coupe Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Holnap esetleg beülhetnék vki mellé aki megy tökölre, István? :lol: Krisztián már bejelentkezett hogy jönne velem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Pista!!! Hol sikerült végül fékbetétet venni? Elméletileg az Unix és a Bárdi is szombati nyitvatartással volt nyitva és későn szóltál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Pista!!! Hol sikerült végül fékbetétet venni? Elméletileg az Unix és a Bárdi is szombati nyitvatartással volt nyitva és későn szóltál :lol: Norautónál végül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Norautónál végül :lol: Még jó hogy a Bazs ott dolgozott,különben sose tudnánk róla hogy létezik :lol: Sárvédőt is lecseréltétek? Te nem mentél Budaörsre :lol: ??????????, Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Még jó hogy a Bazs ott dolgozott,különben sose tudnánk róla hogy létezik :P Sárvédőt is lecseréltétek? Te nem mentél Budaörsre :lol: ??????????, Nos nekünk némileg kiesik :lol: Mókás volt amúgy, egy csaj eladóhoz kerültem, nézi a gépet, hogy van raktáron, van, elindul a polc felé, ahol a betétek vannak hátraszól : "akarod ?" "ühümmm" válasza : "és a betéteket ?" :lol: Dini mondta, hogy van fekete és piros az elsőt választottam, de végül nem hozta el, mert gáz volt belülről, így nem. Fáradt vagyok, de majd megyünk kicsit tivornyázni így neki sem indultam Budaörsnek. Amúgy 20 perce, amikor beszélten velük még nem volt semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Nos nekünk némileg kiesik :lol: Mókás volt amúgy, egy csaj eladóhoz kerültem, nézi a gépet, hogy van raktáron, van, elindul a polc felé, ahol a betétek vannak hátraszól : "akarod ?" "ühümmm" válasza : "és a betéteket ?" :lol: Dini mondta, hogy van fekete és piros az elsőt választottam, de végül nem hozta el, mert gáz volt belülről, így nem. Fáradt vagyok, de majd megyünk kicsit tivornyázni így neki sem indultam Budaörsnek. Amúgy 20 perce, amikor beszélten velük még nem volt semmi. nem a fekete rövid hajú volt ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 nem a fekete rövid hajú volt ? :lol: Szerintem rövös haja volt. Amúgy Dini felaplikálta Dini a jobb oldali tükröt :lol: Az index viszont lóg megint. Kéne fehér ragacscszalag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Ja 2: kút kérdezi a csaj, hogy vagyok-e 18 éves ? Mondom, nincs nálam személyi. Akkor sajnos nem tudok cigarettát adni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Anti ? "645.) Eladó egy 2.0 CIH PRO\\\TECHNIC tuning motor dbilas 312-es vezérműtengely, 46/40-es Schrick szelepek, szeleprugók, polírozott, bővített csatornák, új dugattyúk, polírozott hajtókarok, új vízpumpa, vezérlés, összes csapágy, nagyobb olajpumpa. Könnyített lendkerék, főtengely. Két dupla Solex karbival. Elkészülte óta autóban nem volt. Legalább 160LE!" http://www.veteranopel.hu/opel.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Szerintem rövös haja volt. Szegény lány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Holnap esetleg beülhetnék vki mellé aki megy tökölre, István? :lol: Mellettem szerintem lesz hely, ha kijössz a Lurdyig. Apropó, holnap óraátállítás, úgyhogy úgy nézzétek a 10órát. :lol: óra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Mellettem szerintem lesz hely, ha kijössz a Lurdyig. Apropó, holnap óraátállítás, úgyhogy úgy nézzétek a 10órát. :lol: óra... Akkor lurdy-nál tali és ha jo megyek veled! Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Ja 2: kút kérdezi a csaj, hogy vagyok-e 18 éves ? Mondom, nincs nálam személyi. Akkor sajnos nem tudok cigarettát adni :lol: :lol: Má megen megborotválkoztál, Mr Babaarc? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Amúgy 20 perce, amikor beszélten velük még nem volt semmi. Aztán lett! :lol: Nagyon király volt, főleg a második menet, amiről Antiék és Viktorék is elhúztak! :P Gergő második körben úgy vágta keresztbe mindig az evót, hogy hazudtolta az általunk ismert fizikát! :lol: Meg a fehér toyotás srác is belelkesült, nagyon neccesre vette a figurát :lol: Lesz majd rengeteg kép, MRY és más profi fotós is kint volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 dezsávűm van... mintha most éjjel már 1x láttam volna az órán 2 óra xy percet. :lol: (nekem is pont ilyenkor kell melózni) szerk: a fórum még mintha nem állt volna át :lol: Akkor szerinte 6.45-ig melózom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 esik.... Tököl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Sziasztok, tegnapi tököl :lol: 1: GSI-k megnyitják a futamot :lol: 2: B_Csaba belső kamerás (2 személy) 15.6 @ 143 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 esik.... Tököl? már most esik??? Pedig délutánra mondták csak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 már most esik??? Pedig délutánra mondták csak hát most ahogy kinéztem az ablakon láttam némi jelét az esönek.. de hozzáteszem nem tökölön hanem a 13kerbe vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 hát most ahogy kinéztem az ablakon láttam némi jelét az esönek.. de hozzáteszem nem tökölön hanem a 13kerbe vagyok. :lol: hát az sokat nem oszt nem szoroz :lol: az nem távolság már. Megy egyáltalán valaki akkor ma? Sok értelmét nem látom, ha esik, pedig én mentem volna, vagyis még nem mondtam le teljesen róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 hát az sokat nem oszt nem szoroz :lol: az nem távolság már. Megy egyáltalán valaki akkor ma? Sok értelmét nem látom, ha esik, pedig én mentem volna, vagyis még nem mondtam le teljesen róla :lol: elveilg mennénk Lifi Coupe Tom Anti megmégvalakik?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 elveilg mennénk Lifi Coupe Tom Anti megmégvalakik?? Redi is ha kiszuszogja magát nem? :lol: nekem megy rendes mért idő kellene, mondjuk nem vizes pályán :lol: Hát innen meg nem látom hogy esik e Tökölön :P És ha elmossa a programokat akkor kicsit sok az a 3000Huf píííz. Ja meg hát az út 100as benyával ugyebár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Itt most nem esik,szerintem kinézünk :lol: .Max úgy járunk mint hétfőn a ringen :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Sziasztok, tegnapi tököl :lol: 1: GSI-k megnyitják a futamot :lol: 2: B_Csaba belső kamerás (2 személy) 15.6 @ 143 :lol: Jó videók! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 esik.... Tököl? Használj Taftot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts