mélykék76 Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 István, hol van a futam.hu-n az a videó ? Nem lelem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Nem, csak gondoltam okozok egy kis vizuális élményt :( Nekem mind tetszik amúgy. A Lupo meg profi munka ... Semmi szöveg a képekhez? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Nem stimmel. Más a bowden felfogatása a hídon, és a bowden kézifék felőli része is. Sőt, a hídon még a fékerőszabályzó is máshol van :( Maga a a bowden hossza biztos hogy jó és nem kell semmit mókolni ha csak az agy részt cseréled :P ,mivel minden ugyanaz mint az astráé csak 5 csavaros. Azért is jobb elöre is a V6 vectra fékrendszere,mert kompletten gólyalábbal együtt ki lehet cserélni és nem kell kerékcsapágyat is venni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 István, hol van a futam.hu-n az a videó ? Nem lelem :( Itt is van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Maga a a bowden hossza biztos hogy jó és nem kell semmit mókolni ha csak az agy részt cseréled :P ,mivel minden ugyanaz mint az astráé csak 5 csavaros. Arról beszéltem, hogy ha Vectra hátsó hidat raksz az astra alá, azon máshol vannak a kézifékbowden felfogatási pontjai, és a fékerőszabályzó konzolja is, mint az astráén. :cry: Továbbá a vectra kézifékbowden kar felőli vége még csak nem is hasonlít az astráéra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Arról beszéltem, hogy ha Vectra hátsó hidat raksz az astra alá, azon máshol vannak a kézifékbowden felfogatási pontjai, és a fékerőszabályzó konzolja is, mint az astráén. ;) Továbbá a vectra kézifékbowden kar felőli vége még csak nem is hasonlít az astráéra :( Ezt értem,de teljesen felesleges vectra hídat alá tenni,ha csak az agyat kell cserélni és akkor jó a bowden is :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Arról beszéltem, hogy ha Vectra hátsó hidat raksz az astra alá, azon máshol vannak a kézifékbowden felfogatási pontjai, és a fékerőszabályzó konzolja is, mint az astráén. :D Továbbá a vectra kézifékbowden kar felőli vége még csak nem is hasonlít az astráéra :( De itt senki se beszélt komplett hátsóhíd cseréröl. :P Már teljesen összezavartál. Tehát csak ugyanolyan a Vectra V6 hátsó féke, mint az Astráé, csak 5 csavaros. Ahogy mondtam. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 De itt senki se beszélt komplett hátsóhíd cseréröl. :P Akkó elnézést kívánok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 De itt senki se beszélt komplett hátsóhíd cseréröl. :( Már teljesen összezavartál. Tehát csak ugyanolyan a Vectra V6 hátsó féke, mint az Astráé, csak 5 csavaros. Ahogy mondtam. :D Már Én is kezdtem megilyedni hogy még bowdent is kell cserélnem :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Van olyan EPC ami fut Vista alatt? mint tegnap este kiderült nemtudom felrakni Vistára :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Már Én is kezdtem megilyedni hogy még bowdent is kell cserélnem :( :P Azért még nem kell teljesen megnyugodni, mert arra emléxem, hogy amikor nekem átkerült a vectra híd, akkor az astra bowdenje nem volt jó hozzá, mindenképpen a vectráét kellett felrakni, de annak meg a kar felőli vége nem stimmelt, de egy kis hekkeléssel megoldható volt :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 De Én nem cserélek hídat,nem is lenne jó a caravan alá....Így szinte majdnem biztos vagyok benne hogy jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Nyugdíjas éveire akkor dukál a kényelem :P Ódi is jó ötlet, csak legalább kétszer annyiba kerül, mint pl az omi :cry: És hát én is jó érzéssel ültem Anti verdájában, de dupla árat nem adnék az omira azért :( Áthoztam ide,mert ott nagyon off volt.... Tegnap ültem a Robi új autójába....S6 4.2 quattro és úgy gondolom hogy simán megéri azt a plusz pénzt mint amibe bármelyik omega is kerül.....Olyan kényelmi extrák vannak benne amit az opel még 10 év múlva se fog az autóiba belerakni.Eddig Én se nagyon voltam audi párti,de tegnap ültem benne és rájöttem hogy jó nagy hülye vagyok,már bőven vehettem volna egyet az astra árából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Áthoztam ide,mert ott nagyon off volt.... Tegnap ültem a Robi új autójába....S6 4.2 quattro és úgy gondolom hogy simán megéri azt a plusz pénzt mint amibe bármelyik omega is kerül.....Olyan kényelmi extrák vannak benne amit az opel még 10 év múlva se fog az autóiba belerakni.Eddig Én se nagyon voltam audi párti,de tegnap ültem benne és rájöttem hogy jó nagy hülye vagyok,már bőven vehettem volna egyet az astra árából. Jól megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Jól megy? Én még nem mentem vele egy métert sem.Olyasmi mint a Norbié,1-2 autó a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Én még nem mentem vele egy métert sem.Olyasmi mint a Norbié,1-2 autó a különbség. Akkor mégsem 340 paci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Akkor mégsem 340 paci? 1999ig az S6 301LE volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 1999ig az S6 301LE volt.... És belül milyen? Szebb, mint a Norbié? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 És belül milyen? Szebb, mint a Norbié? Sokkal :( Nincs kirepedve a bőr,hátul meg olyan mintha sose ültek volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Sokkal :( Nincs kirepedve a bőr,hátul meg olyan mintha sose ültek volna. Autómata, vagy kézi váltós?:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Autómata, vagy kézi váltós?:P Automata....Full...full A tetőablakba van napelem és valami érzékelő,ha süt rá nagyon a nap akkor bekapcsol a klíma hogy ne legyen meleg az autóba mikor bele ülsz :( . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 De Én nem cserélek hídat,nem is lenne jó a caravan alá....Így szinte majdnem biztos vagyok benne hogy jó lesz. Arra nem emléxem hogy csak a hossza miatt, vagy az agynál levő bumszli miatt kellett-e cserélni a bowdent. Audinál biztos hogy nem a klíma megy álló helyzetben. Vagy beindítja a motort hozzá? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Arra nem emléxem hogy csak a hossza miatt, vagy az agynál levő bumszli miatt kellett-e cserélni a bowdent. Audinál biztos hogy nem a klíma megy álló helyzetben. Vagy beindítja a motort hozzá? :( Akkor nem a klíma,de hideg levegőt fúj be :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Akkor nem a klíma,de hideg levegőt fúj be :P :cry: Erről éppen a héten volt szó valamelyik topicban, hogy a citroennél is csinálják ezt a technológiát. Peltier elemeket raknak a műszerfal alá a szellőztetőegységbe, ezek kis teljesítményfelvételűek, de egyben kis hűtési teljesítményre is képesek. Szal egy forró nyári napon nem kell várni sokat tőlük :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Gabi ! az omega szép meg jó én is szeretem de azért azt isemrjük el hogy egy S6 jobb :P pedig nem szeretem a az audit..csak ha avant és S line és kék :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts