warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/avklikk.auto?hk...606237&sm=ugras Neki bezzeg van vonószem takarója.................nekem is volt........ :x Szép darab.Az ára is.De ha 1ben van, és tényleg ilyen a tulaj, akkor egy icipicit talán engedne.Jah', ő is így járt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Lenne egy kérdésem , ha a benzinnyomást megemelném pl. úgy , hogy az injectornál lévő nyomásszabályzót( nemtom, hogy hivják) összébbnyomnám pl. 10-es krovával. Egy cimbim szerint ez jó megoldás. szerintetek?????????? Vagy hülyeséget mondtam. :oops: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 hát emellett még kellene 1-2 cuccot hozzáállítani :wink: Vonószem t sztem is műanyagossal kell csinltatni, biztosan nem fog örülni, de ez van :lol: Én ha a lökösöket csináltatom mind2 le lesz falazva ill be lesz ragasztva, mert nem akarom,h nekem is kikapják, mert akkor csalódnom kellene a kicsiny gsis társadalmunkban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Majd viszik a lökhárítót! :lol: Autóstól! :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Ne is mondjátok. Már lassan tanácstalan leszek................... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Ne is mondjátok. Már lassan tanácstalan leszek................... :wink: Egy műanyagos embert nem lehetne megkérni, hogy heggessze be a helyét úgy direktre?Vagy ezt nem akarod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Na ho éjn meg nekijeálltam radikálisan könnyíteni :lol: nekem ezért nincs vonószemtakaró problémám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Hát, szegény vas így elég vadul néz ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Na ho éjn meg nekijeálltam radikálisan könnyíteni :lol: nekem ezért nincs vonószemtakaró problémám :D én mostmá télleg nemértelek :lol: :lol: neked anno volt vmi apróbb problémád (talán váltó? vagy kézifék?) erre lassan egy éve darabjaira van szedve a járgány :lol: egyszer -majd ha nagyon-nagyon sok időnk lesz- elmesélhetnéd, hogy mi is vezetet ahhoz, hogy atomot robbants a kocsiban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Aztec :shock: Ez komoly............a szívroham kerülgetett mikor megláttam a képet. Warwolf : jó az ötlet mert ugye szeretnék voltatni (milyen önző elgondolás) ha lerobbanok attól még vontathatnak :wink: De hol találok ilyen müanyagos ######it? És mennyié csináljhatja meg? Kicsit ismeretlen számomra a műanyagok világa :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 pedig itt még csak az 1ik oldala lett kivágva :lol: ne csodálkozzatok ha csörgök majd a köv 7végéken, hogy melyik csati hova :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Warwolf : jó az ötlet mert ugye szeretnék voltatni (milyen önző elgondolás) ha lerobbanok attól még vontathatnak :wink: De hol találok ilyen müanyagos ######it? És mennyié csináljhatja meg? Kicsit ismeretlen számomra a műanyagok világa :oops: Aztecnak biztos van erre 5lete! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 egyszer -majd ha nagyon-nagyon sok időnk lesz- elmesélhetnéd, hogy mi is vezetet ahhoz, hogy atomot robbants a kocsiban :lol: töki olyan úccse lesz soha ígyhát jobbhijján: rohadt a lelkem :lol: benéztem a torony mellett ahol dupla lemez volt KO, tornyokon ütöttem 2 lyukat így lett hát. Ennyi. 1 perccel sem érdemel többet :D Petya: sztem 1-2 hufért odafalazzák neked... akkor már csak a fény a húzos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Aztec ez komoly. Egyébként ha egy 92-93-as gsi-t jobban megszeretne nézni az ember...............inkább ne tegye. Én is csinálhatnék rajta csomó mindent de azt mondta a lakatos,hogy nem érdemes. Sajnos az autó életében ugyis eljön az az idő amikor dönteni kell......vagy megmarad és akkor teljes lakat vagy eladás. Én mivel már egyszer eljátszottam ua.ezt a Sciroccomnál én már biztos csak eladni fogom egy olyan embernek ki majd kasztniügyileg rendberakja teljesen szegénykémet. :? Hiába 13év az 13év. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 nekem ne mondd... tudnék mesélni én is. már 2 7vége óta imádkozom,h 1 dolgot találjak rajta ami nem repedt, kiszakadt,elrohadt, de eddig nem volt szerencsém :lol: fél melót gyülölöm so maradt a full lakat. Igaz ami zsé így belemegy az mehetne tuingra és tsai de inkább legyen meg az a száz valahány pacim, minthogy 200 felett pályán gödrött és plafont fogjak, mert ppen a tornyom úgy dönt,h csütörtököt mondd :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 FehérGSI ! Nem válaszoltál erre: Van egy eladó gyári vectra cd 500-as (na meg valami még van rá irva csak nem emlékszem)Teljesen karcmentes. Kormányról irányítható. Kód nélkül, vagy kóddal. Aktuális még? Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Aztec ebben igazad van. Én is ennek a híve vagyok. :thumbleft: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 hát akkor meg. anno a fám azt mondta mindent a hobbiért. nade erről nem volt szó :lol: (anno off vtimmel törött rugóval -á jó az alapon 3x vágtam le piruetett a városban 80-100 között egy szharos rugó mijatt 3x néztem végig a múvit meg az éppen aktuális vs-t : szalagkorlát, betonoszlopok...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Petya: Müanyagos van a szentmihályin a Non-stop gumis elött. Mindjárt megnézem megvan-e a telefonszáma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 nekem meg az emberem kinn van a szettyú pahk mellett so oda minden 1es alkalommal szaxx kimenni... Laci ez az ember jól dolgozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Nem dolgoztattam vele, csak láttam hogy ott van. Illetve egyszer érdeklődtem, h meg tudná-e csinálni a benyafedelem. Tod,központinak van rajta egy kis cunci.. abba megy bele a pöckös.. nah az le volt törve. Meg is csinálta volna asszem egy ezresért, de le kellett volna szedni, és otthagyni.. Nem volt kedvem büvészkedni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 ok Laci! Megköszönném ha megnéznéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Ismét vki megválik a gsijétől... http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Itt "családi okok" miatt kénytelen a user eladni az autóját. Amit belinkeltem tegnap vagy tegnapelött fehér gsi-t azt is ha jól láttam a hátteret ugyan ott a dunaparton fotózták pesti oldalon ,féluton a Margit híd felé. :idea: Vagy mindenki oda viszi lefényképezni a vasát vagy egy kereskedő áll a háttérben..............Hmmmmmmmm I'm Sherlock Holmes :lol: Vagy oltári nagy baromságot hebegek itt kora reggel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 ....Amit belinkeltem tegnap vagy tegnapelött fehér gsi-t azt is ha jól láttam a hátteret ugyan ott a dunaparton fotózták pesti oldalon ,féluton a Margit híd felé. :idea:....Pesti alsórakpart vége. ....Vagy mindenki oda viszi lefényképezni a vasát vagy egy kereskedő áll a háttérben..............Hmmmmmmmm.... Szerintem elég soka hordják oda az autójukat fotografálni :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts