kavics Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 FK high tech, vogtland ilyeneket inkább? vagy ami még a képbe került az a lowtech... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Egy ilyen alapjárati motor / folytószelepház tisztíást asszem én(mi) is megejtenék a hétvégén. Állítólag egy ilyen pucolás után az alapjárat elmászhat esetleg... mennyi erre a sansz? Kiküszöbölhető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 FK high tech, vogtland ilyeneket inkább? vagy ami még a képbe került az a lowtech... Inkább egy Koni, KW, H&R, Bilstein, Eibach, esetleg Weitec. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Egy ilyen alapjárati motor / folytószelepház tisztíást asszem én(mi) is megejtenék a hétvégén. Állítólag egy ilyen pucolás után az alapjárat elmászhat esetleg... mennyi erre a sansz? Kiküszöbölhető? Ha minden jó, akkor lehet elmászik, de utána ismét be is áll rendesen. Nem szokott gond lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Szóval ne számoljak azzal hogy comp. ra kell dugni hogy be állítsuk?! Ha minden jó, akkor lehet elmászik, de utána ismét be is áll rendesen. Nem szokott gond lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 nemrég értem vissza pekingből, meglepve tapasztaltam, hogy az ottani GSi részleghez a vw klubot kéne megkeresnem. :( 4 ajtós corsa, ami egyébként buick. volt még egy-két érdekesség, ez utóbbi pedig még csak nem is a helyi pimpelők eredménye, gyári, asszem suzuki emblémás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 nemrég értem vissza pekingből, meglepve tapasztaltam, hogy az ottani GSi részleghez a vw klubot kéne megkeresnem. :( 4 ajtós corsa, ami egyébként buick. volt még egy-két érdekesség, ez utóbbi pedig még csak nem is a helyi pimpelők eredménye, gyári, asszem suzuki emblémás. Elég jól tudnak másolni azok népek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 nemrég értem vissza pekingből, meglepve tapasztaltam, hogy az ottani GSi részleghez a vw klubot kéne megkeresnem. :( http://kosze.uw.hu/biszbasz/vwgsi2.jpg 4 ajtós corsa, ami egyébként buick. volt még egy-két érdekesség, ez utóbbi pedig még csak nem is a helyi pimpelők eredménye, gyári, asszem suzuki emblémás. Peking ? Gondolom, nem úgy kerültél oda, hogy rossz helyen fordultál jobbra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Peking ? Gondolom, nem úgy kerültél oda, hogy rossz helyen fordultál jobbra :( Sztem éppen ezaz, hogy balra fordult. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Kezd autó formája lenni az omegának ismét... egész nap szívtam az ajtók és az oldalüvegek meg a gumikéderek visszarakásával, és még csak a felénél tartok :P annak a köcsögnek az anyja meg egész nap csuklott, aki megtervezte az omega lehúzható ablakait... :( A fény nagyon szép lett, de azért természetesen nem hibátlan. A hátsó lökösnél a diffúzorok csúcsánál nem lett szép az eldolgozás. Mégegyszer már nem állnék neki diffúzoros lökösnek, amennyi szopacs van vele. Az első lökösnél meg volt légbuborék a műgyantában, ami a hőkamrában eresztette el magát, egyik élnél. Ezt majd utólag javítja a srác. Meg két kilincsnél nem jól lett lefényezve egy belső él, ezt is majd utólag javítja. És a tükröket is utólag fújja majd, meg a tetőlécet, mert arra nem maradt már ideje. Amúgy meg qrva jól néz ki a virító fehér színű autó a sötét ablakokkal :D Király lesz :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 csinálhatnál fényképet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 csinálhatnál fényképet :P Szarvájlingra fogja felrakni,hogy minden tuningos szusis szétzsírozza! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 csinálhatnál fényképet :P áhh, félig kész autóról szentségtörés :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Szarvájlingra fogja felrakni,hogy minden tuningos szusis szétzsírozza! :( Semmi ilyesmi. Évezredek óta nem is jártam arra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Én is alakítottam optikailag a kocsin picit. Mocitető csere történt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Én is alakítottam optikailag a kocsin picit. Mocitető csere történt. :( Nem rossz. :P Ezért irigylem az E Kadettosokat, azokat olyan egyszerü szépen lemorcizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Múltkori driftről képek (bár sztem sok jó nincs köztük): http://www.rallypass.hu/index.php?item=mod...33&g_id=109 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Pont az autóval szemben álltunk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Jaja...ott virít a sárga kabim... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Kemény a leírásban szereplő HIFI: Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Kemény a leírásban szereplő HIFI: Astra Nahát nahát.. azért egyszer egyszer csak feltünsz te is.. de ez elég rövid hsz.. töled hosszabb okfejtéseket, sztorikat szoktunk meg :( ui: HIFI: jaja.. ha jól látom gyári kazettás fej.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Kisit viseletes volt az eleje a gépnek.....sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Kisit viseletes volt az eleje a gépnek.....sztem... Valahogy nem tudom, nekem a képminőség is érdekes. Mintha papírkép lenne fotózva gyertyafénynél. :( vagy így próbálja palástolni a hibákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Valahogy nem tudom, nekem a képminőség is érdekes. Mintha papírkép lenne fotózva gyertyafénynél. :( vagy így próbálja palástolni a hibákat? Olyan, mint ha ez a gép 1X rondán össze lett volna törve, és nem igazán sikerült normálisan öszerakni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 azt a murva há mi van itt? vagy mi nincs? már 24 órája semmi mozgás. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts