mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Macisajt! Akkó most miből állt végülis össze? egy bontott caibra c20xe f20 váltójának a belseje mozdult át kompletten az én f18-am házába. difi+tengelyek. c3.55-ös végű f20 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 megszólalnak benne a színészek is? :lol: Lehet, de elnyomja a hangukat a lánctalp :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Lehet, de elnyomja a hangukat a lánctalp :lol: Nehogy úgy járj, mint tavaly az öreg a deák téren :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 most akkó' mivan? :lol: Ez kérdezem én is. Epson ? Te anyaszomorító :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Nehogy úgy járj, mint tavaly az öreg a deák téren :lol: Ez a saját tankom, nem egy pörformansz része :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ez a saját tankom, nem egy pörformansz része :lol: De te is romboltál vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Virágh kapitány!!!!!!! Bejelöltelek az iwiw-en de utólag néztem hogy 2 év alatt egy ismerősöd van az is a meghívó küldője! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Virágh kapitány!!!!!!! Bejelöltelek az iwiw-en de utólag néztem hogy 2 év alatt egy ismerősöd van az is a meghívó küldője! :lol: ez kinek szólt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Virágh kapitány!!!!!!! Bejelöltelek az iwiw-en de utólag néztem hogy 2 év alatt egy ismerősöd van az is a meghívó küldője! :lol: Akkor keresd tovább, mert betaláltál valami passzív lapot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 De te is romboltál vele :lol: Akkor most már én is OPEL16v racsing team tag vagyok ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Akkor keresd tovább, mert betaláltál valami passzív lapot :P Jah, valóban :lol: Atommanora kerestem rá, ezek szerinte az a tartalék oldal :lol: És az a szééép GSI is ott van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ez kérdezem én is. Epson ? Te anyaszomorító :lol: Elvileg ma érkezik - legalább is a rendszerben ezt látom. Bocsi, hogy "lenyomtalak", de épp az ebédidőmet töltöttem a sarki kocsmában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Akkor keresd tovább, mert betaláltál valami passzív lapot :lol: Fényeztelek Kadett E topikban Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Píístának csak piros..meg drága...meg nem tudom mitől lett 240le :lol: Akkor már inkább egy B senator :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Akkor már inkább egy B senator :lol: :lol: jaja csak dual rammal elvileg nincs kézi váltó ... asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Pista mi sokkal jobben tudjuk milyen autó kell neked mint te magad :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Vicceltem Gabi :lol: Azt hittem elég cinikus voltam de akkó mégsem :lol: Valahogy sejtettem hogy pumpa nélkül nemsok víz keringene :lol: Macisajt! Akkó most miből állt végülis össze? Lacee! Nem hiszem hogy vízpumpa nélkül lett összerakva, valamit elnéztél, mert anélkül nem lehet a vezérlést sem összerakni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Elvileg ma érkezik - legalább is a rendszerben ezt látom. Bocsi, hogy "lenyomtalak", de épp az ebédidőmet töltöttem a sarki kocsmában :lol: Nahh, ha megjön akkor kihozod ? Mustár és a kolbász között lenyomsz ? Ejjjjjjj máááárrr :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 jaja csak dual rammal elvileg nincs kézi váltó ... asszem Tényleg nincs ? Vagy csak még nem taliztál vele ? Olyan furcsa, hogy Omegában igen Senátorban nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Van dual rammal is kézi váltó...Lalinak is ilyen van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Vicceltem Gabi :lol: A gazdag vállalkozó Fenyő is ezt mondta anno :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Akkor most már én is OPEL16v racsing team tag vagyok ? :lol: Szeretnél? :lol: Ahhoz egy tuskót is be kell próbálnod szemből :lol: Nem is beszélve a csupaszcicis lány rémisztgetésről :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 jaja csak dual rammal elvileg nincs kézi váltó ... asszem b vectrában sincs elvileg F20 váltó... :lol: de mostmár mégis van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 b vectrában sincs elvileg F20 váltó... :lol: de mostmár mégis van. :lol: És milyen lett áttételileg? (használatban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Van dual rammal is kézi váltó...Lalinak is ilyen van... Szerinted az Szenátor ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts