Laci4 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Az enyém is füstölt tegnap ... kékesfehér füst, jött a motortérből ... :cry: Reggel, kicsit álmos lehettem, és olajutántöltés után, elfelejtettem visszatenni az olajbetöltő kupakot... :P Kicsinyke autókázás után, a lámpánál megállva láttam, hogy valami nem f@sza, mert füst jön a motortérből... Mikor kinyitottam a motortetőt, akkor már megvolt a bibi... nemkicsit szórta szét az olajat a motorra... :D persze a kupakot el is hagytam valahol! :( Csak tanulságképpen írom, nehogy valaki így járjon mint én... ;) Jah, bontóban 2000 pénzért adtak kupakot,ami persze nem passzolt, így felhívtuk OPEL-ékat, és a gyári kupak 1115 FT volt! :P Csatlakozok.. nekem is volt ilyen..nekem ugyan meglett.. a leömlő és a klimcső közé esett,de "kicsit"megolvadt :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Nah, ez a topic is jóóó kihalt ma! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Nah, ez a topic is jóóó kihalt ma! :P Offoljuk szét! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Offoljuk szét! :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Azért mert nem írunk, még figyelünk...és off esetén kegyetlenül törlünk...itt ez a szokás... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Offoljuk szét! :P Hiéna :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Hiéna :( :D Csibészes........ :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Még 11 hozzászólás és meglesz a 44444. :P De, ha így haladunk, akkor holnapután derül csak ki kié lesz. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Még 11 hozzászólás és meglesz a 44444. :P De, ha így haladunk, akkor holnapután derül csak ki kié lesz. :( 1. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 ....De, ha így haladunk, akkor holnapután derül csak ki kié lesz. :(.... Arra azért nem vennék mérget :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ha már offolunk, tegyük azt becsülettel!!! :( +1 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Arra azért nem vennék mérget :P Hát igen, megindult a lavina. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Piiistaaaa! Amit kérdeztem tegnap azt megkérdezted? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 1. :( Báááááááááááááá, ilyet ne már :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Teljesen mindegy mit csináltok,úgy is Antié lesz ez is :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ez a hozzászólásom még késöbb lehet törlésre kerül... :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Teljesen mindegy mit csináltok,úgy is Antié lesz ez is :( :P :cry: :D Megint csal? :P Hogy mik vannak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ez a hozzászólásom még késöbb lehet törlésre kerül... :( :P :cry: ;) Nana! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Pikk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Piiistaaaa! Amit kérdeztem tegnap azt megkérdezted? :( Még nem, majd pótlom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 jajj neee... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Vagyunk itt páran modik. Addig vonogatunk, törlünk, míg a miénk nem lesz. :P Egy kis hatalommal való visszaélés belefér a játékba. :cry: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ez a hozzászólásom még késöbb lehet törlésre kerül... :( :P :cry: :P :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Na akkor most törölheted azt a hozzászólásod Anti!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Milyen csönd lett itt hirtelen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts