warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 végül is nem a füvet kell kímélni A megoldás, kipörgésgátló! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 szerintetek hogyan lehet gsi hátsó kerékagyát átcserélni 5x110-es kerékagyra? cali nem jó hozzá arra rájöttem :( Valaminek ident a hátsó hídja a gsijével? G-Astrából van 5x110 de azt nem tudom h jó e... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 szerintetek hogyan lehet gsi hátsó kerékagyát átcserélni 5x110-es kerékagyra? cali nem jó hozzá arra rájöttem :( Valaminek ident a hátsó hídja a gsijével? G-Astrából van 5x110 de azt nem tudom h jó e... :P Szia B Vectráé egy az egyben ugyan az, mármint a felfogatás (4 csavar hátul), én is azt tettem fel úgyhogy tuti rámegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 V6 veki? nincs véletlenül eladó 2db? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 a kezdetek kezdetén :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 V6 veki? nincs véletlenül eladó 2db? :P nincs, de miért csak a két hátsót akarod? akkor első 4*100 hátsó meg 5*110 ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 előre megvan már a calibráé. illetve ittvan a hátsó híd is, de nem jó rá a calibráé. csak ez a kerékagy'pogi' kellene. mekkora macera volt felszerelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 előre megvan már a calibráé. illetve ittvan a hátsó híd is, de nem jó rá a calibráé. csak ez a kerékagy'pogi' kellene. mekkora macera volt felszerelni? Semekkora :( 4 hátsóagy csavar le, kicsi feszegetés hogy a 15 éves rárohadt brutál dob lejöjjön :cry:, de egyébként nem gáz... viszont ha belevágsz kézifékbovdent gyártatnod kell majd méretre, mert az astráé fél méterrel hosszabb lett így :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 tudtál külön kerékagyat szerezni, vagy komplett híddal adták? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 tudtál külön kerékagyat szerezni, vagy komplett híddal adták? :( nekem bontós cimbim hozta, nem tom adnak-e külön ha bemész valahova...lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 kerékagy magában ritka, hozzám hidastól vágták ide. ha esetleg találkozol 2 árva kerékaggyal szólj :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 kerékagy magában ritka, hozzám hidastól vágták ide. ha esetleg találkozol 2 árva kerékaggyal szólj :( megyek hétvégén, megkérdezem ...ha van szólok ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 sirály! köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Ha A Vectra V6 komplett hátsó fékeit csavarod fel a hidadra (tehát kerékagy, tárcsa, stb...), akkor asszem a kézifékbowden is csont nélkül fog passzolni, mivel az ugyanolyan rendszer, mint a GSI tárcsaféke. Ha minden igaz, jövöre én is átépítem az A Corsám 4-röl 5 lyukúra. De hátsó tárcsák már eddig is voltak. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Amúgy csak ajánlani tudom mindenkinek, elég sok cuccuk van mindenhez... http://www.opelalkatresz.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Semmi szöveg a képekhez? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Semmi szöveg a képekhez? :( Az alsó kisit durván van szélesítve.Nekem nem tecc...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Az alsó kisit durván van szélesítve.Nekem nem tecc...... Az nekem se tetszik, de ami a második képen van, annak a tulaját ismerem fórumon keresztül. Mostmár sokkal szebb felnijei vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Az nekem se tetszik, de ami a második képen van, annak a tulaját ismerem fórumon keresztül. Mostmár sokkal szebb felnijei vannak. Jó a hátsó lámpája! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Ez egy nagyon komoly Lupo! :P :cry: Akik ezt kitalálták és véghez vitték, azok elött emelem kalapom! :( Nagyon profin megoldották, ebböl még a Boost Beast készítöi is tanulhatnak. Holott ez sok turbó hiányában nem lesz oylan gyors, mint az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Ez egy nagyon komoly Lupo! :P :cry: Akik ezt kitalálták és véghez vitték, azok elött emelem kalapom! :( Nagyon profin megoldották, ebböl még a Boost Beast készítöi is tanulhatnak. Holott ez sok turbó hiányában nem lesz oylan gyors, mint az. Hát, nemkeveset eszeltek vele az biztos.Először hiányoltam a hűtőket, de végül meglettek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Ha A Vectra V6 komplett hátsó fékeit csavarod fel a hidadra (tehát kerékagy, tárcsa, stb...), akkor asszem a kézifékbowden is csont nélkül fog passzolni, mivel az ugyanolyan rendszer, mint a GSI tárcsaféke. Ha minden igaz, jövöre én is átépítem az A Corsám 4-röl 5 lyukúra. De hátsó tárcsák már eddig is voltak. :( Nem stimmel. Más a bowden felfogatása a hídon, és a bowden kézifék felőli része is. Sőt, a hídon még a fékerőszabályzó is máshol van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Nem stimmel. Más a bowden felfogatása a hídon, és a bowden kézifék felőli része is. Sőt, a hídon még a fékerőszabályzó is máshol van :P Na, ennek a napokban utánanézek majd a Vectrán, mert van itt egy ilyen V6-os kasztni. :( Végülis mindegy, mert még mindig egyszerübb, mint a G Astra, vagy a B Veci fékeihez összelegózni valami bowdent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Ez egy nagyon komoly Lupo! :P :cry: Akik ezt kitalálták és véghez vitték, azok elött emelem kalapom! :( Nagyon profin megoldották, ebböl még a Boost Beast készítöi is tanulhatnak. Holott ez sok turbó hiányában nem lesz oylan gyors, mint az. Ez igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts