opel16v Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Ha 5-ös olajat teszel bele, akkor még hangosabb lesz a tőke :lol: Az ETC-nek van egy külön pillangószelepe, nem a gáz folytószelepét basztatja :lol: És annak a szelepnek a léptetőmotorja szarik be egy idő után, nem találsz bontva már jót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Termosztát nem 'vészesen' drága de a vezérlés alatt van ha jól emlékszem szóval eléggé szét kell szedni a dolgot hogy cserélni lehessen. Sose volt gsi-ben a termosztát a vezérlés alatt,az a vízpumpa :lol: :lol: Kb 10 perc a csere :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Ha nem cseréltél vezérlést mióta megvetted akkor azzal együtt lenne a legcélszerűbb... nem, állítólag van benne még 20e, bár egyre-másra jönnek a masina nyűgjei, egyre kevésbé van bizalmam az előző tulajban... van viszont egy elég nehezen lokalizálható bajom. bizonyos kuplung-gáz kombinációnál (főleg indulásnál) valami fémes nyikorgás jön a motor felől. hátsó motortartó bakra gyanakodott a szaki, de nem jött be. ha nem tárcsa, akkor mi? egyáltalán a kuplungszerkezetben lehet valami? vagy mondjuk a kipuff ficereg ennyire? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Van pár ha rákeresel mobile.de-n hogy Opel Astra Caravan von 85kW. Csak kékből 12 oldal! Ha nagyon kell kocsi és szereted a kihívást a szar GTE menetkész :lol: Nem csak bontás, hanem áthekkelő mániások vagytok és te vagy főkolompos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 ....nem, állítólag van benne még 20e, bár egyre-másra jönnek a masina nyűgjei, egyre kevésbé van bizalmam az előző tulajban.... Gyorsan cseréltesd ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 nem, állítólag van benne még 20e, bár egyre-másra jönnek a masina nyűgjei, egyre kevésbé van bizalmam az előző tulajban... van viszont egy elég nehezen lokalizálható bajom. bizonyos kuplung-gáz kombinációnál (főleg indulásnál) valami fémes nyikorgás jön a motor felől. hátsó motortartó bakra gyanakodott a szaki, de nem jött be. ha nem tárcsa, akkor mi? egyáltalán a kuplungszerkezetben lehet valami? vagy mondjuk a kipuff ficereg ennyire? :lol: A leömlő tetején vannak ilyen kicsi rögzítő fülek....Azok el szoktak törni annak lehet ilyen hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Szasztok, mi nem rendezünk valami itineres bulit? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Nem csak bontás, hanem áthekkelő mániások vagytok és te vagy főkolompos :lol: Ki?? Én???? Na de szólj ha kell a szarGTE csak átteszem a szépségemről a rendszámot és már mehetsz is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Szasztok, mi nem rendezünk valami itineres bulit? :lol: :lol: Minek? Amit nem kellett rendezni, arra se jött senki Antin, Tomon (akiknek grat. a győzelemhez) és rajtunk kívül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Én mentem volna szívesen... de hosszú hétvégére nem szerencsés ilyet tervezni, mert akkor a népek többsége rokonozik meg pihen vidéken... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Minek? Amit nem kellett rendezni, arra se jött senki Antin, Tomon (akiknek grat. a győzelemhez) és rajtunk kívül... Akkor ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Minek? Amit nem kellett rendezni, arra se jött senki Antin, Tomon (akiknek grat. a győzelemhez) és rajtunk kívül... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Akkor ennyi... De hát a lehetőség adott... :lol: Szó nélkül nyerünk még egyet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Minek? Amit nem kellett rendezni, arra se jött senki Antin, Tomon (akiknek grat. a győzelemhez) és rajtunk kívül... És Balázskáék ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 De hát a lehetőség adott... :lol: Szó nélkül nyerünk még egyet... :lol: Csak azért nyertél mert nem voltam ott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Csak azért nyertél mert nem voltam ott :lol: Hát igen...ez valószínűleg így volt...még majdnem elrajtolni sem tudtunk, úgy belemelegedtünk a beszélgetésbe Zoliékkal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Hát igen...ez valószínűleg így volt...még majdnem elrajtolni sem tudtunk, úgy belemelegedtünk a beszélgetésbe Zoliékkal... :lol: Na látod, ha én is ott vagyok tuti nem rajtolsz el... :lol: levegőt vett Zoli miközben beszélt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Minek? Amit nem kellett rendezni, arra se jött senki Antin, Tomon (akiknek grat. a győzelemhez) és rajtunk kívül... Én mentem volna csak késön tudtam meg hogy lesz :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 nem emlékszik vki h első vagy hátsó Konikat(kadett astra) lehet javítani-felújítani???? köszi előre is a választ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 igen, katona gabi és kárászy is foglalkozik vele. www.karaszy.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 igen, katona gabi és kárászy is foglalkozik vele. www.karaszy.hu Javítással is ? Elhajlott szár pl ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Javítással is ? Elhajlott szár pl ? Azt nem hiszem, de felújítják őket, az tuti. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Jah közben meglestem én is EPC ben , tudtam hogy valami el van dugva :lol: A vízpumpa volt az amit a Patyi kolegái nem is nagyon tudtak a helyére tenni nekem(nem tudták hogy kell ;))... :hiya: ugyhogy én pumpa nélkül járok :lol: Jah amugy a Patyi mondta nekem annó hogy az ETC-m valszeg azért kattog mert eg ypillangószelep beszart... Sose volt gsi-ben a termosztát a vezérlés alatt,az a vízpumpa :hiya: :P Kb 10 perc a csere :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 ....A vízpumpa volt az amit a Patyi kolegái nem is nagyon tudtak a helyére tenni nekem(nem tudták hogy kell :hiya:)... :hiya: ugyhogy én pumpa nélkül járok ;).... Léghűtéses xe ? :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Hát valahogy úgy :lol: Még tervezek kiszedni ezt azt apróságot pl: tőkék, csapágyak, hajtókarok.... de csak a szokásos apróságok ... Léghűtéses xe ? :lol: :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts