. be is csapódott.. de aztán vissza lehetett rakni.. mondjuk nekem már valaki bejáratta :P , szal nem volt nehéz... Videó.. durva.. saját kategóriás autókkal megy egyátalán? de az a visító hang?!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 ....de az a visító hang?!! :(.... Tán versenyótó lenne ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Tán versenyótó lenne ? :( ja.. az más :P de akkor is.. csináztassa meg.. valami nem kóóser ott.. :D :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 ja.. az más :( de akkor is.. csináztassa meg.. valami nem kóóser ott.. :D :P Gondolod, hogy haldoklik a váltója ? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 KÖszi skacok :( Jah versenyótó tuti több kategória van összevonva de a hangja akkor is egy "élmény" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 nekem ez a visítás szép :P jól hangzik hogy turbo :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Nem a turbó miatt visít, hanem az egyenesfogazású váltó miatt... Teeeeeeeeeee....jogászpalánta... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Nem a turbó miatt visít, hanem az egyenesfogazású váltó miatt... Teeeeeeeeeee....jogászpalánta... :( :P :cry: azért írtam hogy jól hangzik...meg ott a röhögős fej mögötte teeeee :D este dolgozol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Meg amúgy ez nem turbó, hanem ez egy szívó VFTS Lada... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 azért írtam hogy jól hangzik...meg ott a röhögős fej mögötte teeeee :( este dolgozol ? Nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Nem... akkor nem megyek be... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Jah versenyótó tuti több kategória van összevonva de a hangja akkor is egy "élmény" Élőben nem ennyire hangos ám, csak a kamerának pont a hangsávszélességébe jobban beleesik a váltó sírása. Főnök karbonevójának is hasonló a hangja, csak picivel halkabban kerül az utastérbe, mert elöl van a váltója, nem a kardánbox alatt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 nekem ez a visítás szép :P jól hangzik hogy turbo :( Hehe, ez nem túrós :cry: És micsoda nosztalgia... ezeken a pécsi szlalomversenyeken indultam először az astrával annó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Hehe, ez nem túrós :P tudom hogy nem csak azt irtam hogy jól hangzik, nem azt hogy jól hallatszik... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 tudom hogy nem csak azt irtam hogy jól hangzik, nem azt hogy jól hallatszik... :( ezt már buktad, Gelko innentől te leszel az, aki benézett egy tolókerekes váltót turbónak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 tudom hogy nem csak azt irtam hogy jól hangzik, nem azt hogy jól hallatszik... :( Miből gondoltad, hogy turbós ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 elmentek ti a sunyiba.... :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Tudod, hogy direkt csináljuk :( :cry: :P Nem úgy volt, hogy 5kor vizsgázol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Tudod, hogy direkt csináljuk :( :cry: :P Nem úgy volt, hogy 5kor vizsgázol ? tegnap vizsgáztam ma 6kor zh...épp azt olvasgatom, csak itt húzzátok az agyam ezzel a kompresszoros ladával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 tegnap vizsgáztam ma 6kor zh...épp azt olvasgatom, csak itt húzzátok az agyam ezzel a kompresszoros ladával :( Akkor marhára tanulsz miiii ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 :( Antinak:) Hátha megjön a kedve;) belefér... itt is van két gépautó amit észrevettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 gondoltam megosztom veletek mi is történt ma velem .. már ha érdekel valakit ha nem akkor is :P szoval épp a pattogatot kukorica szagat szellöztettük amiért nyitva volt a bejarati ajton a kukucskálo ablak .. mire megjelenik a hugom hogy valaki volt a lakásban .. na bassza meg .. felöltözik le megy mar 1sarokkal odébb volt pedig nem öltöztem sokáig, és elkap egy bessurano tolvajt hogy rohadna ki a bele .. kapot jo párat hogy biztos megneforduljon a fejében hogy ö most le lép .. kihivtam a jardot mire ök is elverték :( aztan ücsöröghettem a rendörségen mig a fogdában beszélgettek vele :P na persze :cry: aztan meg egy-két ora és valomast tettem és nem olyanrég haza is értem ... :D muris este volt mostmeg már szeriintem nem fekszem le mert 6ra megyek melozni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts