opel16v Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 csomó embert látok a bkv-n miközben hallgatom a hidrotőkék csattogását :( és ki a boldogabb? :cry: Anti! Azért megnézem mikor mész el 1000Ft-ból 120km-t a tádéval :P Persze abban egyetértünk, hogy más a kényelem és a komfortfokozat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Na, ne aggódj az enyém lepipálja a Tiédet abban(hangosságban) ... :( csomó embert látok a bkv-n miközben hallgatom a hidrotőkék csattogását :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Na, ne aggódj az enyém lepipálja a Tiédet abban(hangosságban) ... :( Ez az újfajta versengés GSi tulajok között a gyorsulás helyett? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Ez az újfajta versengés GSi tulajok között a gyorsulás helyett? :P Aztán jövök én Dezsővel és Norbi elsírja magát! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Aztán jövök én Dezsővel és Norbi elsírja magát! :( vagy meghallja a kabrio hangját amire hitték már azt hogy dízel :P -pedig csak a vezérműtengely kopog - állítólag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
karmac Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Sziasztok tudnátok nekem segiteni ? Egy kérdésem van hogy lehet a GSI astra comjuteréböl megtudni az átlag fogyasztást vagy hogyan lehet beállitani ezt a funkciot ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Sziasztok tudnátok nekem segiteni ? Egy kérdésem van hogy lehet a GSI astra comjuteréböl megtudni az átlag fogyasztást vagy hogyan lehet beállitani ezt a funkciot !http://kepfeltoltes.hu/071107/e_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ezt akkor szokta mutattni mikor lenullázod....ha beindítod a motort elkezd számolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Ezt akkor szokta mutattni mikor lenullázod....ha beindítod a motort elkezd számolni. Azért ahoz menni is kéne egy keveset. :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Azért ahoz menni is kéne egy keveset. :( :P Nekem ha alapjáraton megy a moci akkor is muattja hogy 39.5L/100km :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Nekem ha alapjáraton megy a moci akkor is muattja hogy 39.5L/100km :( alapjáraton liter / órát kellene mutatnia. Asszem 1.8L/h vagy ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 alapjáraton liter / órát kellene mutatnia. Asszem 1.8L/h vagy ilyesmi. Azt csak ha pillanatnyi fogyasztáson megy... Ha átlagfogyin, akkor nem, ha mész akkor átlagol, ha nem akkor maxot ír ki... Hát nekem van itt GSI-m???? :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 alapjáraton liter / órát kellene mutatnia. Asszem 1.8L/h vagy ilyesmi. Most ez az átlag vagy a pill. fogyi?????Hirtelen megkavarodtam :(....Amúgy nekem 1,1L/h Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Azt csak ha pillanatnyi fogyasztáson megy... Ha átlagfogyin, akkor nem, ha mész akkor átlagol, ha nem akkor maxot ír ki... Hát nekem van itt GSI-m???? :( :P :cry: :P Akkor csak jól írtam :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 alapjáraton liter / órát kellene mutatnia. Asszem 1.8L/h vagy ilyesmi. Az a pillanatnyi fogyi teeeee :P István de ha lenullázod menni kell vele hogy mutasson valamit.Persze 39,5 ja... :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Az a pillanatnyi fogyi teeeee :P István de ha lenullázod menni kell vele hogy mutasson valamit.Persze 39,5 ja... :( :cry: 1 perc után már a 39.5 mutattja :D.... Inkább arról mesélj hogy kicserélted-e az injektorokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 jóóóó van máááá naaaaa nekem sincs már GSI-m :cry: De valóban pillanatnyi és 1.1-1.2 lityit mutat elírtam magam :( De mindegy is hisz úgysem hiteles, mivel nem hinném hogy 5-6, 6 lityis átlagfogyim lenne :P de ha felszorzom még akkor is tökéletes, csakhát az nem úgy működik. De 10 körül kijövök vele szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 1 perc után már a 39.5 mutattja :(.... Inkább arról mesélj hogy kicserélted-e az injektorokat? Hát hétvégén tervbe van véve,egyébként mint tudod tényleg nem jó van benne. Csak kicsit közbejött a költözés ami elég sok idő volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 jaaaa ápropó tegnap megtankoltam fullra a vasat és mit látok indítás után? Már azt hittem valami olajkályhában ülök. BC szerint megtehető út 988 km!!! :cry: Mentem vele kb. 50 km-t és ma már 'csak' 870 km-t mutat. Ja és mikor tankoltam 49 lityi fért bele a tankba, de BC szerint mehettem volna még 60 km-t :( Valószínű hogy nem álltam volna meg pár száz méter múlva :D Ezekután már csak a kinti hőmérsékletet fogom nézni rajta, az talán még hiteles. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Csak kicsit közbejött a költözés ami elég sok idő volt. Akkor ezét nem jöttél pénteken???????Hiányoltunk ám :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Hát hétvégén tervbe van véve,egyébként mint tudod tényleg nem jó van benne. Csak kicsit közbejött a költözés ami elég sok idő volt. hát milyen van benne? kéket bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 hát milyen van benne? kéket bele! kék kellene bele gyárilag,de fehér van benne.Tényleg nem tudjátok hogy az mibe volt????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Akkor ezét nem jöttél pénteken???????Hiányoltunk ám :( Majd most pénteken ott leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 kék kellene bele gyárilag,de fehér van benne.Tényleg nem tudjátok hogy az mibe volt????? A nem Dis-es xejé van benne sztm,de szerencsére Subinak van kék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 na srácok ezt olvassátok nem semmi: zimi hirdetése cs-en:Csak igy halkan súgom mindenkinek, hogy az elosztófedeleshez érkezik egy brutál ######-ál fejlesztésű eprom súgom, hogy mérve 175 horszpóver.... jah meg ha minden igaz egy háromszáztizenakárhány lóerős chip C20LET-hez..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Micsoda úúújdonság... :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts