mélykék76 Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 azt a murva há mi van itt? vagy mi nincs? már 24 órája semmi mozgás. :( Hétvége az van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 azt a murva há mi van itt? vagy mi nincs? már 24 órája semmi mozgás. :( Net megvonás van! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 hát nagyon lassan halad a 2.5 v6 veci átalakítása 1.6 8v-re. f16os váltó nem passzol ahogy néztem, sűrűbb fogazású eleve a nyelestengely, nem egyeznek teljesen a felfogatási pontok sem. Akkor viszont f10 és gólyalábcsere kis csuklósra vagy tengelyekkel meg csuklókkal kell variálni, dízelé aminél különbözőek a fogazások a két végén és akkor marad a golyaláb. Fékrendszer elől 254, hátul meg valószínű kompletten átugrik a 1.6 hátsóhíd és fékcsere, mivel a v6 nem lengőkaros hanem olyan mint az Astráé és hát ne legyen már hátul 5 csavaros elől meg 4 :( Amúgy maradhatna hátul. ABS még agyalás alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Coupénak: ikertesó csak éppen kicsit csúf az eleje. De ugye milyen jól álltak azok az Azevek? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 még egy Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 amit még el tudnék magamnak képzelni szín meg maradt még valamennyi ez kellene még persze a bele való mocival :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Belevaló moci mi? Már megint min töröd a fejed? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Belevaló moci mi? Már megint min töröd a fejed? :( egy gyári c20lettel el tudnám képzelni, de lehet elég lenne az xe is a menetszél miatt :P Már régóta küzdök a gondolattal hogy benevezek egyre mert nagyon tetszik. Persze nem maradna gyári, széles tappancs mindjárt menne föl rá meg morci, gsi lökösök, stb. Elképzelés van, kocsi nincs. De majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 És még nekem mondta Píííísta, hogy idézem: Mr. Megalomán :P :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 egy gyári c20lettel el tudnám képzelni, de lehet elég lenne az xe is a menetszél miatt :P Már régóta küzdök a gondolattal hogy benevezek egyre mert nagyon tetszik. Persze nem maradna gyári, széles tappancs mindjárt menne föl rá meg morci, gsi lökösök, stb. Elképzelés van, kocsi nincs. De majd. Na mi van? Téged is elkapott a cabrio feeling novemberben? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 amit még el tudnék magamnak képzelni szín meg maradt még valamennyi ez kellene még persze a bele való mocival :( ez a szín nagyon jó, anno ilyesmit álmodtam meg a kabriora... az első sárga caravan nem kicsi ronda :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 És végszóra befutott a fedél nélküli. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 És végszóra befutott a fedél nélküli. :P jaja még szerencse hogy Pesten bizonyos tereken van WiFi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Na halihalihóóó itt vagyok én is...csak kicsit tömény volt a hétvége ami a bulizást illeti... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Na halihalihóóó itt vagyok én is...csak kicsit tömény volt a hétvége ami a bulizást illeti... :( mesélj...megint orron át ment a tequila ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Na halihalihóóó itt vagyok én is...csak kicsit tömény volt a hétvége ami a bulizást illeti... :D Ahogy Bruce Willis mondta: "Öreg ember nem gyorsvonat!" :P Minek iszik,aki csak hánykolódva tud utána aludni? :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 mesélj...megint orron át ment a tequila ? :P Vagy jött? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Nem volt Supermanezés... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 ....nekem mondta.... Mert Te az vagy :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Nem volt Supermanezés... :( ;) Ez övön aluli! :P Mert Te az vagy :cry: Akárcsak ez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Nem volt Supermanezés... :( :cry: Gyorsba lefixáltuk, hogy ezt jobb lenne kihagyni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Na mi van? Téged is elkapott a cabrio feeling novemberben? :( engem nem most kapott el hanem már kb. 2-3 éve. de 1 cabit csak úgy fenntartani hogy néh használni az luxus. vagy ősszel mindig kivonatni forgalomból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 engem nem most kapott el hanem már kb. 2-3 éve. de 1 cabit csak úgy fenntartani hogy néh használni az luxus. vagy ősszel mindig kivonatni forgalomból. Hát én sem második autónak gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Itt lehet épp Rediét rakták össze?! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Ezek a limitált dízel GSi-k? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts