mackosajt Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Törölhetem akkor a 44441-es hozzászólást Anti? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Fő a biztonság... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 akkor ezt is törölhetjük. úgyis csak photoshop.... :P nincs itt egy rutinos admin is véletlen? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Piiista nem engedi ám, csak úgy a törölgetéseket... :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ez az egész egy nagy off... Szerintem törölhetjük. Szerinted Mackó? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Na húúúzás haza a Debrecentopicba... :( :P :cry: :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Na húúúzás haza a Debrecentopicba... :( :P :cry: :D ;) :P "se istenem, se hazám" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ez van Lurdy helyett?:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Megint csal? ;) Hogy mik vannak... :( Még a feltételezés is sértő számomra... :P :cry: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ez van Lurdy helyett?:P Hát így nincs olyan hideg... :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Hogy áll hajóson az egyhatos véhatos projekt?Lesz télikocsi Pének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Hogy áll hajóson az egyhatos véhatos projekt?Lesz télikocsi Pének? Lesz, de egyelöre még nem tudjuk, hogy csináljuk meg. Ez az eddigi legnehezebb átépítés projekt, mert ebben még nincs semmi tapasztalat. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Lesz, de egyelöre még nem tudjuk, hogy csináljuk meg. Ez az eddigi legnehezebb átépítés projekt, mert ebben még nincs semmi tapasztalat. :( Csak visza kell butiítani.Annyi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ez az egész egy nagy off... Szerintem törölhetjük. Szerinted Mackó? :( Hát, majd Anti eldönti! :P Na húúúzás haza a Debrecentopicba... :P :cry: :D :P :P :P Ott már egy kerek számú oldalt várunk, mert akkor pizzázunk. Gyertek majd ti oda. :P Amúgy bácsi kérem, én itt is otthon vagyok. Igaz, nem az autó miatt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Csak visza kell butiítani.Annyi! :( Jó, de nincseken kisblokkoshoz tartóink, meg a féltengelyes dolog se egyszerü. Lehet, hogy F16-ot rakunk a kisblokkos 1.6-ra. Az lesz a legtisztább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Azért mert nem írunk, még figyelünk...és off esetén kegyetlenül törlünk...itt ez a szokás... :( :P :cry: Kemény vagy Csoki,de ne beszélj spanyolul,mer nem tudsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Jó, de nincseken kisblokkoshoz tartóink, meg a féltengelyes dolog se egyszerü. Lehet, hogy F16-ot rakunk a kisblokkos 1.6-ra. Az lesz a legtisztább. Érdekes lesz! :P De ha rámegy........ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Rámegy az. De visszabutítani nehezebb egy autót, mint fejleszteni, erre már rájöttünk. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ha valaki nagyon unatkozik, jöhet holnap omegát összerakni :( Nem ám itt kell offolni egész nap! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ha valaki nagyon unatkozik, jöhet holnap omegát összerakni :( Nem ám itt kell offolni egész nap! :P Felébredtél Gabi ? :cry: Szombat este ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Felébredtél Gabi ? :cry: Szombat este ? Egész nap melóztam, neizéjjj mán! :P Szombat....hmmmhmmm.... hát rámférne... bár szarul állok a melóval... meglássuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Rámegy az. De visszabutítani nehezebb egy autót, mint fejleszteni, erre már rájöttünk. :( De csak elvi síkon nem? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 van valakinek tapasztalata a supersport futóművekkel? elég olcsón adják kint az ebayon, és még a bankköltség plusz szállítással is jobban megéri mint az itthon elérhető dolgok. csak az a kérdés, hogy milyen a minősége.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 van valakinek tapasztalata a supersport futóművekkel? elég olcsón adják kint az ebayon, és még a bankköltség plusz szállítással is jobban megéri mint az itthon elérhető dolgok. csak az a kérdés, hogy milyen a minősége.... Sztem erre majd Demó tud igazán mondani v.mit....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Hát, ha komplettfutómüvet akarsz, akkor én hanyagolnám. Inkább kicsit tovább spórolni és valami komolyabbat keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts