mackosajt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Irigyek! :P Ma csak tele lett a tököm a melóval, egy lazább napot tartottam. De még melózok, és ez így lesz kb éjfélig :cry: Értem, vagyis meg sem állsz 100-ig? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Értem, vagyis meg sem állsz 100-ig? :( ma rekordnapot tartok vazze! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Én valami focis összefüggésre tippeltem volna, de ahogy látom a te gondolataid nem tudnak a kislányoktól szabadulni :( Már-már furcsa, hogy nem én kapom az ívet a gimis kiccsajok miatt :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 ma rekordnapot tartok vazze! :( Úgy legyen! Még messze a nap vége! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Őööö nekem már sajnos lassan 3 hete tart :( amugy mire is gondolsz pontosan? Zárva a suli. Nem volt foci :P Én valami focis összefüggésre tippeltem volna, de ahogy látom a te gondolataid nem tudnak a kislányoktól szabadulni :cry: Na igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Én valami focis összefüggésre tippeltem volna, de ahogy látom a te gondolataid nem tudnak a kislányoktól szabadulni :cry: Gabi, akkor ebbe most beleszaladtál... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Így nehéz lesz feledtetni a múltat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Már-már furcsa, hogy nem én kapom az ívet a gimis kiccsajok miatt :( :P Gabi ezt nézd: www.altalanosiskolaskislanyok.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Gabi, akkor ebbe most beleszaladtál... :( :P Na most már minden rendjén, csak kicsit furcsálltam, hogy nem én vagyok ezzel a témával b@szogatva :cry: Már-már védjegynek is tekinthetem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Na most már minden rendjén, csak kicsit furcsálltam, hogy nem én vagyok ezzel a témával b@szogatva :( Már-már védjegynek is tekinthetem :P Le is van védetve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Le is van védetve? Minek? :( Kell valakinek ez a cím? Eladó... :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 ma rekordnapot tartok vazze! :P Mi is azt tartottunk. :( A Rekorddal voltunk Tatabányán rokonlátogatóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Johnny! Nem, nyilván én sem elsőre mentem a jó időket...sőőőt, azért én igencsak sokat gyakoroltam a mutatványt...István is meg most már Tom is tisztában van vele, hogy nem abból áll, hogy nyomja az ember a gázt...azt csőőőő... Pének én is azt mondtam, hogy türelem tornaterem, 14.5-et tud az az autó, csak okosan kell indulni, nem a rajtnál kell burnautolni... :cry: jó indulás, gyors váltások (meg kell találni, hogy hova essen váltás után a fordulat) és király lesz az... Ezt ugatom én is! :P Ettől függetlenül NEKEM inkább nagyobb élmény egy szép kanyart "megnyesni",mint tövig tolni a pedált. Most persze azt mondod,mer hogy nekem csak 60lovam van.Volt nálam erős gép már,akkro is inkább kanyarodni próbáltam,csak ugye C20NE Corsával nem egyszerű!Picit túrja az orrát! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Mégis milyen komoly aztóban??? 2.4 siklapolt hengerfej... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 ...Volt nálam erős gép már,akkro is inkább kanyarodni próbáltam,... Na meg előzni... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Na meg előzni... :( :P Jah! Meg szopatni egy két városi vagányt! :cry: Audi A8/3.0TDi/ idézem mit mondott,amikor kiszállt és odajött: "Így kell előzni,te kis majom?" :D Pedig nem csináltam mást,csak 30-40-ről eltoltam a Corsát kettőben mellette csőgázon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Minek? :P Kell valakinek ez a cím? Eladó... :cry: :D ingyen se kéne! ;) Mi is azt tartottunk. :( A Rekorddal voltunk Tatabányán rokonlátogatóba. Tomi ritkán szól, de akkor nagyot! :P Öreglány? Jól van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Na látom ki lett már vesézve a hétvégi gyorsulás. Hát akkor én is beszállok kicsit. Az autó maga 1220 kg sofőr nélkül. Hát ez bíza a gyári GSI 1100 kg-jához képest igencsak sok. Ha ezt nézzük csak az már maga több mint 1 másodperc 1/4 mérföldön. Ehhez jön az én pehely súlyom és hopp máris 1300 fölött van, ja és persze sok apróság ami nem került ki belőle, mivel nem nyerni mentem vele, hanem próbáltam milyen lett, hogy gyorsul, milyen érzés 240 pacival a motortérben. Ha valóban időt akartunk volna menni, komolyabban készültünk volna. No meg ugye a nyomaték azonnal eltekeri a kereket, ha 1000 rpm fölött akarok elindulni. De ha egyszer letapad iszonyat jól megy, Lali is látta a tükörből hogy nagyon mentem rá. Meg gondolom a többiek is látták hogy amint tapadt, onnantól már elég kellemesen futott. :( Jelentem 692 a fordulatszám alapjáraton, onnan kellett volna talán megpróbálni indulni és akkor tuti 15 alá ment volna az idő. De arra már nem volt lehetőség mivel elkezdett esni. Hát ennyi. Súlycsökkentés, difi, überfäsza slick, egy-két tanulófutam és kiválthatom a licenset jövőre :P Szerény számításaim szerint 1120 kg-mal már tudnám hozni Demo idejét és ez a súly talán még kivitelezhető is. Remélhetőleg. Na téma idénre lezárva, folyt. köv. 2008-ban. u.i.: Köszönöm akik megvédtek a kritikáktól, mert ők tudják mi merre hány méter. Nem olyan egyszerű ám 192 Nm után megszokni a 313Nm-t :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Ehhez jön az én pehely súlyom és hopp máris 1300 fölött van fölötte van ám, nem is kevéssel :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Könnyű lesz azt mexokni, no para...olyan könnyű, hogy egy kis idő hipp-hopp és még kevés is lesz... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 u.i.: Köszönöm akik megvédtek a kritikáktól, mert ők tudják mi merre hány méter. Nem olyan egyszerű ám 192 Nm után megszokni a 313Nm-t :P Cseréljünk? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Nah tessék: itt egy motor. OFF ugyan, de ezt építse be valaki ! :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 fölötte van ám, nem is kevéssel :( :P naaaaa nem a szemtelenség ugye? Te még előtte állsz, behozhatsz!:cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Cseréljünk? :P ez nem neked való hisz nem cabrió :cry: meg sokat is fogyaszt :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 ez nem neked való hisz nem cabrió :P meg sokat is fogyaszt :( :cry: Tényleg!Mennyit eszik kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts