warwolf Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/avklikk.auto?hk...606237&sm=ugras Neki bezzeg van vonószem takarója.................nekem is volt........ :x Szép darab.Az ára is.De ha 1ben van, és tényleg ilyen a tulaj, akkor egy icipicit talán engedne.Jah', ő is így járt! :lol:
fehérgsi Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 Lenne egy kérdésem , ha a benzinnyomást megemelném pl. úgy , hogy az injectornál lévő nyomásszabályzót( nemtom, hogy hivják) összébbnyomnám pl. 10-es krovával. Egy cimbim szerint ez jó megoldás. szerintetek?????????? Vagy hülyeséget mondtam. :oops: ?
aztec Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 hát emellett még kellene 1-2 cuccot hozzáállítani :wink: Vonószem t sztem is műanyagossal kell csinltatni, biztosan nem fog örülni, de ez van :lol: Én ha a lökösöket csináltatom mind2 le lesz falazva ill be lesz ragasztva, mert nem akarom,h nekem is kikapják, mert akkor csalódnom kellene a kicsiny gsis társadalmunkban...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 Majd viszik a lökhárítót! :lol: Autóstól! :twisted: :wink:
PetiGSI Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 Ne is mondjátok. Már lassan tanácstalan leszek................... :wink:
warwolf Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 Ne is mondjátok. Már lassan tanácstalan leszek................... :wink: Egy műanyagos embert nem lehetne megkérni, hogy heggessze be a helyét úgy direktre?Vagy ezt nem akarod?
aztec Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 Na ho éjn meg nekijeálltam radikálisan könnyíteni :lol: nekem ezért nincs vonószemtakaró problémám :D
redline Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 Na ho éjn meg nekijeálltam radikálisan könnyíteni :lol: nekem ezért nincs vonószemtakaró problémám :D én mostmá télleg nemértelek :lol: :lol: neked anno volt vmi apróbb problémád (talán váltó? vagy kézifék?) erre lassan egy éve darabjaira van szedve a járgány :lol: egyszer -majd ha nagyon-nagyon sok időnk lesz- elmesélhetnéd, hogy mi is vezetet ahhoz, hogy atomot robbants a kocsiban :lol:
PetiGSI Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 Aztec :shock: Ez komoly............a szívroham kerülgetett mikor megláttam a képet. Warwolf : jó az ötlet mert ugye szeretnék voltatni (milyen önző elgondolás) ha lerobbanok attól még vontathatnak :wink: De hol találok ilyen müanyagos ######it? És mennyié csináljhatja meg? Kicsit ismeretlen számomra a műanyagok világa :oops:
aztec Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 pedig itt még csak az 1ik oldala lett kivágva :lol: ne csodálkozzatok ha csörgök majd a köv 7végéken, hogy melyik csati hova :D :lol: :lol:
warwolf Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 Warwolf : jó az ötlet mert ugye szeretnék voltatni (milyen önző elgondolás) ha lerobbanok attól még vontathatnak :wink: De hol találok ilyen müanyagos ######it? És mennyié csináljhatja meg? Kicsit ismeretlen számomra a műanyagok világa :oops: Aztecnak biztos van erre 5lete! :!:
aztec Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 egyszer -majd ha nagyon-nagyon sok időnk lesz- elmesélhetnéd, hogy mi is vezetet ahhoz, hogy atomot robbants a kocsiban :lol: töki olyan úccse lesz soha ígyhát jobbhijján: rohadt a lelkem :lol: benéztem a torony mellett ahol dupla lemez volt KO, tornyokon ütöttem 2 lyukat így lett hát. Ennyi. 1 perccel sem érdemel többet :D Petya: sztem 1-2 hufért odafalazzák neked... akkor már csak a fény a húzos...
PetiGSI Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 Aztec ez komoly. Egyébként ha egy 92-93-as gsi-t jobban megszeretne nézni az ember...............inkább ne tegye. Én is csinálhatnék rajta csomó mindent de azt mondta a lakatos,hogy nem érdemes. Sajnos az autó életében ugyis eljön az az idő amikor dönteni kell......vagy megmarad és akkor teljes lakat vagy eladás. Én mivel már egyszer eljátszottam ua.ezt a Sciroccomnál én már biztos csak eladni fogom egy olyan embernek ki majd kasztniügyileg rendberakja teljesen szegénykémet. :? Hiába 13év az 13év. :wink:
aztec Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 nekem ne mondd... tudnék mesélni én is. már 2 7vége óta imádkozom,h 1 dolgot találjak rajta ami nem repedt, kiszakadt,elrohadt, de eddig nem volt szerencsém :lol: fél melót gyülölöm so maradt a full lakat. Igaz ami zsé így belemegy az mehetne tuingra és tsai de inkább legyen meg az a száz valahány pacim, minthogy 200 felett pályán gödrött és plafont fogjak, mert ppen a tornyom úgy dönt,h csütörtököt mondd :wink:
off-topic Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 FehérGSI ! Nem válaszoltál erre: Van egy eladó gyári vectra cd 500-as (na meg valami még van rá irva csak nem emlékszem)Teljesen karcmentes. Kormányról irányítható. Kód nélkül, vagy kóddal. Aktuális még? Off
PetiGSI Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 Aztec ebben igazad van. Én is ennek a híve vagyok. :thumbleft:
aztec Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 hát akkor meg. anno a fám azt mondta mindent a hobbiért. nade erről nem volt szó :lol: (anno off vtimmel törött rugóval -á jó az alapon 3x vágtam le piruetett a városban 80-100 között egy szharos rugó mijatt 3x néztem végig a múvit meg az éppen aktuális vs-t : szalagkorlát, betonoszlopok...)
Laci4 Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 Petya: Müanyagos van a szentmihályin a Non-stop gumis elött. Mindjárt megnézem megvan-e a telefonszáma.
aztec Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 nekem meg az emberem kinn van a szettyú pahk mellett so oda minden 1es alkalommal szaxx kimenni... Laci ez az ember jól dolgozik?
Laci4 Elküldve Május10, 2005 Elküldve Május10, 2005 Nem dolgoztattam vele, csak láttam hogy ott van. Illetve egyszer érdeklődtem, h meg tudná-e csinálni a benyafedelem. Tod,központinak van rajta egy kis cunci.. abba megy bele a pöckös.. nah az le volt törve. Meg is csinálta volna asszem egy ezresért, de le kellett volna szedni, és otthagyni.. Nem volt kedvem büvészkedni vele.
aztec Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 Ismét vki megválik a gsijétől... http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1024
PetiGSI Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 Itt "családi okok" miatt kénytelen a user eladni az autóját. Amit belinkeltem tegnap vagy tegnapelött fehér gsi-t azt is ha jól láttam a hátteret ugyan ott a dunaparton fotózták pesti oldalon ,féluton a Margit híd felé. :idea: Vagy mindenki oda viszi lefényképezni a vasát vagy egy kereskedő áll a háttérben..............Hmmmmmmmm I'm Sherlock Holmes :lol: Vagy oltári nagy baromságot hebegek itt kora reggel :D
mélykék76 Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 ....Amit belinkeltem tegnap vagy tegnapelött fehér gsi-t azt is ha jól láttam a hátteret ugyan ott a dunaparton fotózták pesti oldalon ,féluton a Margit híd felé. :idea:....Pesti alsórakpart vége. ....Vagy mindenki oda viszi lefényképezni a vasát vagy egy kereskedő áll a háttérben..............Hmmmmmmmm.... Szerintem elég soka hordják oda az autójukat fotografálni :lol: :D :lol: :lol:
Recommended Posts