MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Itt lehet épp Rediét rakták össze?! :( http://img341.imageshack.us/img341/2986/5bccb1kj6.jpg Húúúúúúúúúú nyáminyámi lehetne ám csámcsogni :P ez mind jöhetne ebben a sorrendben, szorítanék helyet a garázsban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 és original handgefertigt! :( nem buta robotok tették össze :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 azért megvárnám a futószalag végét és onnan vinném el öket. Kibékülnék egy ilyen friss 0km-es 16V GSI-vel. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 azért megvárnám a futószalag végét és onnan vinném el öket. Kibékülnék egy ilyen friss 0km-es 16V GSI-vel. :P 0 kilométerest otthon is össze lehet rakni :cry: idő és pénz kérdése csak, igaz abból már nem egy GSI ára jönne ki :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 azért megvárnám a futószalag végét és onnan vinném el öket. Kibékülnék egy ilyen friss 0km-es 16V GSI-vel. :P Most van ópécé :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Gyorsba lefixáltuk, hogy ezt jobb lenne kihagyni :( Na mit hagytam ki? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Nagyonkircsijóóókisbulit... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Nagyonkircsijóóókisbulit... :( :cry: Hun vótatok? Vagy nézzem inkább a kékfényt? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Anti! Megint haza kellett kísérned két barátod, mint Szalókon? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Nem, most ésszel ivott mindkettő...disztingváltak... :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Hun vótatok? Vagy nézzem inkább a kékfényt? :P Bánnnnhofff :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 ....disztingváltak.... olyat nem is ittunk :P :D vagy mégis ? :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Bánnnnhofff :P én is de jó lett volna... :( jövő héten lent maradunk Kméten évzáró után valami helyi dajdajra? :D vagy Bp-en folytatjuk az estét? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Itt lehet épp Rediét rakták össze?! :( http://img341.imageshack.us/img341/2986/5bccb1kj6.jpg nem, mert nincs rajta tetőablak :P amugy jo kép :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 nem, mert nincs rajta tetőablak :D amugy jo kép :P Azt a vevő kérésére utána felxelik ki... :( :P :cry: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 én is de jó lett volna... :( jövő héten lent maradunk Kméten évzáró után valami helyi dajdajra? :D vagy Bp-en folytatjuk az estét? :cry: Én még nem tom, hogy tok e menni az évadzáróra... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Én még nem tom, hogy tok e menni az évadzáróra... :( Mééér, még nem tucc járni a tegnapi buli után? :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Mert úgy néz ki, hogy más dolgom lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Mert úgy néz ki, hogy más dolgom lesz... Nekem is lenne, de mosmá e'tolom a képem mote banzájra végre, meg bulizni is kéne már, me' most is kellett volna nagyon, csak hát nem úgy jöttek össze a dógok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Amikor már-már azt hittem, jól állok az omegával, hát nem beletörik a termosztátházba a háromból két csavar? :( Jöjjön rá a hígfosás arra a tudatlan balfékre, aki a legolcsóbb csavarokat rakatta bele az opelekbe. :P Most bonthatjuk le az összes cuccot a motorról, hogy le tudjuk szedni a termosztátházat reparálás céljából... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 István, http://forum.index.hu/Article/showArticle?...amp;la=72920250 9304 hozzászólás Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Színt koppintós utánzós........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Jókor adta el Anti, mostmár én is azt mondom. tucatautó lett (kinézetre, mert amúgy a nyomába se ér). És megértem Coupét is, hogy levette CS-ről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Hihetetlen...bár szerintem ez ugyan az, amit idén nyáron fényeztetett a tulaja, és már volt fennt 1 hónapja a használtautón...csak más képekkel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Hihetetlen...bár szerintem ez ugyan az, amit idén nyáron fényeztetett a tulaja, és már volt fennt 1 hónapja a használtautón...csak más képekkel... azt nem értem hogy valószínűleg egyedi autót akart, mert ha nem akkor simán fekete lett volna...de ha egyedit akar akkor miért másol le valamit ? :( legyünk jóindulatúak és ez csak véletlen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts