Kess Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 A gumibolton találtam: 1.4i/1.6i/1.7D/TD/1.8i/2.0i/Gsi 2.0-16V 1991-98 185/60R14H 2.1 2.1 5.5X14 4X100X56.5 49 úgy tűnik igazad volt Mezo.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 na megnéztem hát a gyűrűre ez van írva: Ø63,4-Ø57,1 akkor ez nem jó...és valszeg ezért ráz 100nál az autó el tudom ezt vhol cserélni szerintetek? (pl. gumisnál) vagy hol tudok venni jót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Szerintem a legtöbb komoly gumisnál kapsz központosító gyűrűt! De mondjuk azt nem tartom valószínűnek, hogy beszámolnák, vagy elcserélnék a régit. Én Újpesten vettem és 500 Ft,- volt darabja, szóval nem veszélyes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 na megnéztem hát a gyűrűre ez van írva: Ø63,4-Ø57,1 akkor ez nem jó...és valszeg ezért ráz 100nál az autó el tudom ezt vhol cserélni szerintetek? (pl. gumisnál) vagy hol tudok venni jót? Szerintem ez a két szám a gyűrű külső és belső átmérőjét jelenti. A külső méret a felnitől, a belső pedig a kerékagytól függ, hogy jó-e. Ez esetben az 57,1 mm nagyobb, mint az Opel kerékagy, tehát olyan, mintha ott se lenne a gyűrű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 akkor olyan gyűrűt kell vennem ,aminek a külső átmérője 63.4 és a belső pedig 56.5?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 A külső átmérő a felni típusától függ. Nekem a gumisnál az alapján, hogy Stilauto megnézte a srác egy katalógusban. A mostani gyűrűket a felnikkel együtt vetted? Mert akkor val.szeg. jó a külső mérete, csak nem Opelen voltak eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 :roll: Peti! Beszéltem egy nagyon jó ismerősömmel, akinek Opel alkatrészboltja van. Megkértem, hogy nézze már meg, mennyibe kerül egy hátsó vonószem takaró újonnan. Most hívott vissza. Hát, horror: 14 000 Ft,- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 :roll: jajj banyek a serilanummer-t elfelejtettem, megyek vissza azonnal mezo igen a felnivel együtt vettem hol vetted újpesten a gyűrűket?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 A Váci úton ha mész kifelé, a Suzuki után nemsokkal jobb kézre van a gumis. Gumikirály, vagy Gumis király a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 képek az első tappancsokról: http://img.tar.hu/kessss/img/12282911.jpg#3 http://img.tar.hu/kessss/img/12282910.jpg#3 http://img.tar.hu/kessss/img/12282888.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 14000Ft !!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ az nagyon drága :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Tudom azért is írtam mellé, hogy horror! Lehet, hogy gyártatnod kéne inkább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Tudom azért is írtam mellé, hogy horror! Lehet, hogy gyártatnod kéne inkább... már 1000 éve magyarázom, hogy össze kellene fogni és csináltatni vmi műanyagos jómunkásemberrel 1-2 tucatot sztem meglenne töredékárból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Peti GM 90 381 664 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Köszönöm utánna nézek Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Egyszer beszélgettünk itt, hogy X20XE mocira kellene cserélni az én kis X16XE-met.Akkor be lett linkelve a Carstylingról egy hirdetés, hogy 2K, úgy komplette.Ma voltam egy bontóban, és mikor rákérdeztem, a bontós aztat mondotta, hogy szerinte azért olyan 130e.-ből igen csak kijönne egy, mindenestől.Hát néztem egy naggyot.És akkor még szó sem esett arról, hogy az enyémet meg esetleg be kellene számítani!!!! (megjegyezném, a bontóst ismerem, gyakorlatilag törzsvásárló vagyok nála, ilyen-olyan cuccosokat illetőleg!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Beszéltem egy sráccal telefonon, aki a Duenen Kadett GSÍ cumókat árul.Szóval kiderült, hogy rendszeresen nézegeti a honlapunkat, és GSÍ mániás!Legyen az Kadett, vagy Astra.Elég érdekes dolgokat mesélt telefonon az itthoni, és a kinti motor, meg egyébb sallangok áráról.(pl. LET moci 300eur., meg ilyenek)Amúgy amint kész a C20XE Kadettja, belép a soraitokba! :wink: Szóval én itt megadnám a tel.számát, és ha valakinek óhaja, sóhaja lenne, sztem hívja fel.Biztos tud segíteni, mert nagyon készségesnek tűnt. Sanyagsi:0620/ 2600094 Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Vonószemtakaró: Tényleg kéne csináltatni harminc-harminc darabot első-hátsóból, majd mindannyiunk kocsijára valahova ráírni, hogy "Ne lopd le! Kérd! Minden gsi-snek adunk barátságból! Máshova meg úgysem jó!" Majd a tulaj telefonszáma. Mindenkinél lenne 2-2 darab, azt osztogatná. :lol: Nem tudom mennyi a költségvetése egy ilyen akciónak, de beszállnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 IQ nekem egyenlőre reménytelen mert vagy nincs bontóban vagy lökössel adják ami ugye horror , tegnap írtam csergönek cikkszám alapján nézzék meg (köszi Kess) még abban reménykedem,hogy lesz utángyártott vagy valami. Ha szerzek az tuti,hogy felragasztom ugy,hogy azt onnan már csak lökössel együtt szedi le a baromarcuja. :lol: Ma reggel láttam egy hírdetést. Redline-nak ajánlom mert eléggé autofan a csóka ha jól ovastam és nem kereskedő. http://www.hasznaltauto.hu/avklikk.auto?hk...606237&sm=ugras Neki bezzeg van vonószem takarója.................nekem is volt........ :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Érdeklődtem Csergőnél és jött a horror Üdvözlöm ! Érdeklődnék,hogy Opel Astra 92-es GSI-hez keresnék Vonószem takarót.(jobb hátul) Itt egy cikkszám is : GM 90 381 664 Ha létezik után gyártott akkor megköszönném ha annak is elküldenék az árát. Segítségüket előre is köszönöm. Tisztelettel : Vincze Péter Válasz Tisztelt Uram! A vonószem fedél ára 14418 Ft, 1 nap alatt tudjuk beszerezni, rendelési száma: 14 05 436. Üdvözlettel: név Csergő Kft Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 angry9: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Akkor valószínű az én emberem is itt kérdezett utána... Viszont van műanyagöntős kapcsolat itt a munkahelyemen, megpróbálok beszélni vele! Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Érdeklődtem Csergőnél és jött a horror Üdvözlöm ! Érdeklődnék,hogy Opel Astra 92-es GSI-hez keresnék Vonószem takarót.(jobb hátul) Itt egy cikkszám is : GM 90 381 664 Ha létezik után gyártott akkor megköszönném ha annak is elküldenék az árát. Segítségüket előre is köszönöm. Tisztelettel : Vincze Péter Válasz Tisztelt Uram! A vonószem fedél ára 14418 Ft, 1 nap alatt tudjuk beszerezni, rendelési száma: 14 05 436. Üdvözlettel: név Csergő Kft Hö Ha bemész egy márkakereskedőhöz, ott 13700HUF. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 http://www.nyiron.hu/kepek/gyorsulasi_verseny_hir.jpg Én ott leszek!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts